- 24 Ağustos 2022
- 4.100
- 12.190
Öyle yapıyorum canım benim bugün daha iyiyim zatencanım öncelikle üzüldüm özel sektör çok acımasız ama sen kendini üzme fazla bebeğine olumsuz yansımasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapıyorum canım benim bugün daha iyiyim zatencanım öncelikle üzüldüm özel sektör çok acımasız ama sen kendini üzme fazla bebeğine olumsuz yansımasın
ben geç gördüm deÖyle yapıyorum canım benim bugün daha iyiyim zaten
aaa bunu duymamıştım çin takvimini duydum baktım da benim sat mat yok iyice karışıkKese şeklinden cinsiyet tahmin ediyorlar da ona istinaden yazdım. Alakası yok. Bir hurafe daha gitti elimden
Cin takvimi maya takvimi ve yüzük hurafesi belirtiler hep erkek. O yuzden muhtemelen benimki kızben geç gördüm de
aaa bunu duymamıştım çin takvimini duydum baktım da benim sat mat yok iyice karışık
diğer ikisini denemem lazım benim sadece içime doğan erkekmiş gibi geliyor eşim de kız diyor iddiaya girdik valla bakalım inşallah ben kazanırımCin takvimi maya takvimi ve yüzük hurafesi belirtiler hep erkek. O yuzden muhtemelen benimki kız
Ben de pembe hanıma gidiyorum ama şu an karsta değilim yaz tatili olduğu için ailelerin yanındayız İzmir'de tarama testlerini yaptıracağımMerhaba evet Karstayım. Pembe hanıma gidiyorum. Bugün de devlet hastanesinde Volkan beye kontole gittim bebek 9+5 günlük oldu çok şükür. Haftaya salı günü için tarama hakkında bilgi verecekmiş onun için çağırdı. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Çok üzüldüm canım canım rabbim sabır versin kalbine inşirah ferahlığı versin inşallahİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Ne diyeceğimi bilemedim çok çok üzgünüm. Allah kalbine ferahlık versin. Sabırlar diliyorumİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Çok üzüldüm cnm sen cuma kontrolüm demiştin yanlış mı hatırlıyorum erken mi gittin doktoraİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Canımmmm basın sagolsun ne denir bilemedim ki cennette bekleyen bir meleğin var .ama bir anda ne oldu hemen nasıl kurtaj dediniz cok ani oldu yaçok üzgünüm çokİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
İyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Çok üzgünüm, Allah sabır versin. En doğrusunu ancak Allah bilir. Biz Allah'a tevekkül edelim. Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir evlatla kucağınızı dolduracaktır inşallah. Dua edelim...İyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Çok çok üzgünüm. Allah sabır versin. Biz ne desek boş biliyorum. Allah en kısa zamanda sağlıkla bir evlat verip bu acılarını unutturur sana umarımİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Canim çok üzüldüm rabbim sabırlar versin en kısa zamanda sizleri mükafatlandirsinİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
İnşallah ya korkmaya başlamıştım 2 hafta olmadı öğreneli 2 kilo almış olmak kötü daha yolun başındayız zaten 68 kiloyla hamile kaldım çok dikkat etmem gerekiyor
Ben 6+4 olarak gittim ultrasonla normal duydum kalp atışını hatta doktor 7 haftalik olarak hesapladı ben bi kaç gün geri sanmışım hersey iyiymiş inşallah sağ salim doğar bebeğimEvet canım 6+1 di gittiğimde kalp atışı yeni oluşmuş o sebeple alttan duyduk bir sonrakinde daha rahat duyarız dedi
Rabbim en kısa sürede istediğiniz zamanda yeniden nasip etsin allah sabır versin sizeİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın
Ben 7. Haftadayim 3 haftadır multivitamin kullanıyorum .vitadevs ama çok da tedirginim ya siz de pylemisinizBen aktif folat formunda olanı kullanıyorum fodega
Kaç haftaliksinizdoktor bana vinalac yazdı hem multivitamin hem folik asit içeriyor 12-14 haftalara kadar kullanacağım
Başın sağolsun bacım üzüldüm. Rabbim daha güzelini nasip etsin sana inşallahİyi akşamlar bebeğim öldü kürtaj oldum eve geldim umarım sizinki sağlıkla olur beni tablodan silebilirsiniz hoşçakalın