2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bu degerle bence gıtme canım kucuk daha.Ikı gun sonra testını tekrarla yukselırse takıp edıp gıdersın
Ay bilmiyorum ki ilk gebeliğim olacak eğer Allah nasip ederse .Gidip baktırayım yolunda gitmeyen bir şey varsa en azından erken bakılmış olur .Aklım karma karışık .

Ay bilmiyorum ki ilk gebeliğim olacak eğer Allah nasip ederse .Gidip baktırayım yolunda gitmeyen bir şey varsa en azından erken bakılmış olur .Aklım karma karışık .
Daha yeni ya gitsenden kese gözükmez canım bu sefer kendını strese koyarsın ıkı gun sonra testını tekrarla ıkı katı artıyorsa sıkıntı yoktur Allahın izniyle.haftaya da gıttıgındede kesemı gorursuntabı yıne sen bılırsın

Bence geç döllenme olmuş. Çok sevindim bende merakla bekliyordum hayırlı olsun bence 2 gün sonra tekrar kan verin o zaman gidin doktora şuan bakacağı göreceği bir şey yok
Çok teşekkür ederim.Aklım şuan karma karışık haklısınız bir yandan şuan gitsem de bakacağı bir şey yok

Haklısın canım bi an heyecanlandım bayağı .Şuan gitsemde bakacağı bir şey yok en iyisi beklemek

Sizde mujdelı haber verın oyle yatalım
ay inşallah ya o kadar cok istiyorum ki hele kızım o kadar baskı yapıyor ki bana her gün karnımı öpüyor kardeşim gelecek buradan diye Ben uzayan akıntım var sürekli ondan şüphelendiğim için gittim kana verdim aslında daha reglim gecikmedi ama bakalım ne çıkacak :)

Daha önce değerim 11 e kadar yükselip düşmüştü kasım ayında .Sanırım kimyasaldı inşallah bu öyle olmaz .Bir yandanda çok korkuyorum

Selam kızlar
sat : 14 Ocak
Bat 9 Şubat
Çok düzenli olurum şaşmaz vücudumu tanıyorum.. bugün tam 5. Gün gecikmenin günlerdir nerdeyse çoğu belirtiyi yaşadım en çokta karın ağrısı ve vajinada kasıklarda iğne batması hissi . Eşim test için biraz daha beklemem gerektiğini söylüyor belki olursam üzülürüm diye . Ama önlem almam gereken bir sürü durum var daha önce düşükler yaşadım . Şuan işte hemde hastane de çalışıyor Napcam nasıl ikna etcem bu adamı bir bebek göremedik 4 kez hamilik geçirdim nerdeyse ama ikna olmuyır kendileri asla . Neden 8 ay sonra falan fark etmiyorsun hamile olduğunu neden hemen kendini panikliyorsun diyor . 5 gün geçmiş çokta iyi biliyorum kendimi . Onu ikna edemiyorum şuraya takvimde bırakayım

Eklentiler

• IMG_0409.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 25
Benım oğlumda aynı oyle hep kardesım ne zaman gelecek dıyor 7 yasında

İnşallah güzel bir sonuç alırsın canım

Daha önce değerim 11 e kadar yükselip düşmüştü kasım ayında .Sanırım kimyasaldı inşallah bu öyle olmaz .Bir yandanda çok korkuyorum
Bence kımyasal degıl canım merak etme cunku kımyasalda bıraz dada dusuk cıkıyo.ıkı defa basıma geldı bırınde 11 cıkrı dustu dıgetınde 20 cıktı dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…