Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısınız canim anneler iyi ki varsınız kendi doktoruma gidip yaptırayım. Emin olayım. Allahım sağlıkla çocuklarımızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Sen de haklısın ama güzellik bebeğime zarar mı veririm diye endişeleniyorsun ama bende seker olmasaydı yükleme yaptırırdım maalesef zaten var insülin ve diyetle gidiyoruz. çok şükür bebis de suyu da iyi ama zaten asıl bu haftadan sonra etkiliyor seker daha dikkatli olmamız lazim

Sen de haklısın ama güzellik bebeğime zarar mı veririm diye endişeleniyorsun ama bende seker olmasaydı yükleme yaptırırdım maalesef zaten var insülin ve diyetle gidiyoruz. çok şükür bebis de suyu da iyi ama zaten asıl bu haftadan sonra etkiliyor seker daha dikkatli olmamız lazim
Anne olmak iki kelime ama içerisine binlerce anlam sığdırmaktır. Dediğin gibi bebeme zarar gelmesin derken de istemeden daha da çok zarar vermek istemeyiz. Kar zarar ilişkisi işte 😒

Ya kızlar bugün 23 +0 da detaylı ultrasonda girdim çok şükür herşey yolunda fakat bebeğin kilosu 670 gr ve üst sınırda şeker yüklemesi yaptır dedi. Yaptırmaya niyetim yokken böyle diyince arada kaldım. Sizlerin kaç haftalık kaç kilo ki babyleriniz? Dr mu çok abarttı kiloyu? 😒
Ben haftasonu 22+0 da detaylı yaptırdım, bebek 450 gram çıktı, doktor gelişimi haftasına göre normal dedi. Fakat benim suyumda fazlalaşma varmış ve 24. Hafta şeker yüklemesi önerdi doktor. Ben de yaptıracağım bu durumda. Ayrıca meyve pilav makarna gibi şeyleri az yememi önerdi.

🙏🏻🩵hadi inşallah…

yasa teklifiyle kadınlara doğum sonrası verilen izinin 8 haftadan (2 ay), 24 haftaya (6 aya) çıkarılması ve doğum yapan kadın çalışanlara ödenen ücretin 24 ay boyunca gelir vergisinden istisna tutulması amaçlanıyor.

Meclis BaÅkanlıÄına sunuldu! MHP'den yeni yasa teklifi: DoÄum izni 24 aya çıksın, memurlara kreŠödeneÄi verilsin
İnşallah ya daha şimdiden doğum izni bitince ne yapcam diyorum duşunuyorum

Ya kızlar bugün 23 +0 da detaylı ultrasonda girdim çok şükür herşey yolunda fakat bebeğin kilosu 670 gr ve üst sınırda şeker yüklemesi yaptır dedi. Yaptırmaya niyetim yokken böyle diyince arada kaldım. Sizlerin kaç haftalık kaç kilo ki babyleriniz? Dr mu çok abarttı kiloyu? 😒
23+3 de gittim en son 630gram dı normal dedi

Selam kızlar bebek arabasına karar verdiniz mi? Hangi özellikleri sebepli tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim ?
Merhaba, ben mamas papas ocarro tercih ettim. Ürün ağır ancak benim için problem değil. Kalite, konfor olarak en iyilerinden. Hafif bir şey düşünüyorsanız tabi kabin boyları tercih edebilirsiniz

Merhaba, ben mamas papas ocarro tercih ettim. Ürün ağır ancak benim için problem değil. Kalite, konfor olarak en iyilerinden. Hafif bir şey düşünüyorsanız tabi kabin boyları tercih edebilirsiniz
Evet güzel görünüyor ama malesef bütçemi aşıyor
Merhabalar, ben cybex eezy twist 2 alacağım ama eşim iş gezisinde almanyadan alacak. Fiyatı neredeyse yarısı tr'dekinin. Bize kullanım anlamında en rahatı o geldi almanyada da fiyatı uygun olunca direk trdeki diğer seçenekleri eledik.
Bu da gayet güzel bir de kabin boymuş Ama fiyatı dediğiniz gibi tr de pahalıymış

Bu da gayet güzel bir de kabin boymuş Ama fiyatı dediğiniz gibi tr de pahalıymış
Ben chicco goodyxplus aldım kabin boy tek elle açılıp kapanıyor bana tek kullanabilecegim sürekli seyahat ettiğimizde hantal olmayan lazımdı bu şekilde aldim

Benimde yarin kontrolüm var 23+3 olucam bakalım bana ne diyecek. Kalbim cikcak gibi oluyor çok heyecanlanıyorum korkuyorum doktora giderken. İnşallah bir sorun olmasın sağlıklı olsunlarda kilo çocuktan cocuga değişmesi normal geliyor bana.
Bende senin gibiyim her gidişte korku oluyor kötü bir şey derler diye endişe ediyorum tabı her çocuk aynı değil bende şeker de var ona rağmen normal dedi içini ferah tut inşallah sağlıkla gelsinler 🌺

Evet trde 43.000 gelen set almanyada baktığında eşim 20.000 -23.000 civarıydı o sebeple biz de bunu alalım dedik yoksa tr fiyatı cidden çok fazla. Bir de mini bu easywalker markası var kasımda %30 indirime girecek eğer bunu almayacak olsaydık onu alırdık isterseniz indirimi takip edin

Ben de öyleyim, girmeden inanılmaz bir stres sarıyor ama insan sonra rahatlıyor. Benim detaylıda bu arada önde gitme yoktu tam haftasındaydı doktor ekstra bir şey istemedi 4 hafta sonraki kontrolümde birazcık öne geçmiş o sebeple şimdi şeker yüklemesi yaptıracağım ona da ayrı gerildim. Çocuğa zarar vereceğini düşünmüyorum ama zaten midem sorunlu zaten az yemek yiyebiliyordum bir de şeker çıkarsa iyice zorlanmaktan korkuyorum

Merhaba kızlar bu yalancı kasılma denen şey günde kaç kez olursa riskli acaba veya hangi durumda acile gitmek gerekir biliyor musunuz? Bende günde 2-3 kez karnımın bir tarafı toplanıp sertleşiyor orada bir çıkıntı oluşup daha sonra geçiyor

Merhaba kızlar bu yalancı kasılma denen şey günde kaç kez olursa riskli acaba veya hangi durumda acile gitmek gerekir biliyor musunuz? Bende günde 2-3 kez karnımın bir tarafı toplanıp sertleşiyor orada bir çıkıntı oluşup daha sonra geçiyor
Bildiğim kadarıyla günde 2 3 kereden bişey olmuyor. Bende de oluyordu doktora sordum. Doğum sancısı gibi belirli aralıklarla ve sıklıklarla olmuyorsa sıkıntı yok demişti.

Rahim ağzından kısalma olan var mı benim gibi kızlar ? Doktor yatış verdi. 22 haftalık gebeyim. Progestan iğne fitil kullanıyorum. 20 den 26 a çıktı . Ama bu hafta düşerse dikiş atılacak. Dikiş atılmadan ilerleme olan var mı acaba doğuma kadar 🥹

Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım. O içeceğe çok şekerli içilmiyor diyenler oluyordu ama bana tadı güzel geldi gazoz gibiydi aynı. Birde ben açken kan verdim içeceği ictikten 1 saat sonra tekrar verdim. Sonra tekrar vericem diye düşünüyordum burda görmüştüm birinde ama tekrar verilmiyor dediler. İnşallah sonucum da iyi gelir.

Günaydın kızlar 🥰
Ben de şöyle özenli bir kahvaltı hazırladım kendime uzun zaman sonra 😆
Güne eşimin kalk ilacını getirdim demesiyle başladım demir hapını aç içmem lazım diye uykumdan uyandırdı 😂😂
Kızım 2 yaş sendromunun dibini sıyırdı sabah sabah cadılar bayramı kostümünü giymicem diye yerlere attı kendini. Tamam giyme lanet olsun çıkar dedim çıkarttım bu seferde Tv aç diye kumandaya yapıştı açmadım resmen anıra anıra ağlayarak gitti kreşe 😒 normal bir ağlama değil yani resmen böğürdü baya bi kusacak sandım😕 tam kapıdan çıktılar haydi tschüss 👋 dedim kapıyı suratlarına kapattım arkadan da kitledim annemi aradım baya bi şikayet ettim dedikodu yapa yapa kahvaltımı hazırladım. 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_7464.jpeg
    IMG_7464.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 40
X