• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Duygulandım okuyunca 🥹 karnımda olmadığı hissine hala alışamadım. Boşluğa düşmüş gibiyim. Karnım boş kucağım boş. Çok zor. Ama olumsuzu düşünmek yok. Az kaldı. 🩵 D dhn inşallah sağlıkla kavuşacağız yuvamıza götüreceğiz bebişlerimizi 🤲🏻
Ah inşallah kuzucum. Allah hepimize yardım etsin, sabır versin gerçekten ben de öyleyim hala. İnşallah bu günleri tebessüm ile hatırlayacağımız ah be ne günlerdi diyeceğimiz zamanlar da gelecek 🙏🙂

sana yürekten sarılıyorum canım. Rabbim kolaylaştırsın inşALLAH. İnşirah suresi dinle bol bolç Rabbi gönlüne ferahlık versin.Bu günler geçecek merak etme . evlatlarınla eve gelip bunları da atlattık diyeceksiniz inşALLAH :KK200:
Aminn inşallah canım çok teşekkür ederim insan destek görünce bile bi hafifliyor gerçekten 🙏🙏

A anneleringucuadina bu kız nerde acaba gene sesi çıkmıyor. Beybicim nasılsın bebiş nasıl
Amannn koşturmaca valla. Gece uyuma gündüz uyuma hastaneye hergün git gel evin düzeni derken daha bebem çıkmadan bir girdabın içine girdim. İdrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksekliği ile antibiyotiğe başladım ve yanında eşantiyon olarak basur çıktı totomun üstüne oturamaz oldum 2 gündür. Bugün doktora göründüm de krem ve fitil verdi. Biraz rahatladım gibi. Buraya da süt sağarken giriyorum biraz okuyup kaçıyorum 🙄

Selam uyuyan güzeller. 🥰Uykular haram oldu bizde. Bugünde kontrolüm vardı. Ordan kaş bıyık ağdaya gidecektim. Sonra aracı yıkamaya verecektim.evi derleyip toplayacaktım. Yemek yapacaktım falan öylr hayallerim vardı 😂. Sanırım sabah çocuğu babayı gönderip uyuyacam. 😂
Uyuyun bacım uyuyın bol bol uyuyun. Doğumdan sonra keşkemm daha çok uyusaydımm diyeceksiniz 🙈

Kızlar ya ben ve yine garip sorularım ile buradayım. Sizin de ishal olmuş gibi karnımız ve bacaklarınız ağrıyor mu? Hayır ishal vs değilim. Ama sanki ishal olmuşum gibi karnım vuruyo ve bacaklarım ağrıyo. Bu da magnezyum eksikliğinden midir? Kasılma falan da yok
Benimde 2 gün önce falandi böyle ağrım oldu şimdi agrimiyor. Tanıdığım birine sordum bebek büyüdüğü icin oluyor dedi ama tabi kesin doğru mudur bilmiyorum. Magnezyum kullanmiyorum. Bir tane takviye var aldığım onun içinde var biraz işte onu kullanıyorum sadece.

Benimde 2 gün önce falandi böyle ağrım oldu şimdi agrimiyor. Tanıdığım birine sordum bebek büyüdüğü icin oluyor dedi ama tabi kesin doğru mudur bilmiyorum. Magnezyum kullanmiyorum. Bir tane takviye var aldığım onun içinde var biraz işte onu kullanıyorum sadece.
Valla bacak ağrısına hakimim ama bu ishal olmuş gibi hissi çok garip geldi. maksimum 15 - 20 dk içinde geçti ama bi anlayamadım garipsedim😅

Ya ben bu lohusalık kısmını hastalık ameliyat derken yasayamadım ya kafası sonradan geldi herhalde bana. Süt de baya azaldığı ıcın iyice sıkıntılıyım . Gerginlikten sürekli basım agrıyor 🥲
O kadar gerginim o kadar gerginim ki bebeğim yanımda değil diye mi insanlar anlayışsız diye mi yoksa sadece lohusalıktan mi bilmiyorum ama birini yumruklasam( o da eşim olur) bence çok rahatlayacakmışım gibi geliyor.

Kuzu sütün mutluluk hormonuyla doğrudan bağlantısı var biliyorsun. Üzüleceksen gene üzül ama günün sonunda mutlu olacak konsantre olup gerekirse görev gibi kendini toparlayacak bir yöntem bulman lazım. Bu hem kendi psikolojine iyi gelecek hem de bebişlere. Seni genel anlamda ne rahatlatacak onu bulmalısın. Rutinler mesela bana iyi geliyor.
Ben de onu arıyorum 😣 o rutinler neymiş ki

O kadar gerginim o kadar gerginim ki bebeğim yanımda değil diye mi insanlar anlayışsız diye mi yoksa sadece lohusalıktan mi bilmiyorum ama birini yumruklasam( o da eşim olur) bence çok rahatlayacakmışım gibi geliyor.
Valla ben de çamaşır makinesinde bi kaç tur dönsem kafam rahata erecek gibi

Amannn koşturmaca valla. Gece uyuma gündüz uyuma hastaneye hergün git gel evin düzeni derken daha bebem çıkmadan bir girdabın içine girdim. İdrar yolu enfeksiyonu ve crp yüksekliği ile antibiyotiğe başladım ve yanında eşantiyon olarak basur çıktı totomun üstüne oturamaz oldum 2 gündür. Bugün doktora göründüm de krem ve fitil verdi. Biraz rahatladım gibi. Buraya da süt sağarken giriyorum biraz okuyup kaçıyorum 🙄
Koşturmaca olmuş iyice desene. Aaa enfeksiyon mu oldu bi de. Aman dikkat et sıcak suyla falan sil vulvanı her tuvalette. Basur da oluyor yaa ama çoğu geçiyor bi süre sonra umarım senın de geçer.
O kadar haklısınız ki D dhn ruya23 ruya23 yani annesiniz kaç ay benekle vücudunuz tek bir bedendi. Şimdi kucakta değil vücutta değil üstelik hastanede kontrolünüzden uzakta. Başkasının anlaması zor. Üstelik hormonlar da tavan. Ayrıca buzağıyı bile annesinden ayırınca saatlerce arkasından bakakalıuor inek. İnsanız biz. Hele erkeklerden hiç anlayış bekleme.

Kızlar ya benim ilk gebeliğim olduğu için bilemiyorum normal bir durum mu değil mi size sorayım 😄 33. Haftadayım ikiz gebelikten dolayı karnım baya gergin ve büyük son 1 haftadır çatlamaya başladım ama karnımın derisi uyuşuk gibi garip bir his dokunmak bile rahatsız ediyor bu durum aşırı gerilmesinden mi acaba

Back