- 5 Haziran 2016
- 400
- 239
- 29
Ben hep ayaktayım ders anlatırken ama zorlanmadım daha 27 oldum bugünSlm bayanlar. Çalışan anneler durum nasıl acaba. Ben çok zorlanmaya başladım ya. Masa başı çalışıyorum sürekli dik oturmaya çalışıyorum. Daha 2 ayım var şimdiden böyleyse nasıl dayanıcam
Kayinvalidem de annesiyle daha rahat eder, geline annesi bakar Ben de evin isini temizliği yemeği yaparım dedi rahatlattı zaten böyle istiyordum ama söylesem alınır mı diye düşünüyordum gerçekten iletişim önemli o an dogum yapan nasıl istiyorsa aile öyle destek olmalı zaten zor bir süreçYa sanırım şöyle düşünüyorlar : kalmazsak ayıp olur, kalmadı ilgilenmedi derlerr diye mi? İşte burda açık iletişim çok önemli. Benım gelinim olursa sorarım kızım neye ihtiyacın var bana mı yemeğe mi temizliğe mi? Hepsine hazırım. Seni darlamak istemem bana açıkça söyle. Ha eğer gelin ayıp olur diye teşekkür ederim gerek yok derse de kendi bilir. İhtiyacı varsa açıkça söylemeli. Alınmak çocukça. “Kendi düşünsün anlasın” devri bitsin bi zahmet artık. Açıkça söylemek lazım.
Hm anladım benim 50 mgdiBen de bugün verdim sanırım mg göre uygulama benim 75 mg di açlık, 1.saat ve 2.saat alındı
Şeker çıkmamıştir inşallahHm anladım benim 50 mgdi
Yok cikmadi çok şükür sizin nasıl çıktı sonuçlar normal miŞeker çıkmamıştir inşallah
Ben de yurt dışından alacağım ve ben de cybex alacağım. Ancak ben iki model arasında kaldım birisi mios diğeri de balios lux . İkisi de set halinde, adaptör, oto koltuğu dahil. İlk etapta ben de twist 2 ye bakmıştım sonra bu dediklerime döndüm. Dediğiniz gibi turkiye fiyatları aşırı pahalı ve ben en azından araba iyi olsun istiyorum. Mersin Almanya arasında gidip geleceğim ve bu süreçte kullanım kolaylığı, ağırlık, kalite açısından içime çok sindi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi içinde gezdirelimEvet eşim bir önceki gidişinde bakmıştı puset ve bebek araması mağazadan sanırım toplam fiyat 23.000 tutuyordu(euro değişmiş olabilir tabi.) Sadece adaptör bulamamıştı puseti arabaya bağlayan . onu da tr'de 3.000 tl en kötü buradan alacağız cybex eezy twist 2 ve aton b2 puset toplam fiyatları. Biz trde operada birlikte denedik ben de beğendim fonksiyonel baya bir de trden alacağım chicco ile aynı paraya geliyor
Merhaba, ben anasınıfı öğretmeniyimSlm bayanlar. Çalışan anneler durum nasıl acaba. Ben çok zorlanmaya başladım ya. Masa başı çalışıyorum sürekli dik oturmaya çalışıyorum. Daha 2 ayım var şimdiden böyleyse nasıl dayanıcam
Evet çok şükürYok cikmadi çok şükür sizin nasıl çıktı sonuçlar normal mi
Anlatılmaz yaşanır artık çok zorlanıyorum bir oğlum daha var isteği bitmiyor okula götür getir yemek yap çalış bazen aşırı zorlanıyorum Allah'tan evdeyım bankaya gitsem halim harap olurdu ama 5 gün çok zor çalışıyorum bazen gidip rapor alıyorum sağlık ocağından ... Arada dik durmayı unutuyorum göğüs kafesimin bitim yeri diyaframla midem arasında aşırı batma, oluyor çok ağrıyor dik duramıyorum yoğunluktan, uzanınca geçiyor 37 . Haftaya kadar çalışmaktı planım ama şuan 32 gelsin çıkcam diyorum dayamamıcam umarım doğum sonrası izin süreleri uzar öyle bir yasa çıkabilir sanırım öyle haberler vardı çıkarsa çok mutlu olacağım bir süre çalışmasam iyi olacakSlm bayanlar. Çalışan anneler durum nasıl acaba. Ben çok zorlanmaya başladım ya. Masa başı çalışıyorum sürekli dik oturmaya çalışıyorum. Daha 2 ayım var şimdiden böyleyse nasıl dayanıcam
Siz neden bunlara döndünüz? Farkı nedir?Ben de yurt dışından alacağım ve ben de cybex alacağım. Ancak ben iki model arasında kaldım birisi mios diğeri de balios lux . İkisi de set halinde, adaptör, oto koltuğu dahil. İlk etapta ben de twist 2 ye bakmıştım sonra bu dediklerime döndüm. Dediğiniz gibi turkiye fiyatları aşırı pahalı ve ben en azından araba iyi olsun istiyorum. Mersin Almanya arasında gidip geleceğim ve bu süreçte kullanım kolaylığı, ağırlık, kalite açısından içime çok sindi. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi içinde gezdirelim
bütün yazdıklarınızı okudum kesinlikle çok haklısınız.Benim kendi annemde hem moral bozar hem bi iş yaparken heryeri daha da beter eder.Evim zaten 45 m2 1+1 iki kişi zor yürüyoruz ondan bende eşime kimseyi istemediğimi söyledim.Eşim de lohusasın yalnız olmaz vs diyip duruyor.Bende o zaman sabahları işe giderken bizi annene bırakırsın ben evimde kimseyi istemiyorum dedim.Evim dağılmaya çok müsait ve ben dağınıklık ve pisliğe asla gelemeyen biriyim.Tuvalet vs çok iyi anlıyorum sizi.Kesinlikle herkes rahat ettiği gibi yaşamalı o süreci.İnsan kendine eşine bile vakit ayıramadığı dönemde bi de evini düşünmemeliYa bana yapacakları bir yemek. Yaparken etrafı batırıyorlar temizlik desen yalandan yapılacak bir o kadar da kirletecekler. Zorda kalırsam dışarıdan isterim. Eşim bir zahmet izin alsın bir hafta destek olsun. Açlıktan pislikten ölmeyiz. Ama her şeye karışacaklar yok ellerini yıkamadılar uyar yok öpmeye yeltendiler uyar. Desteğe ihtiyaç duyanı anlarım ama ben sakinliğe ihtiyaç duyuyorum. Kimsenin yanında emzirmek istemiyorum izliyorlar utanmadan ne hissediyoruz kimsenin umurunda değil. Tek düşünceleri bebek sevmek. Kim seviyorsa doğursun :) ya da beklesin kendimize gelmemizi.
Keşke doğum sonrası izin artması hemen belli olsa bazen çalışmaktan ziyade wc bile eziyet oluyorMerhaba, ben anasınıfı öğretmeniyimEskisi gibi bazı hareketleri (eğilme vs) yapamıyorum ve çabuk yoruluyorum son zamanlarda . 37. Haftaya kadar çalışacağım 1 ay sonraki halimi düşünemiyorum karın büyüdükçe hareketler gitgide kısıtlanıyor
Canım tavrını koy bi zahmet nazını çekişsinler insan çıkarıyorsun içinden ya boru mu bu? Hamileyken stres beneğe ne kadar yansır bilsinler ama doğum sonrası bebek onun tutmandan bile hissediyor. Her şeyi etkiliyor. Anlayış göstersinler net göstermek zorundalar. Tamam doğum normal bir olay abartmamamız lazım ama bu erkolar anlamaz asla anlamaz. O yüzden tavır taktik naz niyaz anlamayana şart! Abla tavsiyesi ileride pişman olursunuz. Ne kadar nazlı o kadar kıymetli olursunuzbütün yazdıklarınızı okudum kesinlikle çok haklısınız.Benim kendi annemde hem moral bozar hem bi iş yaparken heryeri daha da beter eder.Evim zaten 45 m2 1+1 iki kişi zor yürüyoruz ondan bende eşime kimseyi istemediğimi söyledim.Eşim de lohusasın yalnız olmaz vs diyip duruyor.Bende o zaman sabahları işe giderken bizi annene bırakırsın ben evimde kimseyi istemiyorum dedim.Evim dağılmaya çok müsait ve ben dağınıklık ve pisliğe asla gelemeyen biriyim.Tuvalet vs çok iyi anlıyorum sizi.Kesinlikle herkes rahat ettiği gibi yaşamalı o süreci.İnsan kendine eşine bile vakit ayıramadığı dönemde bi de evini düşünmemeli
Bende bugün girdim 23 hafta 2 gün 585 gr dedi,sanki babada bu az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu dedi,benimki uyumlu ise sizinki evet fazla gibi boyuna kaç dedi peki.fl boyu kaçYa kızlar bugün 23 +0 da detaylı ultrasonda girdim çok şükür herşey yolunda fakat bebeğin kilosu 670 gr ve üst sınırda şeker yüklemesi yaptır dedi. Yaptırmaya niyetim yokken böyle diyince arada kaldım. Sizlerin kaç haftalık kaç kilo ki babyleriniz? Dr mu çok abarttı kiloyu?
https://www.cybex-online.com/de/de/...l3w5_Qd4a9lxte1pxo5TAWSte6pJewsA2at2EF9jcfPqKSiz neden bunlara döndünüz? Farkı nedir?
Bebis sağlıklıysa hiç canını sıkma. Doktorun tavsiyelerini dinlemeye çalış. Beni de bugün yine uyandılar hamur işi konusunda. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalışmalıyız.Bende bugün girdim 23 hafta 2 gün 585 gr dedi,sanki babada bu az geldi ama doktor haftasıyla uyumlu dedi,benimki uyumlu ise sizinki evet fazla gibi boyuna kaç dedi peki.fl boyu kaç
Bebiş çok şükür iyi ama anası pis boğazlı hep yasak olanlara gidiyor elimBebis sağlıklıysa hiç canını sıkma. Doktorun tavsiyelerini dinlemeye çalış. Beni de bugün yine uyandılar hamur işi konusunda. Bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalışmalıyız.
Evet kraft veya chicco dediğiniz fiyata almanyadan almak çok mantıklı teşekkür ediyorumEvet eşim bir önceki gidişinde bakmıştı puset ve bebek araması mağazadan sanırım toplam fiyat 23.000 tutuyordu(euro değişmiş olabilir tabi.) Sadece adaptör bulamamıştı puseti arabaya bağlayan . onu da tr'de 3.000 tl en kötü buradan alacağız cybex eezy twist 2 ve aton b2 puset toplam fiyatları. Biz trde operada birlikte denedik ben de beğendim fonksiyonel baya bir de trden alacağım chicco ile aynı paraya geliyor