Belki geç döllenme olabilir canım bak benim testlerim şöyle bat 10 Şubat ona göre bir bak bunların hepsi erken gebelik testi olarak geçiyor 10 beta üstünü gösteriyoİnşallah canım .Gebeliğin hayırlı olsun .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim adet gecikmemin 8-9. Günü acaba daha net olmaz mıydı çizgi o yüzden negatif mi acaba diyorum
Bugün adet gecikmemin 8. Günü başka bir uygulamada ise gecikmemin 9. GünüBenimde aynen gögüs hassasiyetim adet öncesi olurdu ama bu ay yok.Testi gecikmeden 6 gün sonra mı yaptınız?
Canim benim inşallah pozitif gelecek kan sonucun da. Gecikmesinin güzel bir sebebi varmis demek kiEvet ikiside farklı marka biri erken gebelik biri normal kaset test..Artık olumluysada olumsuzsada netleşecek benim için .Eğer negatifsede yarın direk kadın doğuma gideceğim hiç bu kadar gecikmezdi reglm
Bugün daha belirgin yeşil damalar. adet günüm yarınGögsünüzde yeşil damarlanma var mı? Benim hiç bir belirtim yok şişme gibi ama gögüslerimde yeşil damarlar çıktı.
8 gün baya beklemişsiniz. Nasıl sabrettinizBugün adet gecikmemin 8. Günü başka bir uygulamada ise gecikmemin 9. Günü
Benimde aklıma geç döllenme mi oldu acaba diye geliyor .Çok bilgim olmadığı içim eminde olamıyorum .Artık 1 saate belli olur varsada yoksaraBelki geç döllenme olabilir canım bak benim testlerim şöyle bat 10 Şubat ona göre bir bak bunların hepsi erken gebelik testi olarak geçiyor 10 beta üstünü gösteriyo
inşallah olmazsınızBugün daha belirgin yeşil damalar. adet günüm yarın
Açıkçası bende kendime şaşırıyorum normalde geçen aylarda daha adet günüm gelmeden peş peşe testler yapardım bu ay umudum da çok yoktu .Birde regl günüme 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıkmıştı .umudu kesmiştim8 gün baya beklemişsiniz. Nasıl sabrettiniz
İnşallah canım inşallahCanim benim inşallah pozitif gelecek kan sonucun da. Gecikmesinin güzel bir sebebi varmis demek ki
zaten en umudu kestiğimizde güzel şeyler olurAçıkçası bende kendime şaşırıyorum normalde geçen aylarda daha adet günüm gelmeden peş peşe testler yapardım bu ay umudum da çok yoktu .Birde regl günüme 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıkmıştı .umudu kesmiştim
Sat ve bat nedirSat 18 aralık bat 20 ocak
son adet tarihiSat ve bat nedir
Amın ınsAllah Rabbım ısteyen herkese saglıklı bır sekılde kolaylıkla nasıp etsınInsallah pozitif olursun canim benim. Allahım dualarimizi emeklerimizi duysun görsün inşallah
Aminnnnnzaten en umudu kestiğimizde güzel şeyler olurçok sevindim adınıza darısı başımıza
HayırrrSaatler gecınce kuruma cızgısı cıktımı acaba
Amin canim benim amin inşallahAmın ınsAllah Rabbım ısteyen herkese saglıklı bır sekılde kolaylıkla nasıp etsınsen ıdrarda yapmısmıydın gunun ne zaman canım
Çok değil ama evet renginde koyulaştı benimCanım gogsunun kahve kısmında yesıl damarlar belırgınlesmıydı senın
Evet böyle yel geldi deriz ya öyle bir ağrı var benim belimde. Ya yarın yada salıBur de belimde bır agrı gıbı baskı var ama adet sancısı degıl.Sen ne zaman kan verceksın canım
Ben gözümü yumup burnumu tıkayarak içiyordum. Meryem suresi de okuAy insallah balım. Allahım nasip etsin de o muhtesem haberi alayim bende Allahımmm amiiinn
Aynen kuzu ya bende 1 bardak zor iciyorum bal limon falan acı epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?