Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Offf ergenlikte erkek çocukları yurda yerleştirilmeli 🤦‍♀️hatta öncesi de bahçeli ev şart diyorlar ya:) kesinlikle. geneli haydut gibi😀 ben oğlum tam 14 ü doldurunca hamile kalmışım lgs zamanı 😩. Öncesinde 13-14 yıl aşk yaşıyorduk. Şimdi uyuz oluyoruz karşılıklı birbirimize ve asıl şimdi başlıyor en az 10 yılı var 😩😩Hele okulda kursta sınıfa girdiğimde 17-20 yaşlar arası full testesteron kokuyor arka taraf 🤮 beni bu ara bunalttı erkekler aman aman aman :) bin dokun bin ah işit oldum 🤦‍♀️😀
Valla ergen erkek ya da kız görünce sarımsak gösterip haç işareti yapabilirim öyle tiksindim kız kardeşim sağolsun 🤕 Bahçeli ev mev değil direkt dondurmak gerekiyor 25de açacaksın pamuk gibi oh 😌

Ay aslında ben istiyorum da bir de kızım olsun ama şimdi 34 yaşındayım, bunu doğuracağım da büyüteceğim de sonra bir tane daha yapacağım da ..🥲 kaç yaşında olacağım😖 Yoksa daha erken anne olsam kesin isterdim. Eşim de bu çocuğumuza her şeyin en iyisini yapalım modunda, ikincisini ekonomik olarak kaldıramayız diye düşünüyor sanırım 😂
Valla bak tr şartlarında 2.yi kaldıramayız düşüncesine saygıyla eğilirim. Zaten hayatta kalma mücadelesi gibi ortam o yüzden haklısınız canım.

Ay kızlar biraz dedikodu 🫣 Dün detaylı usg fotoğrafını gösteriyoruz kayınvalideme. Burnu, dudakları eşime, gözlerime kaynıma benzermiş inşallah. Ben de 9ay taşıyacağım ya kulak memesi de bana benzer inşallah dedim🙄 Sinir oldum, güldük o an da eşim de diyor kıskanma. He dedim kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş 😂

Ay kızlar biraz dedikodu 🫣 Dün detaylı usg fotoğrafını gösteriyoruz kayınvalideme. Burnu, dudakları eşime, gözlerime kaynıma benzermiş inşallah. Ben de 9ay taşıyacağım ya kulak memesi de bana benzer inşallah dedim🙄 Sinir oldum, güldük o an da eşim de diyor kıskanma. He dedim kuzguna yavrusu Şahin görünürmüş 😂
Valla heh işte kayınvalide böyle akrep gibi oluyor ıyh sevimsiz ya 😂 benim kızım içinde yeni doğduğu zaman hep kocama benzetti durdu şimdi ona benziyor buna benziyor hiç diyemiyor çünkü kızım benim küçüklüğümün kopyası. Kardeşim’e çektiğini söyledi eşim geçen ay Allah korusun diyor kv kişisi. Ben de dedim ay size çekmesin de sizin kemikleriniz çok iri malum dedim hiç bişey diyemedi 🤣 kiloluyum diyemez de hep kemiklerim iri der 😒

Valla heh işte kayınvalide böyle akrep gibi oluyor ıyh sevimsiz ya 😂 benim kızım içinde yeni doğduğu zaman hep kocama benzetti durdu şimdi ona benziyor buna benziyor hiç diyemiyor çünkü kızım benim küçüklüğümün kopyası. Kardeşim’e çektiğini söyledi eşim geçen ay Allah korusun diyor kv kişisi. Ben de dedim ay size çekmesin de sizin kemikleriniz çok iri malum dedim hiç bişey diyemedi 🤣 kiloluyum diyemez de hep kemiklerim iri der 😒
Ben kaynanam ile görüşmüyorum.

Kaan Uras'ı bilmiyor bile şu anda. bırak yorum yapmayı kucağına bile alamaz 🤣🤣

Canım benim arkadaş kadın dogumcunun yanında çalışmış uzun yıllar o bana şey demişti birkaç farklı ürün al her gün değiştirerek sür. Bir de çatlatma cilt yapısıyla alakalı daha çok. Kimisi sabah akşam yağlanır yine catlar kimisi hiç sürmez hiçbir şey olmaz. Ben ilk gebeliğimde düzensiz sürdüm banyodan banyoya bir de son aylar sürmedim. Catladı bayağı. Hatta kolumun arkası memelerim kalçam🤦‍♀️şimdi her sabah ilk işim yağlanmak farklı ürünler sürüyorum her gün. Karnımda su an bir şey yok ama memem çatladı valla 🤷‍♀️
İlk çatlamaları gördükten sonra 3 Öğün yağlanmaya başladım desem yeridir 🤣🤣 daha fazla olmasın yada derinleşmesin diye. Lierac ve biodermanın yağını da alıcam hepsini sürücem artık olursa da yapacak yok ya. Dün çok ağladım çatlıyorum diye ama kızım için değer ❤️

İlk çatlamaları gördükten sonra 3 Öğün yağlanmaya başladım desem yeridir 🤣🤣 daha fazla olmasın yada derinleşmesin diye. Lierac ve biodermanın yağını da alıcam hepsini sürücem artık olursa da yapacak yok ya. Dün çok ağladım çatlıyorum diye ama kızım için değer ❤️
Aaa canım yapma ama normal bunlar anne oluyoruz elbet izler olacak 😔 üzüldüm şimdi bak. sabah akşam yap yeter hayat göbeğimizden ibaret değil çocuktan ibaret de değil. 🌺

Aaa canım yapma ama normal bunlar anne oluyoruz elbet izler olacak 😔 üzüldüm şimdi bak. sabah akşam yap yeter hayat göbeğimizden ibaret değil çocuktan ibaret de değil. 🌺
Öyle tabiki ama işte asıl içerlediğim görüntümle birlikte hayatımın da değişiyor olması ve bu değişikliğe hazırlıklıyım sanıyordum 5 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyoruz ama yine de tam hazır değilmişim ya da hormonlarım beni çok zorluyor 🤣🤣🤣

Öyle tabiki ama işte asıl içerlediğim görüntümle birlikte hayatımın da değişiyor olması ve bu değişikliğe hazırlıklıyım sanıyordum 5 yıldır bebeğim olsun diye uğraşıyoruz ama yine de tam hazır değilmişim ya da hormonlarım beni çok zorluyor 🤣🤣🤣
Bu hayatımın değişeceği gerçeğiyle ara sıra yüz yüze gelince ben de çok daralıyorum 🥺 Geçen sene evlendik, hop Erzurum’a taşın, bu sene Ereğli. 2 yıldır arkadaşım yok etrafımda, sosyalliğim sıfırlandı. Şimdi bebek olunca hepten eve kapanacağım diye çok korkuyorum 🥺

Bu hayatımın değişeceği gerçeğiyle ara sıra yüz yüze gelince ben de çok daralıyorum 🥺 Geçen sene evlendik, hop Erzurum’a taşın, bu sene Ereğli. 2 yıldır arkadaşım yok etrafımda, sosyalliğim sıfırlandı. Şimdi bebek olunca hepten eve kapanacağım diye çok korkuyorum 🥺
Kdz Ereğli mi? Düşüncelere dalınca insanın gözü çok korkuyor ama genel düşünüp rabbimin kolaylığını vereceğine inanınca rahatlıyor insan. Eve kapanmazsın ya alırsın bebişini fıtı fıtı dolaşırsınız park bahçe kafe falan.

Kdz Ereğli mi? Düşüncelere dalınca insanın gözü çok korkuyor ama genel düşünüp rabbimin kolaylığını vereceğine inanınca rahatlıyor insan. Eve kapanmazsın ya alırsın bebişini fıtı fıtı dolaşırsınız park bahçe kafe falan.
Evet Kdz Ereğlideyiz. İnşallah dediğiniz gibi olur bakalım

Çavdarlı tarafında oturuyoruz, üşeniyorum her gün arabayla inmeye😓
Alev hanıma gidiyorum. Çok memnunum şimdilik
Alevden çok memnun kalanı duydum arkadaşlarım onda doğum yaptı. Bende geldiğimde hep hülya hocaya gidiyorum oda çok ilgili ❤

Olabilir haklısın sen de 😌 hem hormonlar hem de birden bire böyle değişiklikler… kabul için zaman gerekebiliyor

Alevden çok memnun kalanı duydum arkadaşlarım onda doğum yaptı. Bende geldiğimde hep hülya hocaya gidiyorum oda çok ilgili ❤
Ben de Hülya hanımı duydum çokça. Ama buradan biri geçmişte malpraktisi olduğundan bahsetti, o yüzden direkt Alev hanıma gittim

X