Ay bilmiyorum ki ilk gebeliğim olacak eğer Allah nasip ederse .Gidip baktırayım yolunda gitmeyen bir şey varsa en azından erken bakılmış olur .Aklım karma karışık .Bu degerle bence gıtme canım kucuk daha.Ikı gun sonra testını tekrarla yukselırse takıp edıp gıdersın
Maşallah canım Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
Bence geç döllenme olmuş. Çok sevindim bende merakla bekliyordum hayırlı olsun8 veya 9 gün canım ama battan 4 gün önce negatifti
Aminn canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMaşallah canım Rabb'im hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Daha yeni ya gitsenden kese gözükmez canım bu sefer kendını strese koyarsın ıkı gun sonra testını tekrarla ıkı katı artıyorsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle.haftaya da gıttıgındede kesemı gorursunAy bilmiyorum ki ilk gebeliğim olacak eğer Allah nasip ederse .Gidip baktırayım yolunda gitmeyen bir şey varsa en azından erken bakılmış olur .Aklım karma karışık .
ya bende girdim o sayfaya da dosya numarası soruyor o ne bilmediğim için açamadım benÇok teşekkür ederim canımmkan verdiğimi hastanenin labaratuvar sonuçları sitesine baktım orda vardı ama hala e nabızda yok
Çok teşekkür ederim.Bence geç döllenme olmuş. Çok sevindim bende merakla bekliyordum hayırlı olsunbence 2 gün sonra tekrar kan verin o zaman gidin doktora şuan bakacağı göreceği bir şey yok
ya bende girdim o sayfaya da dosya numarası soruyor o ne bilmediğim için açamadım b
Sizde mujdelı haber verın oyle yatalımya bende girdim o sayfaya da dosya numarası soruyor o ne bilmediğim için açamadım ben
Haklısın canım bi an heyecanlandım bayağı .Şuan gitsemde bakacağı bir şey yok en iyisi beklemekDaha yeni ya gitsenden kese gözükmez canım bu sefer kendını strese koyarsın ıkı gun sonra testını tekrarla ıkı katı artıyorsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle.haftaya da gıttıgındede kesemı gorursuntabı yıne sen bılırsın
Evet canım haftaya gıdersın kesenıde gorursunHaklısın canım bi an heyecanlandım bayağı .Şuan gitsemde bakacağı bir şey yok en iyisi beklemek
TC ni de yazabilirsin o kısma canım ben öyle yaptımya bende girdim o sayfaya da dosya numarası soruyor o ne bilmediğim için açamadım ben
Çünkü doktorda aynı şeyi söyleyecek 2 gün sonra kan verÇok teşekkür ederim.Aklım şuan karma karışık haklısınız bir yandan şuan gitsem de bakacağı bir şey yok
Doğru söylüyorsun en iyisi bekliyeyimÇünkü doktorda aynı şeyi söyleyecek 2 gün sonra kan verikinci kan olmadığı için yorumda yapamaz
ay inşallah ya o kadar cok istiyorum ki hele kızım o kadar baskı yapıyor ki bana her gün karnımı öpüyor kardeşim gelecek buradan diyeSizde mujdelı haber verın oyle yatalım
Benım oğlumda aynı oyle hep kardesım ne zaman gelecek dıyor 7 yasındaay inşallah ya o kadar cok istiyorum ki hele kızım o kadar baskı yapıyor ki bana her gün karnımı öpüyor kardeşim gelecek buradan diyeBen uzayan akıntım var sürekli ondan şüphelendiğim için gittim kana verdim aslında daha reglim gecikmedi ama bakalım ne çıkacak :)
İnşallah güzel bir sonuç alırsın canımay inşallah ya o kadar cok istiyorum ki hele kızım o kadar baskı yapıyor ki bana her gün karnımı öpüyor kardeşim gelecek buradan diyeBen uzayan akıntım var sürekli ondan şüphelendiğim için gittim kana verdim aslında daha reglim gecikmedi ama bakalım ne çıkacak :)
Benimde 70 çıktı ilk kan ikinciyi yarın vereceğim inşallah hayırlı haberler alırımDoğru söylüyorsun en iyisi bekliyeyim
Bence kımyasal degıl canım merak etme cunku kımyasalda bıraz dada dusuk cıkıyo.ıkı defa basıma geldı bırınde 11 cıkrı dustu dıgetınde 20 cıktı dustuDaha önce değerim 11 e kadar yükselip düşmüştü kasım ayında .Sanırım kimyasaldı inşallah bu öyle olmaz .Bir yandanda çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?