2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Üzüldüm bnde ya moralını bozma ınsAllah bıdahakı ay olur.

Üzülme lütfen .Demek ki daha zamanı varmış .Allah en doğru anda nasip edecektir .

Nasil bir akıntın vardi canim. Insallah en kisa zamanda bebis haberlerimizi aliriz bizlerde

Nasil bir akıntın vardi canim. Insallah en kisa zamanda bebis haberlerimizi aliriz bizlerde
kuzum aynı yumurtlama günümüzde gelir ya yumurta akı gibi uzar o şekilde parlak şeffaf bir akıntı 26 ocaktan beri ara ara bazı günlerde geliyor bugün gene geldi en sonunda bende dayanamadım gittim test yaptırdım işte

Canim o dedigin akıntı bende de oldu bu reglimde. Bende senin gibi o akıntı ile umutlandım hatta bekledim benimde negatif oldu regl geldi. O akintidan 2 3 gün sonraydi yanilmiyorsam regl oldum. Belki de her ay oluyordu biz farketmiyorduk. Simdi belirti ariyoruz ya ondan farkettik.

bilmiyorum ya aslında sürekli akıntımı kontrol ediyorum 1 yıldır hiç rastlamamıştım doktorun aldığı idrar testinde de idrarda mukus çıkmış belki de o akıntı ondan bilemiyorum

Yarin gecikmenin 2.günü mü ? Ay hadi inşallah bebis geliyordur. Test yap öğrenelim
Aslında şöyle canım takvime bakıyorum 21 ila 25 gün arası adet görmüşüm 1 yılda. ama 25 i Görüşüm 2 kez falan. Bugün 24. Gün bitti yarın olmazsam inşallah bebek vardır korkudan test yapamıyorum şimdi

bilmiyorum ya aslında sürekli akıntımı kontrol ediyorum 1 yıldır hiç rastlamamıştım doktorun aldığı idrar testinde de idrarda mukus çıkmış belki de o akıntı ondan bilemiyorum
Bazen böyle yanlis alarmlar olabiliyor canim.. saglik olsun gelecek ay olur bebis belki. Üzülme...

Yaa o zaman yarin test yapabilirsin aslindaa ama bekleyeyim 1 gün daha geciksin daha net sonuc cikar dersen yarin da bekle diger gun sabah testini yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…