İyi düşünelim iyi olsun bişey yokturSelam herkese kanama alanım vardı ama kanamam olmadı yarın yıne doktor a gıtcem bana dua edermisınız bebeğimle ilgili sağlıklı güzel haber alayım korku ile gidiyorum inşallah bir sorun yoktur iki gündür bulantım kesildi o biraz korkutuyo sorunmu var diye endişeleniyorum
İnşallah bebişini kıpır kıpır göreceksin yarın merak etme bize de haber verSelam herkese kanama alanım vardı ama kanamam olmadı yarın yıne doktor a gıtcem bana dua edermisınız bebeğimle ilgili sağlıklı güzel haber alayım korku ile gidiyorum inşallah bir sorun yoktur iki gündür bulantım kesildi o biraz korkutuyo sorunmu var diye endişeleniyorum
Hem fitil hem iğne kullanıyorum ama geçmiyor maalesef sürekli tekrarlıyorProgestan fitil kullanıyomusun bana doktor 3 gün daha devam et dedi içini ferah tut bişey yoktur
İnş hemen düzelir canım doktorun takibini yapıyordur zaten Bursa damışsın sende hangi doktora gidiyorsun? Perinatolağa gittinmi?Hem fitil hem iğne kullanıyorum ama geçmiyor maalesef sürekli tekrarlıyor
Evet canım bursadayım hem ferhan sönmezde takipteyim hem de birkaç defa perinatolog olarak bilge çetinkayaya gittim şu an normal dediler durumum için risk var ama yapılabilecek bir şey yok dedilerİnş hemen düzelir canım doktorun takibini yapıyordur zaten Bursa damışsın sende hangi doktora gidiyorsun? Perinatolağa gittinmi?
Benim de canim hep eksili salatalar cekiyor gece vaktiO değil de gece kalkıp yemek yiyorum yemek dediğim peynir ekmek hiç huyum değildir aslında niye böyle oldum ki sizdede var mı böyle bir şeyilk hamilelikte yoktu daha kilo almadım da bu gidişle 20 kg falan alırım
Salata kilo aldırmaz benim yediğim kilo yapar kesinBenim de canim hep eksili salatalar cekiyor gece vakti
Gunaydin canim insallah agrilarin tez zamanda gecerGünaydın hamileler ve minisleri. Ağrı sabah 6 da uyandırdı daha da uyuyamadım. İlaçları içtim. Bugün daha az ağrı olsun insallahh
Gunaydin canim insallah agrilarin tez zamanda gecer
Canlar ben ilk defa ultrasona girdim 10 haftalık bebeğim
Cinsiyet tahmini yaparmisiniz canlarim
Günaydın fıstığım. Azaldı gibi ilaçtan sonra daha rahat hareket ediyorum sanki.Gunaydin canim insallah agrilarin tez zamanda gecer
Cok sukur daha da rahatla insallah. Zaten birsuru semptomla ugrasiyoruz bari agrilar uzak olsunGünaydın fıstığım. Azaldı gibi ilaçtan sonra daha rahat hareket ediyorum sanki.
merhabalar, hayırlı olsun çok güzel haber,Kızlarrr kızlarrrrr fetal dna sonucum temiz çıktı veeee kızım oluyorAllahıma şükürler olsun
Aynen çok rahat geçirelim bundan sonrasınıCok sukur daha da rahatla insallah. Zaten birsuru semptomla ugrasiyoruz bari agrilar uzak olsun
Canım benim ağrım o 5 deliği yaptıkları karnımda. Bıçaklanmış gibiyim. Gobegimdeki her delik ağrıyor. Ağrı normal dediler bugün için de endol verdiler. 4 tane kullanıp birakicam pazartesi kontrole çağırdılar.Günaydın arkadaşlaroglak_kadini canım ağrı normalmiymiş senin durumda bende şimdi devlet hastanesine gidiyorum dünden beri bıçak saplanır gibi kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?