- 15 Şubat 2024
- 1.171
- 1.013
- 31
valla kızıma hamileyken bir daha doğurmam diyordum büyük konuşma sonra millet çok güldü bana aşırı da dalga geçtiler yaeee noldu bak diyeİlk çocuğu erkek olacak olup ikinciyi pek de düşünmeyenlerin gözyaşı pıt ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızıma hamileyken bir daha doğurmam diyordum büyük konuşma sonra millet çok güldü bana aşırı da dalga geçtiler yaeee noldu bak diyeİlk çocuğu erkek olacak olup ikinciyi pek de düşünmeyenlerin gözyaşı pıt ama
matematikten neden nefret ettiğimi tekrar hatırladım sağol ya biri bana kaç aylık hamilesin diye sorunca ben 25 haftalık diyorum bir daha sorma gereksinimi duymuyorlar ahjhjxhjfdj kızım için de çünkü 30 aylık diyorum alıştılar neftret ediyorlar bu huyumdan shvdkjdkfjscbhdAyyyy matematik hesapları mı arkadaşlar ay ve hafta hesabı aynı mı? Bir ay da sadece 4 hafta yok ki! Bir ay 30-31 gündür. 4 hafta 28 gündür. Tabiki hafta ve ay hesabı tutmaz. Lütfen oturun sıfır( matematik öğretmeniyim bakın şimdi kendimi sınıfta hissettim:) 24 hafta 24x7 günden 168 gün yapar. Ay olarak hesaplarsan 168i 30a bölmeniz lazım o da yaklaşık 5 buçuk ay yapar.
erkeği tatmıyorum ama olsun hayırlısı oldu benden asla katta kayınvalide olmazdı gelinim olsaydı kendimden nefret ederdim kesin zamanında yargıladığım bir tipe evrilmek istemezdim şimdi düşününce allah bilmiş de kız vermiş diyorum =)Sen onu birde büyüyünce gör. Benimki 5 yaşında. Hergün şükür ediyorum. Kime ne iyilik yaptım da rabbim bunu bana verdi diye. Erkeği tadacaz bakalım daha bilmiyorum. Ama kızım benim yol arkadaşım
Offf ergenlikte erkek çocukları yurda yerleştirilmeli hatta öncesi de bahçeli ev şart diyorlar ya:) kesinlikle. geneli haydut gibi ben oğlum tam 14 ü doldurunca hamile kalmışım lgs zamanı . Öncesinde 13-14 yıl aşk yaşıyorduk. Şimdi uyuz oluyoruz karşılıklı birbirimize ve asıl şimdi başlıyor en az 10 yılı var Hele okulda kursta sınıfa girdiğimde 17-20 yaşlar arası full testesteron kokuyor arka taraf beni bu ara bunalttı erkekler aman aman aman :) bin dokun bin ah işit oldumerkeği tatmıyorum ama olsun hayırlısı oldu benden asla katta kayınvalide olmazdı gelinim olsaydı kendimden nefret ederdim kesin zamanında yargıladığım bir tipe evrilmek istemezdim şimdi düşününce allah bilmiş de kız vermiş diyorum =)
Kac haftalıksın canım suan , lierac krem öneririm çatlak içinBu gerçek beni üzdü baya seviniyordum çatlamıyorum diye erken sevinmişim
24+5deyim bio oil kullanıyordum ama fayda etmemiş. Lierac bu saatten sonra fayda eder miKac haftalıksın canım suan , lierac krem öneririm çatlak için
Amin amin İnşallahinşallah canim bu grubu da sonuna ermeden bırakıp gitmek istemiyorum kimse de gitmesin vaktinden önce daha doğurduğumuz bebislerin gelişimlerini takip edecez
Canım tabi bünye de etkili ama riske atmaya degmez, çatlak cünkü kalıcı bi durum, ne kadar önlem alsak o kadar iyi , lierac bu işin piri ve bence kesinlikle sans verilmeli , zaten bu aylardan sonra esas catlama baslayacak24+5deyim bio oil kullanıyordum ama fayda etmemiş. Lierac bu saatten sonra fayda eder mi
Hiç öyle düşünme ya. Bunu dert ettiysen kesin çok güzrl kaynana olurdunerkeği tatmıyorum ama olsun hayırlısı oldu benden asla katta kayınvalide olmazdı gelinim olsaydı kendimden nefret ederdim kesin zamanında yargıladığım bir tipe evrilmek istemezdim şimdi düşününce allah bilmiş de kız vermiş diyorum =)
Ay aslında ben istiyorum da bir de kızım olsun ama şimdi 34 yaşındayım, bunu doğuracağım da büyüteceğim de sonra bir tane daha yapacağım da .. kaç yaşında olacağım Yoksa daha erken anne olsam kesin isterdim. Eşim de bu çocuğumuza her şeyin en iyisini yapalım modunda, ikincisini ekonomik olarak kaldıramayız diye düşünüyor sanırımvalla kızıma hamileyken bir daha doğurmam diyordum büyük konuşma sonra millet çok güldü bana aşırı da dalga geçtiler yaeee noldu bak diye
Valla ben de böyle düşünüyorum benimki kız, ama 2. Çocuk için biraz zamanım kalmadı gibi tam 34 yaşında doğurmuş olacağım allah kısmet ederseAy aslında ben istiyorum da bir de kızım olsun ama şimdi 34 yaşındayım, bunu doğuracağım da büyüteceğim de sonra bir tane daha yapacağım da .. kaç yaşında olacağım Yoksa daha erken anne olsam kesin isterdim. Eşim de bu çocuğumuza her şeyin en iyisini yapalım modunda, ikincisini ekonomik olarak kaldıramayız diye düşünüyor sanırım
Bebek düşündüğümüzde doktora gittiğimde doktorun ilk söylediği 35 ten önce çocuk sayısının tamamlanmasını istiyoruz. Sonrasında tabii ki çocuk sahibi olabilirsiniz ama annenin biyolojik olarak yıpranması daha fazlaValla ben de böyle düşünüyorum benimki kız, ama 2. Çocuk için biraz zamanım kalmadı gibi tam 34 yaşında doğurmuş olacağım allah kısmet ederse
39 yaşında benim gözyaşım pıtAy aslında ben istiyorum da bir de kızım olsun ama şimdi 34 yaşındayım, bunu doğuracağım da büyüteceğim de sonra bir tane daha yapacağım da .. kaç yaşında olacağım Yoksa daha erken anne olsam kesin isterdim. Eşim de bu çocuğumuza her şeyin en iyisini yapalım modunda, ikincisini ekonomik olarak kaldıramayız diye düşünüyor sanırım
42 yaşında benim gözyaşı pıt pıt pıt eşim madem kendiliğinden oldu hemen ardından bi tane daha yapalım diyor39 yaşında benim gözyaşım pıt
Ne güzel canım her şey yolundaymış neden öyle dedi ki doktor çok mu kilo aldın?Detaylıya girdim dün kızlar çok şükür yolunda hersey ama doktor kiloma taktı, rapora BMI sebebi ile orta kalite görüntü alınmıştır bile yazdı yaa..
Ben dikisi doğumda aldiracagim diyorum dur bakalım belki olur bir tane daha birdaha ameliyatla uğraşmayalım diyor42 yaşında benim gözyaşı pıt pıt pıt eşim madem kendiliğinden oldu hemen ardından bi tane daha yapalım diyor
geçende benim göbeğime bakıp şartlarımiz da ortada dediNe güzel canım her şey yolundaymış neden öyle dedi ki doktor çok mu kilo aldın?
Canım benim arkadaş kadın dogumcunun yanında çalışmış uzun yıllar o bana şey demişti birkaç farklı ürün al her gün değiştirerek sür. Bir de çatlatma cilt yapısıyla alakalı daha çok. Kimisi sabah akşam yağlanır yine catlar kimisi hiç sürmez hiçbir şey olmaz. Ben ilk gebeliğimde düzensiz sürdüm banyodan banyoya bir de son aylar sürmedim. Catladı bayağı. Hatta kolumun arkası memelerim kalçamşimdi her sabah ilk işim yağlanmak farklı ürünler sürüyorum her gün. Karnımda su an bir şey yok ama memem çatladı valla24+5deyim bio oil kullanıyordum ama fayda etmemiş. Lierac bu saatten sonra fayda eder mi
Canım valla dert ettim ama benden 3 çıkmaz bu 4. Hamileliğim 2 kızım olcak Allah bu saatten sonra isteyene versin modundayım ki kocam da vazektomi olacak. Ona rağmen 3. Olursa beni bi binanın 50. Katında falan görebilirsinHiç öyle düşünme ya. Bunu dert ettiysen kesin çok güzrl kaynana olurdun