Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım benim de gece oluyor resmen karnım acıyor. Şişmiş gerilmiş balon gibi. derimin altı yaraymış gibi acıyor patlayacak gibi.

Ben de işbirden beğendim onu alcm. Trendyolda var. Geçen ay oğluma da istedik 22 gün diyordu teslimat için ama bir haftada geldi.

öncelikle canım yine de dikkat etmeni söyleyecektir. karbonhidrat biraz kisarsan tabi daha iyi olur. değer sinir içinde ama üst sınıra yakın gibi ama sınırlar içinde merak etme. tiroit için ilaç verebilir yaklaşımına bağlı bazı dolar 2.5 üstüne bazı doktorlar 4 üzerine ilaç veriyor. Bende seker de var insülin de tiroit ilacı da kullanıyorum. tansiyon ilacı da. korkman xok normal başta ben de böyle nasıl olacak diye korkuyordum. kurallara uzunca problem olmuyor canım. Sen stres yapma en önemlisi o

İnan gerek yok. Çocuk küçük oluyor odada büyümüyor. Ben boşuna yaptırmıştım. Bir yatak eşyaları için dolap yeterli. Ben de bir park yatak alacam sadece.
Ben kiradayim şu anda odası da büyük ama şimdi ilerde ne çıkar eve ne zaman geçeriz bilmediğim için park yatak en iyisi dolap hali ve perde alicam

Çok teşekkürler yeniden. Yazdi doktorum, normal sınırlar içinde endişe etmeyin sadece kilo almış dedi. Yani insan stres yapmadan edemiyor ama çok şükür sıkıntı yok dedi. Endokrine de gideceğim ne olur ne olmaz. O da gitmeden baksa rahat ederim. Çok sagolun Allah size de tüm hamilelere de sağlık versin

Ben yatastan aldım hemen geldi canım 3 hafta falan oldu

FL : 42/ 24 yazıyor kaç oluyor onu çarpıp bölüyorlardı bişeylere ama
42yi 7ile çarpıyosun 294mm oluyo o da 29cm ediyo kaçıncı haftada böyle çıktı

Kızlar benim bebe mesaneme vurmaya başladı ya sizinde öyle mi birden tuvaletim gelmiş gibi oluyor
Ay benimki de öyle özellikle dışardayken vurduğunda aniden altıma etcek gibi oluyorum makat pozisyonundaydı benimki ayaklar hep aşağıyı tekmeler halde

Gerçekten dışarıdayken birde sıkışık olsam altıma kacirabilirim

23+0 da böyle çıktı. Demek böyle hesaplanıyor. Bunu da öğrendik çok şükür teşekkür ederim

Normal alt açma yatağı almıştım. İlk zamanlar içinde üstüne kullan-at olanı seriodum. Büyüdüler mi azcık zamansız yapmıyor yada taşırmıolardı. Gene aynısını yapcam bunda da

bugün 2 3 mağaza gezdim bebek arabası için. Prego venüs modelinde karar kıldım. 12 bin lira puset ile birlikte. Çok rahat kapatıp açılıyor. Az yer kaplıyor. İçi çok geniş rahatça döne döne yatar. Ama almadım daha. Kasım indiriminden belki düşüş olur bu ay içinde takipte kalıcam. Bi göz gezdirin isterseniz.

Selam kızlarrr Geçen buzdolabı ve çamaşır makinesini temizlemiştim. Bugün komple evi sil süpür banyoyu komple çamaşır sularıyla temizle et baya bi uğraştım. Yarın da bulaşık makinesinin içini temizlicem inş terapi zamanı yaptım resmen kendime. Cumartesi de mutfak dolaplarının içlerine girmeyi düşünüyorum Doğumu yaklaşan kadın dip köşe temizlermiş ya hep o aklıma geliyor temizlik yaparken doğurmasam bari yarın bi gün dün çikolatalı kek yaptım kızıma ağzına sürmedi sıpa psikolojik buhranını bu şekil atıyorum 7 Kasımda şeker bakılacak stresten düşündükçe deli oluyorum. Millet hamileyken doktor randevusunu iple çeker ben stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…