Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy abla kardeş birbirlerini mi hissediyorlar. yaa benim kız da sürekli gelip opuyor ama kendi göbeğini opturmedi henüz kendini seninle ozdeslestiriyor
Tam 2.5 yaşında tam bir fındık kendini öptürmedi sevdirmeyi çok seviyor dokungaç bir kız benimki öpmeyi sarılmayı çok seviyor. Geçen bana sarılırken ayyyyy anniiii diye sarıyor temas bağımlısı ya

Ayy be yerim onu yaa kız çocuğu bambaşka birsey yaaa Allah her kadına en az bir kız versin

Ayy be yerim onu yaa kız çocuğu bambaşka birsey yaaa Allah her kadına en az bir kız versin
Kız çocuklarının sevimliliği ben
Sen onu birde büyüyünce gör. Benimki 5 yaşında. Hergün şükür ediyorum. Kime ne iyilik yaptım da rabbim bunu bana verdi diye. Erkeği tadacaz bakalım daha bilmiyorum. Ama kızım benim yol arkadaşım
İlk çocuğu erkek olacak olup ikinciyi pek de düşünmeyenlerin gözyaşı pıt ama

Bugün detaylı ultrasonumuz vardı kızlar. Her şey normal çok şükür. 20 dk sürdü. Şu ana kadar hep baş geliş, inşallah doğacağa yakın dönmez Doğum için babasının doğum gününün 1 gün sonrasını işaret ediyor Kalbimle ilgili sıkıntımı söyledim, kan hacmin arttı, çok normal dedi.

off benimki de dönse de dikise basmasa artık bugün kontrolüm vardı benim de kafası göbek dediğimin üstündeydi

Kızlar ya biriniz bana şu gebeliğin matematiğin anlatsın ben 24+4 deyim bana kalırsa 24 bölü 4 den 6 ayımı doldurmuş bulunuyorum ama bu gebelik hesaplama zımbırtılarında 5 aylık diyo

Kızlar ya biriniz bana şu gebeliğin matematiğin anlatsın ben 24+4 deyim bana kalırsa 24 bölü 4 den 6 ayımı doldurmuş bulunuyorum ama bu gebelik hesaplama zımbırtılarında 5 aylık diyo
Onu ben de anlamıyorum kaç aylığım vs . İnsanlar da ayını sorunca yuvarlak bir şeyler söylüyorum.

Kızlar merhaba ocak annelerine de yazdım ama size de danısmak istiyorum. Bacak iç kısmından doğru kasılma ve acı benzeri bir durum yasayan var mı? Ayagımın üstüne basınca kasık tarafından hissediyorum ayagımı döndururken dahıl olmak üzere acıdan hareket edemiyorum. Magnezyum da kullanıyorum acile mı gitsem karar veremiyorum normal mi bilmediğim için..

canım ay olarak hesaplardan 30 günden hesaplamaliyiz. 9 ay 10 gün 280 güne denk geliyor 280 gün de 40 haftaya

Yani 4 haftaya bir ay dersen bir ay 28 gün olur .

kısaca 24 hafta 5.5 ay civarına denk geliyor

Onu ben de anlamıyorum kaç aylığım vs . İnsanlar da ayını sorunca yuvarlak bir şeyler söylüyorum.
Gebelik Hesaplama - Kaç haftalık hamileyim? - Op. Dr. Gönül Çimen

Şuraya bakıyorum ben ay hesabı için

Bende de var bugün rahimagzini olcturdum 35 mm kapalı bebis iyi sordum bu ağrı için erken değil mi diye olabilir diyor normal yani çatı ağrısı işte genişliyor ama sen doktora git teyit etsin

Bende de var bugün rahimagzini olcturdum 35 mm kapalı bebis iyi sordum bu ağrı için erken değil mi diye olabilir diyor normal yani çatı ağrısı işte genişliyor ama sen doktora git teyit etsin
Serklajlıyım ben. Sol bacak sadece, çarşamba gitmiştim doktor da ona benzeyen bısey soyledi aslında ama acıdan delirmek üzereyim ayagımı kaldırıp adım atmaya calısırken bile ağlayacak gibi oluyorum bugün

biliyorum seni ben de serklajliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…