Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sevi bebenin tog değeri var mı? Oda 20derece civarı olur gece. Siz hangi sıcaklıkta kullandınız
Ben kullandığımda Nisan ayıydı Antalya’da 25 dereceydi dışarısı zamanla da arttı ama benim evimde klima vardı o yüzden evin içi 24 derece falandı genelde. Bu arada klima için kullanacak olan varsa şu bilgiyi vereyim Antalya’daki doktorlarla da kızım doğduğunda çok konuşmuştum bu konuyu odada klima açıyorduk biz Antalya’da çocuk da rahat uyuyordu hele Nisan ayında doğan Antalya gibi bir yerdeki çocuk için çok lazımdı. Diğer odalarda açalım serinliği yattığı odaya gelsin demeyin yazın odasında üstüne denk gelmeyecek şekilde ayarlayıp yazın açabilirsiniz. Sma klimalar temiz olacak filtreleri vs.

Teşekkürler , ben İstanbuldayım şubatta havalar soğuk olur. Oda ısısını ayarlamaya çalışacağız ama tog değeri olmayınca üşür mü onu bilemedim

Ben de bundan istiyorum ama burada bu marka yok keşke olsa ben de bunu alırdım kullananlar çok memnun bundan.
Evet bunu ben de görmüştüm, ama emin olamamıştım motorala bana biraz pahalı geldi. O sebeple bu aslında 11:11 indirimlerimdr güzel düşmüştü belki black friday haftası gene düşer
Aaa ben kışın gibi düşündüm o zaman sanki bu biraz olmaz gibi

Teşekkürler , ben İstanbuldayım şubatta havalar soğuk olur. Oda ısısını ayarlamaya çalışacağız ama tog değeri olmayınca üşür mü onu bilemedim
İstanbul’da Şubat ayında bunu kullanmak istemeyebilirsin doğru çünkü ince kaçar. O zaman bu markayı tavsiye ederim bi de bunlara bak 1.5 tog daha işine yarar

Bunun içine ne giydiriyorsunuz peki? Bir de üstüne bir şey örtüyor muyuz? Tam aradığım ürünlerden çok sağoluuun
Üstüne bir şey örtme sakın yüzüne gelse kurtaramaz kendini daha kafasını kaldıramaz boyun kasları gelişmemiş oluyor ilk 2 yaşa kadar üstüne yorgan battaniye örtülmez. Beşik kenarı koruması da sakıncalı hava akışına engel olur dümdüz yatacak oyuncak vs de konulmaz.

Evet motorola pahalı. Bunun kalitesi iyi ben beğeniyorum indirimlerden yakalarsan kaçırma bence pompa ne aldın bu arada?
Aynen kışın olmaz bu zaten 3 aylık yenidoğan ürünü sonra da kullanılmaz diğer önerdiğim markaya bi bak istersen

Kızlar bebek arabası ne aldınız pusetli istiyorum 2 3 yasa kadar kullanayım hazır para vermısken. Cybex balios baktım ama bilemedim eezy çok küçük geldi bana oturma yeri
Ben prego solo travel sistem aldım çok güzel kabin boy oluyor pusetli yenidoğan itibariyle kullanılıyor

Yurt dışından beşik alacaklar için Türkiyede var mı bilmiyorum ama ben böyle aldım. Set olarak park yatak, iç yatak, 2li lastikli çarşaf. Şu an fotoda 180 küsür gösteriyor ama ben 156 Euro’ya aldım.

Eklentiler

• IMG_7766.png
    214,9 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_7767.png
    147 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…