Ben de bundan istiyorum ama burada bu marka yok keşke olsa ben de bunu alırdım kullananlar çok memnun bundan.Bana bu markayı çok önerdiler hem uygun fiyatlı hem yorumlar iyi kuzenlerimde kullanıyor,bende bunu alacağım galiba
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebevo Vm903 Bebek Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben kullandığımda Nisan ayıydı Antalya’da 25 dereceydi dışarısı zamanla da arttı ama benim evimde klima vardı o yüzden evin içi 24 derece falandı genelde. Bu arada klima için kullanacak olan varsa şu bilgiyi vereyim Antalya’daki doktorlarla da kızım doğduğunda çok konuşmuştum bu konuyu odada klima açıyorduk biz Antalya’da çocuk da rahat uyuyordu hele Nisan ayında doğan Antalya gibi bir yerdeki çocuk için çok lazımdı. Diğer odalarda açalım serinliği yattığı odaya gelsin demeyin yazın odasında üstüne denk gelmeyecek şekilde ayarlayıp yazın açabilirsiniz. Sma klimalar temiz olacak filtreleri vs.Sevi bebenin tog değeri var mı? Oda 20derece civarı olur gece. Siz hangi sıcaklıkta kullandınız
Teşekkürler , ben İstanbuldayım şubatta havalar soğuk olur. Oda ısısını ayarlamaya çalışacağız ama tog değeri olmayınca üşür mü onu bilemedimBen kullandığımda Nisan ayıydı Antalya’da 25 dereceydi dışarısı zamanla da arttı ama benim evimde klima vardı o yüzden evin içi 24 derece falandı genelde. Bu arada klima için kullanacak olan varsa şu bilgiyi vereyim Antalya’daki doktorlarla da kızım doğduğunda çok konuşmuştum bu konuyu odada klima açıyorduk biz Antalya’da çocuk da rahat uyuyordu hele Nisan ayında doğan Antalya gibi bir yerdeki çocuk için çok lazımdı. Diğer odalarda açalım serinliği yattığı odaya gelsin demeyin yazın odasında üstüne denk gelmeyecek şekilde ayarlayıp yazın açabilirsiniz. Sma klimalar temiz olacak filtreleri vs.
Bunun içine ne giydiriyorsunuz peki? Bir de üstüne bir şey örtüyor muyuz? Tam aradığım ürünlerden çok sağoluuunHayır benim dediğim yenidoğan için ince pamuklu bir kundak bakabilirsin
Evet bunu ben de görmüştüm, ama emin olamamıştım motorala bana biraz pahalı geldi. O sebeple bu aslında 11:11 indirimlerimdr güzel düşmüştü belki black friday haftası gene düşerBen de bundan istiyorum ama burada bu marka yok keşke olsa ben de bunu alırdım kullananlar çok memnun bundan.
Aaa ben kışın gibi düşündüm o zaman sanki bu biraz olmaz gibiBen kullandığımda Nisan ayıydı Antalya’da 25 dereceydi dışarısı zamanla da arttı ama benim evimde klima vardı o yüzden evin içi 24 derece falandı genelde. Bu arada klima için kullanacak olan varsa şu bilgiyi vereyim Antalya’daki doktorlarla da kızım doğduğunda çok konuşmuştum bu konuyu odada klima açıyorduk biz Antalya’da çocuk da rahat uyuyordu hele Nisan ayında doğan Antalya gibi bir yerdeki çocuk için çok lazımdı. Diğer odalarda açalım serinliği yattığı odaya gelsin demeyin yazın odasında üstüne denk gelmeyecek şekilde ayarlayıp yazın açabilirsiniz. Sma klimalar temiz olacak filtreleri vs.
Bunu görmüştüm ama güvenememiştim ama kuzeninizin kullanması iyi bi referans kasım indirimlerini kovalayalım bakalımBana bu markayı çok önerdiler hem uygun fiyatlı hem yorumlar iyi kuzenlerimde kullanıyor,bende bunu alacağım galiba
Bebevo VM903 Video Bebek Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebevo Vm903 Bebek Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İstanbul’da Şubat ayında bunu kullanmak istemeyebilirsin doğru çünkü ince kaçar. O zaman bu markayı tavsiye ederim bi de bunlara bak 1.5 tog daha işine yararTeşekkürler , ben İstanbuldayım şubatta havalar soğuk olur. Oda ısısını ayarlamaya çalışacağız ama tog değeri olmayınca üşür mü onu bilemedim
Üstüne bir şey örtme sakın yüzüne gelse kurtaramaz kendini daha kafasını kaldıramaz boyun kasları gelişmemiş oluyor ilk 2 yaşa kadar üstüne yorgan battaniye örtülmez. Beşik kenarı koruması da sakıncalı hava akışına engel olur dümdüz yatacak oyuncak vs de konulmaz.Bunun içine ne giydiriyorsunuz peki? Bir de üstüne bir şey örtüyor muyuz? Tam aradığım ürünlerden çok sağoluuun
Evet motorola pahalı. Bunun kalitesi iyi ben beğeniyorum indirimlerden yakalarsan kaçırma benceEvet bunu ben de görmüştüm, ama emin olamamıştım motorala bana biraz pahalı geldi. O sebeple bu aslında 11:11 indirimlerimdr güzel düşmüştü belki black friday haftası gene düşer
Aaa ben kışın gibi düşündüm o zaman sanki bu biraz olmaz gibi
Ben prego solo travel sistem aldım çok güzel kabin boy oluyor pusetli yenidoğan itibariyle kullanılıyorKızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Ben owlinin uyku gurusunu aldım 0-36 kullanımı varMerhaba, bebeğiniz gece uyurken ne giydireceksiniz? Ben kundak uyku tulumu bakıyorum ama henüz bulamadım. Alan varsa link paylaşabilir mi? 1. Veya 1.5 tog düşünüyorum
Bebebao aldım gitti vallaKızlar pompa ne aldınız?
Tek mi çift mi aldın canım. Bebebao burada yok ya. Handfrei yani eller serbest olarak medela momcozy falan var.Bebebao aldım gitti valla
bakayım hemen, teşekkürlerBen owlinin uyku gurusunu aldım 0-36 kullanımı var
0.5 tog yazıyor onu mu aldınız acaba görseli var mı?Ben owlinin uyku gurusunu aldım 0-36 kullanımı var
Lansinoh var bende oğlumda kalma,birde manual el pompası,birde monchi süt toplama aparatı var.inşallh gerek olmaz ama yinede lazım olursa diye teşkilatı toparladımKızlar pompa ne aldınız?