2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hayır canım rahim filmi istemedi doktorum eğer olmazsa ileriki zamanlarda belki ister dr ama o evrelere hiç geçmek istemiyorum. Eğer regli olursam umarım olmam( Allah nasip etmiştir inşallah bebiş) regli 3. Günü kontrolüm var bir sonraki sürece bakacağız süreçlerimiz yakın burdan haberleşelim

Canım arada bunu bende yaşıyorum vajinal mantar olmuşsun tavsiyem aile hekimine git ben öyle yapıyorum fitil , hap ve krem veriyo bu şekilde ben bayadır olmuyorum düzeldim. Evde rahatlamak içinde su ile sirkeyi karıştırıp vajinal duş alıyordum yada bie pamuk yardımıyla sirkeli su ile genitalimi temizliyordum (biraz yakan bir işlem ama kaşıntıdan cok daha iyidir)

Çok teşekkür ederim ilk fırsatta yapıcam

1 yil korunmasiz iliskide olmadiysa genelde rahim filmi ve eşten örnek aliyorlar erteleme canim sen yine de çünkü bu 2sinde sorun oldugunda bekledigin her gun zaman kaybi oluyor.
Ay tamam canimm haberleselim mutlaka sen benden önce yapacaksın testini sonra da benn

Bennnn varımm test sipariş ettim henüz gelmedi , çarşamba ya da perşembe yapayım dedim garanti olsun diye predictor early almıştım bende , awox u bilmiyorum oda iyiyse ondan da alabilirim sonraki aylarda tabi gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…