Ya kıyamam yaş kaç olursa olsun çocuklar işte. Benimki 6 yaşına girecek. Diyorum ya hangisine baksan için ona yanıyor.ilk değil aslında kızımda daha iyiydi ilgiliydi çocuğu uyuturdu ilgilenirdi. bununla ilgilenemeyecek kadar yorgun yaşlandık heralde ondan bilemiyorum. kızımda 25 yaşlarındaydık şimdi 38 yaşında.
benim de büyük olan bi kızım var. bazen içim gidiyor gerçekten bi anda büyüdüler. küçük de değil kızım 9 yaşında ama doğmadan sürekli sorardı beni de sevmeye devam etceksin demi diye.
Ahadvxy benimkide oynayamıyor. Geçen baba olmak zor. 1 aydır oyun oynayamıyorum diyor. Derdini sevdiğimEşim valla gazını iyi çıkartıyo ona güvendiği için kendini prof sanıyo sanırım sonra çocuk ağlayınca da panik olup salak saçam davranıyo özünde iyi biri beni uyutmaya çalışıyo falan sakin akşamlarında ama kolikte oanik oluyo 20 yaşında baba olmuş toylar gibi davranıyo aslında 35 yaşındageç anne baba olmak da bu anlamda zor ya. O benden daha depresyonda oyun hayatı bozuldu diye sabahlara kadar lol oynayamıyor
Ay yerim onu akıllı kuzum benim.
Tabi bırakıyorum, ben sabahları evde tekim bırakmasam yoksa bir şey yiyemem eskiden manuel'e koyuyordum daha durmuyordu da elektrikli hayatımı kurtardı onun da tepesinde toplar var onlara bakıp bir de sallanıp 15-20 dk duruyo bazen 40 dk duruyo sonra ben o sırada yemeğimi ısıtıyorum yiyorum şanslıysam kahve ya da çay bile içiyorum ama topları tutamıyor diye sinir olup bağırmaya başlıyor ama topsuz da ilgisini çekmiyor az sakin olaydı belki daha çok dururdu tipi zaten babası bari sakinliği bana çekseydi sinirliliği de babası
Bir laf vardır. Anne babayı bitirir sonra rahatlarlar diye. Aynı öyle oluyorAy canım biz inanmaycaksın ama yine aynı! Kolik ataklarına alışkındım artık. Ama dün yeni güncelleme geldi bir anda gözünü açtığı gibi çığlık çığlığa ağladı. Melodik melodik böyle. Boğazı tahriş oldu ne yapsam susmadı, meme de almadı zaten toktu o kadar ağlarken. Pilates topunda zıplattık, evde koşarak yürüttük sallaya sallaya hiçbir şey kar etmedi. Onun ağlamasından benim kulak zarım patladı nerdeyseSadece saatin 7 olmasıyla bi anda sustu ve aldı memeyi. İnanılmazdı…
Ondan önce yemek yemek için onu ana kucağına koyup 1 saat filan kucağımıza alamadık, biraz ihmal ettik belki de onun üzerine mi sinirlendi diyorum. Sen hiç bırakıyor musun böyle kendi haline? Evime gelen danışman ebe de biraz kendi haline bırak kendi kendine uyur falan diyor, imkansız kadın
Beyaz sirkeMerhaba. Sütlü günler teyzeler.
Temizlik yaparken yerleri silmek için ne kullanıyorsunuz. Sade su ile olmuyor. Sabun erittim o da leke bıraktı. Önereceğiniz parfümsüz deterjan var mı? Amway almayı düşünüyorum.
Benimki 5dk dalıyor, hop uyanıyor. Sabah iyiyim ama öğleden sonra uykum geliyor benim de, uyuyamayınca ayaklarım ağrıyor bu seferBenimki gündüzleri hiç uyumuyor. 20-30dk belki yalandan dalıyor kucağımızda 2-3 kere, sonra en küçük harekette uyanıyor. İnternette 1 1buçuk saat uyanık kalıp tekrar uyur yazıyor güyasaatlerce gözler fıldır fıldır, saatlerce uyutamıyorum inadını yediğimi.
Benim hamilelikte en çok özlediğim şeylerden biriydi yüzüstü yatmaksezeryan olanlar yüzüstü yatmaya başlayabildiniz mi? benim 50 gün oldu ama hala cesaret edip yatamadım. acım yok genellikle bazen çok zorlayınca içerden bi acıyor şöyle.
Valla ben bayadır yatıyorum hatta öyle bi uyuyorum ki nasıl yatmışım acımış kı etmiş mi haberim yoksezeryan olanlar yüzüstü yatmaya başlayabildiniz mi? benim 50 gün oldu ama hala cesaret edip yatamadım. acım yok genellikle bazen çok zorlayınca içerden bi acıyor şöyle.
Valla bal kızım aynen öyleydi. Uyandı mı ağlar ederdi ama uyudu mu. 4.5 saat uyanmazdı. Evin içinde sıkılırdım. Gece kalkar beslenir gazını çıkartırdık. Biraz mızırdnır ağlardı. Sonra keyifli uzanır ses etmezdi. Gene dalar giderdi. Ben bunu da öyle olacak sandım ama tövbe. Valla perişan ediyor. 10 dk uyuyor sonra hop başa sarıyoz sürekli kucak sürekli gaz sürekli ağlama imdattt.Ya ben şunu merak ediyorum sosyal medyada inf annelere bakıyorum bebekleri uyumuyo ee bizimkiler de uyumuyo bu günde 16-18 saat uyuyan bebekler kim yaşehir efsanesi mi yoksa insanlar nazar değer diye söylemiyor mu?
Benimkisi uyuyor artık. Mükemmel değil ama bir düzeni var. Geçen haftaya kadar çok fenaydı. Tükenmiştim. No Cry Sleep Solutions diye bir kitap var uyku eğitimi hakkında. İngilizcesini internette pdf olarak bulabilirsiniz. Ağlatmadan uyku alışkanlığı edindirme üzerine. Ben okuyup uyguladım. Şimdi daha iyiyiz. Nazar değer diye düşünmediğim için söylüyorum. Ben de çok çaresizdim. Her anne ve bebeği iyi olsun isterimYa ben şunu merak ediyorum sosyal medyada inf annelere bakıyorum bebekleri uyumuyo ee bizimkiler de uyumuyo bu günde 16-18 saat uyuyan bebekler kim yaşehir efsanesi mi yoksa insanlar nazar değer diye söylemiyor mu?
Özelden yazdım ama burdan da yazayım belki faydalanan olur.Canim bayağı sen efor saretmissin ben biberon emzik kesmedim mama veriyordum zaten başından beri şimdi hiç meme almaz oldu sagarak veriyorumInstagram dan bende arzu aydın dan destek alıyorum önce süt artışı yapmaya çalışıyorum gece uykuda memede bı tık daha çok duruyor sabah yanıma aldim memem açık yattık uyurken mememi verdim emdi mama vermedim ilk defa 5 den 12 ye kadar mama vermedim ağlamadan uyudu aç değildi. Bakalım sana gelen ne yapacak faydası olsun olmasın yaz lütfen öncelikle stres olmamaya çalışıyorum
Teşekkür ederim. Eğimli emzirmek reflü için de iyiymiş, tutmuyordu bizimki sık verdiğim içinmiş artık çok acıkınca verince tutuyor. Uykuya gelince Bir kere pilates topunda zıplarken kendiliğinden uyumuştu. Bir de eve gelen emzirme danışmanı yanında kendi kendine yüzüstü uyudu sıpa. Emzirme danışmanı ister yüzüstü ister anakucağında kendi kendine uyuyabilmesi lazım diyor ama olmuyor işte peri masalı gibi geliyor kendi kendine uyuyan çocuk :)Tazyikten oluyorsa ön sütü sağıp denedin mi canım oda işe yarıyordu bende o zaman çok rahat emiyordu birde eğimli emzirmek gerekiyor baş yukarda vucüt aşağıya doğru. Uykuda kafasını göğsüme yatırıyorum pilates topunda beyaz gürültü eşliğinde uyutuyorum bazen hamakta uyuyor bazen memede değişiyor ama çok sıkışınca pilates topunda uyuyor
Aaa buna bir bakayım belki bizde de işe yarar çok sağol yorumun için ay allah hepsini nazardan korusun. Ben de buradan birinin nazarını değeceğini düşünmüyorum amacı aynı daha mutlu bebeklerBenimkisi uyuyor artık. Mükemmel değil ama bir düzeni var. Geçen haftaya kadar çok fenaydı. Tükenmiştim. No Cry Sleep Solutions diye bir kitap var uyku eğitimi hakkında. İngilizcesini internette pdf olarak bulabilirsiniz. Ağlatmadan uyku alışkanlığı edindirme üzerine. Ben okuyup uyguladım. Şimdi daha iyiyiz. Nazar değer diye düşünmediğim için söylüyorum. Ben de çok çaresizdim. Her anne ve bebeği iyi olsun isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?