Ay bende öyleyim nerde karbonhidrat var onu seviyorum yiyorum ama benimde dikkat etmem gerekiyorBebiş çok şükür iyi ama anası pis boğazlı hep yasak olanlara gidiyor elimama benimde saglıklı beslenmeye ihtiyacım var,özellikle 20 haftadan sonra çok önemli inşallah bundan sonrası öyle yaparız canım
Ayaklarım geri geri gidiyor iznim az kaldı is üstüne is verdiler eğitime dahi gitmem lazım 23.haftadayim analık iznine ayrilmayi iple çekiyorumSlm bayanlar. Çalışan anneler durum nasıl acaba. Ben çok zorlanmaya başladım ya. Masa başı çalışıyorum sürekli dik oturmaya çalışıyorum. Daha 2 ayım var şimdiden böyleyse nasıl dayanıcam
Tek sorunu temizliği yapamıyor. Kolu daha önce kırılmış . Derli toplu. Temizlesem hemen toz alır lavabo balkon yıkar. İzin vermesemde . Bende bayan çağırıyom eve temizlik konusunda içim rahat ediyorValla çok şanslısınız, benimki de çok iyidir ama bazı konularda fikir ayrılığımız var özellikle ev düzeni temizlik ama o da hiç diretmez saygı duyar o sebeple hiç ben kalayım demedi. Evli Görümcem var ondan dolayı anlayabiliyor beni, kızım da beni ister ondan sen anneni çağır yorulursa ben de destek olurum diyor.
Darısı herkese. Yiğidi öldür hakkını yeme derler. Severim kendisini rabbim yokluklarını göstermesin.ühühühühü ağlamak istiyorum ay ne güzel sevindim adına canım. Maşallah
14 gün iznim var. Aralık ayına saklıyorum. Tamamen ağırlaşmadan idare etmeye çalışacam. Kasım ortası rapor alırım artıkAyaklarım geri geri gidiyor iznim az kaldı is üstüne is verdiler eğitime dahi gitmem lazım 23.haftadayim analık iznine ayrilmayi iple çekiyorum
Sanırım ayakta daha mı iyi bilemedim. Her türlüsü kötü. İlkinde bu kadar zorlanmamıştımBen hep ayaktayım ders anlatırken ama zorlanmadım daha 27 oldum bugün
Sadece iki seçenek arasıysa Asıl Kaankızlar mart ayından isim sorusuyla geldimSizce Asil Çağan mı? Asil Kaan mı?
Ne çıktı şeker yüklemesi? Daha önce yaptırmadım bilmiyorum. Ne dedi dr?Bebis sağlıklıysa hiç canını sıkma. Doktorun tavsiyelerini dinlemeye çalış. Beni de bugün yine uyandılar hamur işi konusunda. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalışmalıyız.
FL : 42/ 24 yazıyor kaç oluyor onu çarpıp bölüyorlardı bişeylere amaBende bugün girdim 23 hafta 2 gün 585 gr dedi,sanki babada bu az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu dedi,benimki uyumlu ise sizinki evet fazla gibi boyuna kaç dedi peki.fl boyu kaç
Çok şükür şeker cikmadi normal değer aralığında çıktı. Açlık 71, içeceği içtikten 1 saat sonra tekrar kan verdim 114 çıktı. Doktorum bir sorun yok dedi.Ne çıktı şeker yüklemesi? Daha önce yaptırmadım bilmiyorum. Ne dedi dr?
Günaydın canım. Aynen benimde öyle oluyor arada tek tük hafifte olsa pıt pıt yapıyorsa sorun yok. Arada korkutuyor bu bebisler bizi. Mesela benimki hareket eder ama çok değil sakin normalde de. Ama dün coştu nedense anlamadım. Her gün ayni olmuyor.Günaydın hamişler. Bebeğimin hareketlerini geçen haftaya kadar her dk hissediyordum hiç durmuyordu. 2 gündür daha sakin. Arada oynuyor normal mi acaba. Arada sakinleşenin var mı böyle
Canım rahatlattın ya. Çok hareketli benimki hiç durmuyordu. Hatta bu hiç uyumuyor diyordum. Nazar ettim çocuğumu. Valla sağlıkla kucağa alalım başka bişey istemiomGünaydın canım. Aynen benimde öyle oluyor arada tek tük hafifte olsa pıt pıt yapıyorsa sorun yok. Arada korkutuyor bu bebisler bizi. Mesela benimki hareket eder ama çok değil sakin normalde de. Ama dün coştu nedense anlamadım. Her gün ayni olmuyor.
evet bazen durmak bilmiyor bazen de iki tık tık yapıp geçiyor :)Günaydın hamişler. Bebeğimin hareketlerini geçen haftaya kadar her dk hissediyordum hiç durmuyordu. 2 gündür daha sakin. Arada oynuyor normal mi acaba. Arada sakinleşenin var mı böyle
Bir de hareket halindeyken minik hareketlerini hissedemiyoruz. Ben sırt üstü uzanıyorum öyle farkediyorum. Biraz da olsa hareketi varsa sorun yok bence. Bende çok yaşadım bir kaç gün hareketli. Sonra 2 3 gün hareket yok pek fazla. Canlari öyle istiyor demek kiCanım rahatlattın ya. Çok hareketli benimki hiç durmuyordu. Hatta bu hiç uyumuyor diyordum. Nazar ettim çocuğumu. Valla sağlıkla kucağa alalım başka bişey istemiom
Haklısın. Dün hadi oğlum duş alcaz rahatlayalım dedim. Çoştu içim biraz rahatlamıştı. Alıştım savaş halinde olmayaevet bazen durmak bilmiyor bazen de iki tık tık yapıp geçiyor :)
Süpersin ya. İlk çocukta sorun yaşayanlar sanki hep sorun olacakmış gibi korkuyor.Bir de hareket halindeyken minik hareketlerini hissedemiyoruz. Ben sırt üstü uzanıyorum öyle farkediyorum. Biraz da olsa hareketi varsa sorun yok bence. Bende çok yaşadım bir kaç gün hareketli. Sonra 2 3 gün hareket yok pek fazla. Canlari öyle istiyor demek ki
Uygunsa alınır bence bakın içinize sinerse alın. Garantisi var denileni de süründürüyorlar zatengünaydın herkese, birşey danışmak istiyorum. yurtdışından hediye gelmiş faturası olmayan sıfır bir bebek arabası satın almak sizce mantıklı mı? buradaki fiyatından çok daha uyguna buldum o yüzden sormak istedim
Yani tertemizse ve cidden kullanılmadığına eminseniz alabilirsiniz. Ben de yurtdışından aldıracağım eşime onun garantisi için kim almanyaya gidecek. Türkiyedeki fiyatlar o kadar pahalı ki 2 bebek arabası alıyoruz sankigünaydın herkese, birşey danışmak istiyorum. yurtdışından hediye gelmiş faturası olmayan sıfır bir bebek arabası satın almak sizce mantıklı mı? buradaki fiyatından çok daha uyguna buldum o yüzden sormak istedim