Otuz milyon kelime ve Koşulsuz Ebeveynlik kitaplarını aldım. Otuz milyon kelimeyi okuyorum şu anda. Çocuğun geleceğine gerçek yatırımın 0-3 yaş arasında nasıl yapılacağını ve potansiyelinin nasıl ortaya çıkarılacağını anlatıyor.Kızlar hamilelikle ilgili kitap veya dergi aldınız mı önerileriniz var mi bende almak istiyorum da
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ladin19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hamilelikle ilgili özellikle inceledim ama almadım. Hepsinin içerisinde çoğumuzun takip ettiği uygulamalardaki (Happy Mom, Banu Çiftçi) bilgiler var. Instagram da sağolsun algoritmasıyla hamilelikle ilgili tüm reelsleri karşıma çıkarıyor.Kızlar hamilelikle ilgili kitap veya dergi aldınız mı önerileriniz var mi bende almak istiyorum da
- 23 Kasım 2022
- 716
- 591
- 33
Teşekkür ederim öneriniz içinOtuz milyon kelime ve Koşulsuz Ebeveynlik kitaplarını aldım. Otuz milyon kelimeyi okuyorum şu anda. Çocuğun geleceğine gerçek yatırımın 0-3 yaş arasında nasıl yapılacağını ve potansiyelinin nasıl ortaya çıkarılacağını anlatıyor.
- 30 Haziran 2013
- 21.689
- 1
- 17.565
- 498
Benim de sorun yoktu gebelikten önce. Gebeliğe bağlı olarak yükselip dusebiliyir.Gebelikten çok kısa süre önce baktırmıştım. Bir sorun yok.
- 6 Mayıs 2024
- 674
- 530
- 18
- 26
Bende prima sundari doğal anne kitabını almıştım hamile kalmadan daha çok güzel bir kitapKızlar hamilelikle ilgili kitap veya dergi aldınız mı önerileriniz var mi bende almak istiyorum da
- 6 Mayıs 2024
- 674
- 530
- 18
- 26
Bende 8+4 yeyin 12 de rahatlarım düye umuyordum demekki onda da rahatlayamıyoruz bende günde 4 adet prilam içiyorumKızlar prilam kullanmadığım günler kusuyorum kullandığımda rahatım. 12. Haftaya girdim ama hala değişen bir şey yok. Sizde durumlar nasıl? Ne zamana kadar kusucam acaba ya canım sıkkın
- 23 Kasım 2022
- 716
- 591
- 33
Teşekkür ederimBende prima sundari doğal anne kitabını almıştım hamile kalmadan daha çok güzel bir kitap
- 11 Ocak 2024
- 212
- 167
- 18
Ben de 11 olacağım prilam çok içmek istemiyorum günde 1 tane içip 3 4 defa kusuyordum ama o bile iyi geliyordu bana bir gün bıraktım ve sadecece gece 6 defa kustum 3 de sabahında ne yapacağız gerçekten hiç bilmiyorum inanılmaz halsiz bıraktı beniKızlar prilam kullanmadığım günler kusuyorum kullandığımda rahatım. 12. Haftaya girdim ama hala değişen bir şey yok. Sizde durumlar nasıl? Ne zamana kadar kusucam acaba ya canım sıkkın
- 24 Ağustos 2022
- 4.429
- 16.269
- 138
Bende 8+4 yeyin 12 de rahatlarım düye umuyordum demekki onda da rahatlayamıyoruz bende günde 4 adet prilam içiyorum
Yani yemek görmek istemiyorum ama çok açım. Yesem 5 dk sonra midem dönüyo kusuyorum. Ne olacak bilmiyorum. İlaca mı alıştım yoksa bu haftalarda da mı böyle anlamadım. Umarım atlatırız kızlarBen de 11 olacağım prilam çok içmek istemiyorum günde 1 tane içip 3 4 defa kusuyordum ama o bile iyi geliyordu bana bir gün bıraktım ve sadecece gece 6 defa kustum 3 de sabahında ne yapacağız gerçekten hiç bilmiyorum inanılmaz halsiz bıraktı beni
- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
Bende 11. Haftadayım hiç kilo almadım aslında yiyorumda günde bir kere kusabiliyorum yalnızcaBende 8+5im hep bakıyorum kilo alıyor muyum diye aynı kilodayim ne aldım ne verdim. Normaldir diye düşünüyorum. Ben sık sık yiyorum ama az yiyorum. Çabuk acıkıyorum ama yiyince de çok yiyemiyorum. Su çok içiyorum belki ondandır sizinde kilo vermeniz.
bahsettiğiniz şeyler bende de var. 6. Haftada başladı bulantılar Şuan 11 ve sanki daha da şiddetlendi. İlaç etkisini kaybediyor bence. Karnım hemen acıkıyor ama yemek asla istemi midemi mahvediyor yesemde maksımım 1 saat kalıyor kusuyorum hemen.Yani yemek görmek istemiyorum ama çok açım. Yesem 5 dk sonra midem dönüyo kusuyorum. Ne olacak bilmiyorum. İlaca mı alıştım yoksa bu haftalarda da mı böyle anlamadım. Umarım atlatırız kızlar
- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
Bende 11. Haftadayım hiç kilo almadım aslında yiyorumda günde bir kere kusabiliyorum yalnızca
bahsettiğiniz şeyler bende de var. 6. Haftada başladı bulantılar Şuan 11 ve sanki daha da şiddetlendi. İlaç etkisini kaybediyor bence. Karnım hemen acıkıyor ama yemek asla istemi midemi mahvediyor yesemde maksımım 1 saat kalıyor kusuyorum hemen.
Kiloda almadım vermedim demişim ama 57 kiloya düşmüşüm sabah tartıldım normalde 59 dumYani yemek görmek istemiyorum ama çok açım. Yesem 5 dk sonra midem dönüyo kusuyorum. Ne olacak bilmiyorum. İlaca mı alıştım yoksa bu haftalarda da mı böyle anlamadım. Umarım atlatırız kızlar
- 24 Ağustos 2022
- 4.429
- 16.269
- 138
Ben de 3 kilo vermişim. Doktor normal 1. Trimesterda dedi. Ama gerçekten bulantı tüm yaşam standardımı alt üst ediyor.Kiloda almadım vermedim demişim ama 57 kiloya düşmüşüm sabah tartıldım normalde 59 dum
- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
dediğiniz gibi çok köyü etkiledi iki yaşında kızım var halsizlikten hiç ilgilenmiyorum son 2 aydır zaten tahammülümde kalmamış. Herkes çok agresifleştiğimi söylüyor ve üzülüyorumBen de 3 kilo vermişim. Doktor normal 1. Trimesterda dedi. Ama gerçekten bulantı tüm yaşam standardımı alt üst ediyor.
- 24 Ağustos 2022
- 4.429
- 16.269
- 138
Ben de öyleyim valla sürekli eşime çatıyorum. Kanepede yatmak dışında bir meziyetim yok. Arada aksiyon olsun diye özel derse gidiyorum ama zor bela. Valla umarım bulantımın ve halsizliğimin son haftasındayımdır yoksa halim dumandediğiniz gibi çok köyü etkiledi iki yaşında kızım var halsizlikten hiç ilgilenmiyorum son 2 aydır zaten tahammülümde kalmamış. Herkes çok agresifleştiğimi söylüyor ve üzülüyorum
- 6 Mayıs 2024
- 674
- 530
- 18
- 26
İnşallah atlatırız sıcaklar da çok kötü ben bir haftada 2 kez serum takılıyorum en az prilam bile kesmiyorYani yemek görmek istemiyorum ama çok açım. Yesem 5 dk sonra midem dönüyo kusuyorum. Ne olacak bilmiyorum. İlaca mı alıştım yoksa bu haftalarda da mı böyle anlamadım. Umarım atlatırız kızlar
- 25 Şubat 2024
- 556
- 822
- 18
Oiiyy maşallah artık bebek formuna geçmişler gerçekten, ben de perşembe 9+0’da gittiğimde çok şaşırmıştım. Uyuyordu sanırım pek hareketini görmedik, kalbini dinledik kendi bebişime de cinsiyet tahmini yapamadım hiç anlamıyorum sadece hissiyat olarak içimden erkekmiş gibi geçti sizinki de kendiminki de kaçıncı hafta+gündesiniz?Cinsiyet tahmini olan varmı
Bugün kontrolümüz vardı. herşey yolunda.
2,7 cm olmuş
Kafa aşa doğru duruyor sanki tersten bakınca bölye yüzü gözü varmış gibi geliyor banamı öyle geliyor bilmem
- 25 Şubat 2024
- 556
- 822
- 18
Bu da bizim küçümenCinsiyet tahmini olan varmı
Bugün kontrolümüz vardı. herşey yolunda.
2,7 cm olmuş
Kafa aşa doğru duruyor sanki tersten bakınca bölye yüzü gözü varmış gibi geliyor banamı öyle geliyor bilmem
Eklentiler
- 17 Nisan 2021
- 4.263
- 3.925
- 83
Ben dün ultrasona girmeden yarım çikolata yedim kıpır kıpırdı gerçekten artık tam bir bebek gibi gözüküyorOiiyy maşallah artık bebek formuna geçmişler gerçekten, ben de perşembe 9+0’da gittiğimde çok şaşırmıştım. Uyuyordu sanırım pek hareketini görmedik, kalbini dinledik kendi bebişime de cinsiyet tahmini yapamadım hiç anlamıyorum sadece hissiyat olarak içimden erkekmiş gibi geçti sizinki de kendiminki de kaçıncı hafta+gündesiniz?
- 25 Şubat 2024
- 556
- 822
- 18
Aaa 12.haftamdaki kontrolüme giderken ben de tatlı yiyim o zaman detaylı ultrason yapacak hem de daha da güzel izlerim minnoşumuBen dün ultrasona girmeden yarım çikolata yedim kıpır kıpırdı gerçekten artık tam bir bebek gibi gözüküyor
- 17 Nisan 2021
- 4.263
- 3.925
- 83
Evet evet bana da yengem söylemişti gerçekten işe yaradı kıpır kıpır eli ayağı benim bal böceğim de burdaAaa 12.haftamdaki kontrolüme giderken ben de tatlı yiyim o zaman detaylı ultrason yapacak hem de daha da güzel izlerim minnoşumu
Eklentiler