Canım senin belirtin var mıydı?İçini ferah tutmaya çalış canım inşallah güzel haber alırsın önümüzdeki ay .
Duam seninle ve isteyen tüm arkadaşlarımla
Canim bence her ikisini de al. Gec döllenme durumu olduysa erken gebelik isine yarar. Kaset testle de teyit edersin pozitif cikarsaAyyy yaparken elim Ayağım titrererken gebelik mi kaset mi alayın?
Olursa mucize olur çünkü takvimdeki yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sadece.. Geç döllenme olamaz 28 ocaktan bu yana dimi?Canim bence her ikisini de al. Gec döllenme durumu olduysa erken gebelik isine yarar. Kaset testle de teyit edersin pozitif cikarsa
Zaten bebisler bizim minik mucizelerimizOlursa mucize olur çünkü takvimdeki yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sadece.. Geç döllenme olamaz 28 ocaktan bu yana dimi?
Ayyy evet kuzum 3 şubatta regli oldum 5 gün sürdü bu ay kısa sürdü benim yumurtlama dönemime girdim ama ovu testle takip etmiyorum sol tarafımsa ufak batmalar var ama bu ay umutlu değilim eşim 4 gün sonra şehir dışına işe gidicek 10 gün kadar yok gittikten sonra tam yumurtlama günlerim umutsuzum yaniiiCanim sen en son regl olmustun sanki dogru mu hatirliyorum ne durumdasin bitti mi reglin
Takip etmedim hiç ben yumurtlama akıntısı bile görmedim sadece beyaz akıntı oldu ama bir garipim belki psikolojik bilmiyorumZaten bebisler bizim minik mucizelerimizinsallah o mucize olmustur
Yumurtlama ve catlama gördüysen ov.testlerinde o zaman gec döllenme ihtimali azalir tabiki. Ama mesela testle takip etmiyorken yeniden yumurtlaman olduysa o zaman birliktelik olduysa o tutabilir o zaman da gec döllenme olur.
Ay olsun da geçi erkeni bosver
Canim belki de erken yumurtlayacaksin takip yapsaydin aslinda. Degerlendirin esin yanindayken madem. Insallah güzel sonuçlar alirsinAyyy evet kuzum 3 şubatta regli oldum 5 gün sürdü bu ay kısa sürdü benim yumurtlama dönemime girdim ama ovu testle takip etmiyorum sol tarafımsa ufak batmalar var ama bu ay umutlu değilim eşim 4 gün sonra şehir dışına işe gidicek 10 gün kadar yok gittikten sonra tam yumurtlama günlerim umutsuzum yaniiisessizce sizleri takip ediyorum
O garipligin sebebi bebis olur inşallahTakip etmedim hiç ben yumurtlama akıntısı bile görmedim sadece beyaz akıntı oldu ama bir garipim belki psikolojik bilmiyorum
Bence de olsun da nasıl olursa olsun
Kaset test alayım ben en iyisi
Ayyy inşallahhh Rabbim hemen sana da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatO garipligin sebebi bebis olur inşallahhadi bakalim o zaman kaset test ile denemeler başlasın.
Amiiin amiiiinnnAyyy inşallahhh Rabbim hemen sana da nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat
Canım eşim burdayken değerlendiriyorum tabiki belkide umut bitmez erkende yumurtlayabilirim ama zaten gün aşırı ilişki oluyor o yüzden testlerle kendimi boğup strese sokmadım birde eşim gittikten sonra olursa üzülürüm en iyisi görmemekCanim belki de erken yumurtlayacaksin takip yapsaydin aslinda. Degerlendirin esin yanindayken madem. Insallah güzel sonuçlar alirsinseninle tarihlerimiz yakindi ordan aklimda kaldin. Bende 6sinda oldum benimde 4 5 gun anca sürdü regl. Ama ben bugue kadar hala regl saydim kendimi. Yarin test yapmaya baslarim muhtemelen. Bakalim neler olacak. Bu ay pozitifi yakalariz inşallah
Yumurtlama günü yüksek çıkıyor ozamanGeçen ay benim çatladığı zaman 37 lerde çıkmıştı regli olancada düşmüştü. Şimdide hergün aynı saatte ölçemesemde 36.5 yada 36.4 arası gidip geliyor.
Benim yüksekti canım. Şimdide 0.30 lara düştü. Dozunu değiştirdi doktor. 2 lere getirecekAmin canm inşallah senin düşükmüydü yüksekmiydi?
Sanırım öyle. Birde gebelik oluşursa eğer adet günüde yüksek çıkıyorYumurtlama günü yüksek çıkıyor ozaman
Rabbim bebeğini sana hayırlı eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın şükür et. rabbim çok güzel bir günde sana bebeğini gönderdi.cok sevindim rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallahKızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
Sende haklisin canim valla. Test yapsan da yapmasan da zaten degerlendiriyorsan firsatin olduğunda teste de gerek yok. Insallah güzel haberlerimizi almamiz cok yakindir. Saglikli bebislerimiz bir sn evvel bize gelirCanım eşim burdayken değerlendiriyorum tabiki belkide umut bitmez erkende yumurtlayabilirim ama zaten gün aşırı ilişki oluyor o yüzden testlerle kendimi boğup strese sokmadım birde eşim gittikten sonra olursa üzülürüm en iyisi görmemekhayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez inşallah bu ay sende güzel sonuçlar alırsın takipleşelim yine tarihleriniz yakın olucak
çok sevindim8 veya 9 gün canım ama battan 4 gün önce negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?