Anca mı keserkurşunu bana komple soksunlar aşko
kuzum aynı şu amca gibiyimAnca mı keserhahahaha alemsin yaaaa. Ben de mantardan bıkınca dinamit koyup patlatın artık yeter diyordum
Kaşık biberon aldım canısı baya oldu alalı. 1400tlden 1200e inmişti öyle aldım bence kaçırmayın burda bir kaç arkadaş da çok memnunmuş. Biberon konusunda okey o zaman almıyorum başkaCanım bebebaoyu ne kadara aldın. Mochi de bebebau gibi handyfrei ürün çıkardı süper. Lansinoh biberon şimdilik yeterli 1 tane doğumdan sonra duruma göre hareket edersin. Bi de kaşık biberon al bence
bitirdik bulantısız kusmasız. ama zor yani kolay değil. aç beklemek aç içmek o şeyi. sonuçta açlık biraz yüksek çıktı yükleme sonrası değerler normal
Kızlar değerler ne çıktıİyi çok şükür normal çıkmış. Benim daha sonuçlar çıkmadı 3.30 da gidicem sonuç için
benim açlık biraz yüksek çıktı 109, içtikten sonra iki kere alınanda ilk 158 ikinci 135 çıktı. açlık biraz yüksek biraz dikkat etsen yeter dediKızlar değerler ne çıktı
Evet buyduKızlar bu mu dediğiniz ürün ??destinesiaa
Bebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası (Türkiye Garantili)
Ben de araştırdığımda bebebao marka kafama yattı gibi . Diğerleri prize takılı çalışıyor ama bu şarjlı olduğu için sabit kalmama gerek yok aynı zamanda farklı işlerimi de yapabileceğim:)Ben almadım ama çok arastırdım kızenimde hem phılps Avent hemde benim alacagım markayı yani bebebao yu kullanmıstı bundan daha çok memnun kaldıgını söylemişti ön yüzden ve arastırmalarım okuduğum yorumlar sonucu benim tercihim bebebao olacak
kurşunu bana komple soksunlar aşko
11 kilo diye okudum şimdi.A anneleringucuadina canım o dediğin modele baktım ağırlığı ne kadar ürünün ben yanlış görmediysem 15kg diyor. Eğer öyleyse taşıması kaldırması zor olur gibi.
ayyy cok guzel Asyamiz ismiyle yaşasın
Ay benim kızımın adı