2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Olursa mucize olur çünkü takvimdeki yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sadece.. Geç döllenme olamaz 28 ocaktan bu yana dimi?
Zaten bebisler bizim minik mucizelerimiz insallah o mucize olmustur
Yumurtlama ve catlama gördüysen ov.testlerinde o zaman gec döllenme ihtimali azalir tabiki. Ama mesela testle takip etmiyorken yeniden yumurtlaman olduysa o zaman birliktelik olduysa o tutabilir o zaman da gec döllenme olur.
Ay olsun da geçi erkeni bosver

Canim sen en son regl olmustun sanki dogru mu hatirliyorum ne durumdasin bitti mi reglin
Ayyy evet kuzum 3 şubatta regli oldum 5 gün sürdü bu ay kısa sürdü benim yumurtlama dönemime girdim ama ovu testle takip etmiyorum sol tarafımsa ufak batmalar var ama bu ay umutlu değilim eşim 4 gün sonra şehir dışına işe gidicek 10 gün kadar yok gittikten sonra tam yumurtlama günlerim umutsuzum yaniii sessizce sizleri takip ediyorum

Takip etmedim hiç ben yumurtlama akıntısı bile görmedim sadece beyaz akıntı oldu ama bir garipim belki psikolojik bilmiyorum
Bence de olsun da nasıl olursa olsun
Kaset test alayım ben en iyisi

Canim belki de erken yumurtlayacaksin takip yapsaydin aslinda. Degerlendirin esin yanindayken madem. Insallah güzel sonuçlar alirsin seninle tarihlerimiz yakindi ordan aklimda kaldin. Bende 6sinda oldum benimde 4 5 gun anca sürdü regl. Ama ben bugue kadar hala regl saydim kendimi. Yarin test yapmaya baslarim muhtemelen. Bakalim neler olacak. Bu ay pozitifi yakalariz inşallah

Takip etmedim hiç ben yumurtlama akıntısı bile görmedim sadece beyaz akıntı oldu ama bir garipim belki psikolojik bilmiyorum
Bence de olsun da nasıl olursa olsun
Kaset test alayım ben en iyisi
O garipligin sebebi bebis olur inşallah hadi bakalim o zaman kaset test ile denemeler başlasın.

Canım eşim burdayken değerlendiriyorum tabiki belkide umut bitmez erkende yumurtlayabilirim ama zaten gün aşırı ilişki oluyor o yüzden testlerle kendimi boğup strese sokmadım birde eşim gittikten sonra olursa üzülürüm en iyisi görmemek hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez inşallah bu ay sende güzel sonuçlar alırsın takipleşelim yine tarihleriniz yakın olucak

Kızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2
Rabbim bebeğini sana hayırlı eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın şükür et. rabbim çok güzel bir günde sana bebeğini gönderdi.cok sevindim rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallah

Sende haklisin canim valla. Test yapsan da yapmasan da zaten degerlendiriyorsan firsatin olduğunda teste de gerek yok. Insallah güzel haberlerimizi almamiz cok yakindir. Saglikli bebislerimiz bir sn evvel bize gelir amin canim aminnn inşallah bende güzel sonuclar alirim tamam canim yine takipleselim

Kızlar adet günüme 6-7 var bugün ne kahverengi ne pembe ama kahveye yakın sarı bi akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…