Canim sen en son regl olmustun sanki dogru mu hatirliyorum ne durumdasin bitti mi reglinDoğru söylüyorsun canım bende uzun süredir deniyorum büyük ihtimal pozitif gördüğümde bende inanamam herhaldeama pozitif düşün pozitif olsun herşey Allah’tan o isterse herşey nasip olur
Aminnn canım .Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Amin canim benim amiiiinnninsallah yolunu beklediklerimiz gelir.. bu duyguyu öyle cok istekle özlemle bekliyorum ki.. ve o kadar cok arkadasimiz bekliyor ki.. insallah sağlıklı hamilelikler saglikli uzun evlatlar nasip etsin Allahım hepimize
e nabıza düşmedi hastanenin sitesinde de dosya numarası istiyor nerden bulacam dosya numarasını bilemedim ya :)Bende evladım ıcın ıstıyorum ınsAllah olurda Rabbım nasıp eder.baksana bı sonucuna
Canım dosya numarası yerine TC ni denedin mie nabıza düşmedi hastanenin sitesinde de dosya numarası istiyor nerden bulacam dosya numarasını bilemedim ya :)
Labaratuvar sonuclarına gırdın dımıe nabıza düşmedi hastanenin sitesinde de dosya numarası istiyor nerden bulacam dosya numarasını bilemedim ya :)
e nabıza düşmedi hastanenin sitesinde de dosya numarası istiyor nerden bulacam dosya numarasını bilemedim ya :)
Elınde barkod var mı canımay kuzum ekran aynı ankara eğitim araştırma hastanesi benim hastane oda bu sayfa gibi aynı girdim tc mi dosya numarası yerine ama gene açmadı
Varsa onun üstündekını yazElınde barkod var mı canım
arabada bıraktım giriş kağıdını yazar mı barkodda inip alayımElınde barkod var mı canım
Barkod verdıler mıEki Görüntüle 3543938 benim sayfada böyle dosya numarası istiyor ya
evrt onu gır canımarabada bıraktım giriş kağıdını yazar mı barkodda inip alayım
sms ile gelen kodu giriyorum sonuç kodunu onu da kabul etmediVarsa onun üstündekını yaz
Kan verdıkten sonra barkod verdımısms ile gelen kodu giriyorum sonuç kodunu onu da kabul etmedi
Sende ekstra onuda istiyormuş ben bendeki gibi sandımEki Görüntüle 3543938 benim sayfada böyle dosya numarası istiyor ya
Gunun gectımı canmKızlaaarr bana cesaret verin yarın test yapmak için
Sadece 1 güncükGunun gectımı canm
Kaset test mı yapmsk ıstıyorsunSadece 1 güncük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?