Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy matematik hesapları mı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ arkadaşlar ay ve hafta hesabı aynı mı? Bir ay da sadece 4 hafta yok ki! Bir ay 30-31 gündür. 4 hafta 28 gündür. Tabiki hafta ve ay hesabı tutmaz. Lütfen oturun sıfır( matematik öğretmeniyim bakın şimdi kendimi sınıfta hissettim:) 24 hafta 24x7 günden 168 gün yapar. Ay olarak hesaplarsan 168i 30a bölmeniz lazım o da yaklaşık 5 buçuk ay yapar.

Ayyyy matematik hesapları mı🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ arkadaşlar ay ve hafta hesabı aynı mı? Bir ay da sadece 4 hafta yok ki! Bir ay 30-31 gündür. 4 hafta 28 gündür. Tabiki hafta ve ay hesabı tutmaz. Lütfen oturun sıfır( matematik öğretmeniyim bakın şimdi kendimi sınıfta hissettim:) 24 hafta 24x7 günden 168 gün yapar. Ay olarak hesaplarsan 168i 30a bölmeniz lazım o da yaklaşık 5 buçuk ay yapar.
Hocam ama ben kac aldım doğru yapmışım 🤣🤣🤣

Ayrıca gebelikte ay hesabına göre doğum yapmıyor doktorlar. Hafta hesabına göre hareket ediyorlar. Aya çok takılmayın :) illa ay olarak hesaplayacaksanız son adet tarihiniz ayın kacı ise her ay o günde devir almış olur. Mesela benim 14 Mayıs sat. 14 Haziran 1 aylık, ekimin 14 ünde 5 ayı doldurmışum.

Orası öyle inşallah güzel güzel gelişirler hiç kimsenin sürecinde olumsuzluk olmasın ya güzel güzel bitirelim 🤣🥰🤲
inşallah canim bu grubu da sonuna ermeden bırakıp gitmek istemiyorum kimse de gitmesin vaktinden önce daha doğurduğumuz bebislerin gelişimlerini takip edecez

Ayrıca gebelikte ay hesabına göre doğum yapmıyor doktorlar. Hafta hesabına göre hareket ediyorlar. Aya çok takılmayın :) illa ay olarak hesaplayacaksanız son adet tarihiniz ayın kacı ise her ay o günde devir almış olur. Mesela benim 14 Mayıs sat. 14 Haziran 1 aylık, ekimin 14 ünde 5 ayı doldurmışum.
benim doktorum da öyle söyledi 🤣🤣

Bu arada ben yatağımı aldım pek bilinmiyor ama inanılmaz kaliteli. 1. sıraya koyarım.

Eklentiler

• 1000017065.jpg
    1000017065.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 66
ahahahah ben de mühendisim ama kafam böyle pratik hesaplara hiiiiç basmıyor😅 valla bunu hiç ama hiç düşünmemiştim ahahahahah şu an kendime gülüyorum

Bu arada ben yatağımı aldım pek bilinmiyor ama inanılmaz kaliteli. 1. sıraya koyarım.
aaa hemen buna da bakayım. Çok sağolun. Ben bilmediğim bir alanda eşya alırken çok panik oluyorum evlenirken de annem hep link atmıştı bu tencere iyi bunu al diye😅 şimdi instagramdaki hesapları takip edersem gereksiz kazıklanacağım hissiyle iyice panik oldum. Umarım en büyük paniklerim bunlar olur😅

X