ve arabaya gıderarabada bıraktım giriş kağıdını yazar mı barkodda inip alayım
Hangisi olursa negatif çıkacak diye yapmıyorum eşime de söylemedim gecikti diyeKaset test mı yapmsk ıstıyorsun
evet gittim barkodda ki numarayla girdim çıktı ama maalesef negatifve arabaya gıder
evet gittim barkodda ki numarayla girdim çıktı ama maalesef negatifgerçi benim pcosum var ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum ne zaman regli olucam bilmiyorum akıntı beni umutlandırmıştı ama yanılmışım
Üzüldüm bnde ya moralını bozma ınsAllah bıdahakı ay olur.evet gittim barkodda ki numarayla girdim çıktı ama maalesef negatifgerçi benim pcosum var ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum ne zaman regli olucam bilmiyorum akıntı beni umutlandırmıştı ama yanılmışım
Üzülme lütfen .Demek ki daha zamanı varmış .Allah en doğru anda nasip edecektir .evet gittim barkodda ki numarayla girdim çıktı ama maalesef negatifgerçi benim pcosum var ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum ne zaman regli olucam bilmiyorum akıntı beni umutlandırmıştı ama yanılmışım
Yarında bekle olmazsan yap bnceHangisi olursa negatif çıkacak diye yapmıyorum eşime de söylemedim gecikti diye
Yarin gecikmenin 2.günü mü ? Ay hadi inşallah bebis geliyordur. Test yap öğrenelimHangisi olursa negatif çıkacak diye yapmıyorum eşime de söylemedim gecikti diye
Nasil bir akıntın vardi canim. Insallah en kisa zamanda bebis haberlerimizi aliriz bizlerdeevet gittim barkodda ki numarayla girdim çıktı ama maalesef negatifgerçi benim pcosum var ne zaman yumurtladığımı bile bilmiyorum ne zaman regli olucam bilmiyorum akıntı beni umutlandırmıştı ama yanılmışım
kuzum aynı yumurtlama günümüzde gelir ya yumurta akı gibi uzar o şekilde parlak şeffaf bir akıntı 26 ocaktan beri ara ara bazı günlerde geliyor bugün gene geldi en sonunda bende dayanamadım gittim test yaptırdım işteNasil bir akıntın vardi canim. Insallah en kisa zamanda bebis haberlerimizi aliriz bizlerde
Canim o dedigin akıntı bende de oldu bu reglimde. Bende senin gibi o akıntı ile umutlandım hatta bekledim benimde negatif oldu regl geldi. O akintidan 2 3 gün sonraydi yanilmiyorsam regl oldum. Belki de her ay oluyordu biz farketmiyorduk. Simdi belirti ariyoruz ya ondan farkettik.kuzum aynı yumurtlama günümüzde gelir ya yumurta akı gibi uzar o şekilde parlak şeffaf bir akıntı 26 ocaktan beri ara ara bazı günlerde geliyor bugün gene geldi en sonunda bende dayanamadım gittim test yaptırdım işte
inşallah canımm bol bol dua et bize lütfen sende sağlıkla kucağına al inşallah yavrunuÜzülme lütfen .Demek ki daha zamanı varmış .Allah en doğru anda nasip edecektir .
bilmiyorum ya aslında sürekli akıntımı kontrol ediyorum 1 yıldır hiç rastlamamıştım doktorun aldığı idrar testinde de idrarda mukus çıkmış belki de o akıntı ondan bilemiyorumCanim o dedigin akıntı bende de oldu bu reglimde. Bende senin gibi o akıntı ile umutlandım hatta bekledim benimde negatif oldu regl geldi. O akintidan 2 3 gün sonraydi yanilmiyorsam regl oldum. Belki de her ay oluyordu biz farketmiyorduk. Simdi belirti ariyoruz ya ondan farkettik.
inşallah canım neyseki sağlıklı bir kızım var allahım hiç bu duyguyu tatmayanlara nasip etsin inşallah :)Üzüldüm bnde ya moralını bozma ınsAllah bıdahakı ay olur.
Aslında şöyle canım takvime bakıyorum 21 ila 25 gün arası adet görmüşüm 1 yılda. ama 25 i Görüşüm 2 kez falan. Bugün 24. Gün bitti yarın olmazsam inşallah bebek vardırYarin gecikmenin 2.günü mü ? Ay hadi inşallah bebis geliyordur. Test yap öğrenelim
İçini ferah tutmaya çalış canım inşallah güzel haber alırsın önümüzdeki ay .inşallah canımm bol bol dua et bize lütfen sende sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu
Aynen yarın nadir gördüğüm 25. Gün olacakYarında bekle olmazsan yap bnce
Bazen böyle yanlis alarmlar olabiliyor canim.. saglik olsun gelecek ay olur bebis belki. Üzülme...bilmiyorum ya aslında sürekli akıntımı kontrol ediyorum 1 yıldır hiç rastlamamıştım doktorun aldığı idrar testinde de idrarda mukus çıkmış belki de o akıntı ondan bilemiyorum
Yaa o zaman yarin test yapabilirsin aslindaaAslında şöyle canım takvime bakıyorum 21 ila 25 gün arası adet görmüşüm 1 yılda. ama 25 i Görüşüm 2 kez falan. Bugün 24. Gün bitti yarın olmazsam inşallah bebek vardırkorkudan test yapamıyorum şimdi
Ayyy yaparken elim Ayağım titrerYaa o zaman yarin test yapabilirsin aslindaaama bekleyeyim 1 gün daha geciksin daha net sonuc cikar dersen yarin da bekle diger gun sabah testini yap
Amın canım ınsAllah Allah evladını bagıslasıninşallah canım neyseki sağlıklı bir kızım var allahım hiç bu duyguyu tatmayanlara nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?