Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Amway loc yada Arap sabunu kullanıyorum ben

Erkeklerde lohusalık yaşıyor . Buna kanaat getirdim

malesef ya hasta olursun senden önce senden daha hasta olurlar , lohusa olursun senden ddaha fazla lohusa olurlar .
Valla ilkimde hepsini yaşadım. Eşim dünyada yoktu . Babalığı benimseyemedi ilkin afalladı.
Ama bunda rabbime şükür Allah ondan razı olsun diyorum. O olmasaydı delirirdim . Geldiği gibi çocuğu alır beni zorla yatağa yollar. Yada git kahveni iç kafanı boşalt der. İki çocuklada ilgilenir. Yemeği bile yapma hallederiz o uyudu mu uyu der. İyi ki varlar. İlk çocuksa sizin anlayamamıştır babalığı onlara sonradan geliyor güncelleme.

Ya tam kolik ataklarına alıştık en azından tepkileirni biliyorum dedim dün akşam yeni bir atak geliştirdi ağlarken nefesi kesildi ya yavrumun siz ataklarda neler yapıyorsunuz ben şarkı söyleyip evi squat yaparak geziyorum bazen beyaz gürültü bazen kolik orhan açıyorum ama 4-5 saat gitmiyor lanet şey bir de eskiden yorgun düşer uyurdu şimdi gazı devam ediyor uyuyamıyor da
Valla ben gece uykusuna niyetlendiğimde giydiriyorum hatta emzirmeyi vs de onla yapıyorum belki yanlış ama sürekli giydir çıkar zor zaten zar zor uyuyor
Sezeryan doğumu yapan anneler sorum olucak yapıştırma şeklinde oldu benim dikişlerim tam o bölgeyi temizlerken gene korkuyorum siz n’aptınız jilet vuruyor musunuz sorun olur mu bende temizlesem jiletle
Ben jiletle temizliyorum tam o bölgeyi yavaş yavaş yapıyorum hatta 2-3 tüy kalıyor ama şimdilik bir şey olmadı ki benim dikişlerim 1. Haftanın sonunda kanamıştı baya
Erkeklerde lohusalık yaşıyor . Buna kanaat getirdim

Valla benim kocam da görece iyi ama bebek ağlayınca sürekli kavga ediyoruz ne oluyorsa ona büyük büyük hareketler salak saçma tepkiler. Dün lafta yardımcı olucak çocuğu ana kucağına yatırdo çocuk ağlıyor ağlaması arttı dur sakinlecek ben biliyorum diyor çocuğumun ağlamaktan nefesi gitti ee sonra da panik emziğini fırlatıyor yok bir hareketler iyi niyetli ama bu hali tavru boğacağım az kaldı

Bizde susturucu var atakta baş edemiyorlar. ( meme). Ama o raddeye getirmiyor çocuğu. Tabi baş edemez. Birde tribi o atıyor. Çocuk derdini bilse anlatsa zaten ağlamaz. Kıyamam onlar için nasıl zor . Görmüyor duymuyor konuşamıolar. Daha pıtlarını bile çıkaramıolar. Allahın en güzel emanetleri. Onlarda yavaş yavaş adapte olacaklar. Ve biz bu günleri çok özleyeceğiz.

Dün eşim işten geç gelecekti. Kızımı okuldan almaya ben gittim çocukla. Ordan kızı parka götürdüm bi saat oynasın dedim. İçim gitti ya çocuk bir anda büyüdü. Bebeği bırakıp gidemedim yanına çocuklar vardı bebeği kurcalamaya çalışıyorlardı. Kızım salıncağa bindi beni çağırmadı. Minik ayaklarıyla yere vurup sallanmaya çalıştı. Canım yandı resmen kardeşinden dolayı anne gel demedi o kadar da akıllı kurban olduğum.

O kadar yorgunum ki biz ne zaman şöyle 3 4 saat uyucaz gece 11 2 5 7 uyandı hep sonra bi 9 10 gibi yattık 11 de kalktık yine kafam çatlıyor sinirlerim yıprandı ilk doğduğundan bu yana çok huy değiştirdi sürekli memede değilse kıp kırmızı oluyor ağlamaktan

Bunu açıyorum bazen yemiyor ama şimdi uyuttum mesela kucağımda. Kundak yaptım önce. Kucağımda pışpış bütün evi dolaşıoz hop zıp

Yani buraya yazdıpım gibi uyandı

Ay canım biz inanmaycaksın ama yine aynı! Kolik ataklarına alışkındım artık. Ama dün yeni güncelleme geldi bir anda gözünü açtığı gibi çığlık çığlığa ağladı. Melodik melodik böyle. Boğazı tahriş oldu ne yapsam susmadı, meme de almadı zaten toktu o kadar ağlarken. Pilates topunda zıplattık, evde koşarak yürüttük sallaya sallaya hiçbir şey kar etmedi. Onun ağlamasından benim kulak zarım patladı nerdeyse Sadece saatin 7 olmasıyla bi anda sustu ve aldı memeyi. İnanılmazdı…

Ondan önce yemek yemek için onu ana kucağına koyup 1 saat filan kucağımıza alamadık, biraz ihmal ettik belki de onun üzerine mi sinirlendi diyorum. Sen hiç bırakıyor musun böyle kendi haline? Evime gelen danışman ebe de biraz kendi haline bırak kendi kendine uyur falan diyor, imkansız kadın

ilk değil aslında kızımda daha iyiydi ilgiliydi çocuğu uyuturdu ilgilenirdi. bununla ilgilenemeyecek kadar yorgun yaşlandık heralde ondan bilemiyorum. kızımda 25 yaşlarındaydık şimdi 38 yaşında.
benim de büyük olan bi kızım var. bazen içim gidiyor gerçekten bi anda büyüdüler. küçük de değil kızım 9 yaşında ama doğmadan sürekli sorardı beni de sevmeye devam etceksin demi diye.

Benimki gündüzleri hiç uyumuyor. 20-30dk belki yalandan dalıyor kucağımızda 2-3 kere, sonra en küçük harekette uyanıyor. İnternette 1 1buçuk saat uyanık kalıp tekrar uyur yazıyor güya saatlerce gözler fıldır fıldır, saatlerce uyutamıyorum inadını yediğimi.

Eşim valla gazını iyi çıkartıyo ona güvendiği için kendini prof sanıyo sanırım sonra çocuk ağlayınca da panik olup salak saçam davranıyo özünde iyi biri beni uyutmaya çalışıyo falan sakin akşamlarında ama kolikte oanik oluyo 20 yaşında baba olmuş toylar gibi davranıyo aslında 35 yaşında geç anne baba olmak da bu anlamda zor ya. O benden daha depresyonda oyun hayatı bozuldu diye sabahlara kadar lol oynayamıyor
Ay yerim onu akıllı kuzum benim.
Tabi bırakıyorum, ben sabahları evde tekim bırakmasam yoksa bir şey yiyemem eskiden manuel'e koyuyordum daha durmuyordu da elektrikli hayatımı kurtardı onun da tepesinde toplar var onlara bakıp bir de sallanıp 15-20 dk duruyo bazen 40 dk duruyo sonra ben o sırada yemeğimi ısıtıyorum yiyorum şanslıysam kahve ya da çay bile içiyorum ama topları tutamıyor diye sinir olup bağırmaya başlıyor ama topsuz da ilgisini çekmiyor az sakin olaydı belki daha çok dururdu tipi zaten babası bari sakinliği bana çekseydi sinirliliği de babası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…