• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah canım .Gebeliğin hayırlı olsun .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🥰🥰🥰 .Benim adet gecikmemin 8-9. Günü acaba daha net olmaz mıydı çizgi o yüzden negatif mi acaba diyorum
Belki geç döllenme olabilir canım bak benim testlerim şöyle bat 10 Şubat ona göre bir bak bunların hepsi erken gebelik testi olarak geçiyor 10 beta üstünü gösteriyo

Eklentiler

• IMG_8200.webp
    IMG_8200.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 48
Evet ikiside farklı marka biri erken gebelik biri normal kaset test 🩷..Artık olumluysada olumsuzsada netleşecek benim için .Eğer negatifsede yarın direk kadın doğuma gideceğim hiç bu kadar gecikmezdi reglm
Canim benim inşallah pozitif gelecek kan sonucun da. Gecikmesinin güzel bir sebebi varmis demek ki😍

Belki geç döllenme olabilir canım bak benim testlerim şöyle bat 10 Şubat ona göre bir bak bunların hepsi erken gebelik testi olarak geçiyor 10 beta üstünü gösteriyo
Benimde aklıma geç döllenme mi oldu acaba diye geliyor .Çok bilgim olmadığı içim eminde olamıyorum .Artık 1 saate belli olur varsada yoksara ☺️🌸🩷

8 gün baya beklemişsiniz. Nasıl sabrettiniz
Açıkçası bende kendime şaşırıyorum normalde geçen aylarda daha adet günüm gelmeden peş peşe testler yapardım bu ay umudum da çok yoktu .Birde regl günüme 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıkmıştı .umudu kesmiştim

Açıkçası bende kendime şaşırıyorum normalde geçen aylarda daha adet günüm gelmeden peş peşe testler yapardım bu ay umudum da çok yoktu .Birde regl günüme 4 gün kala kan testi yaptım negatif çıkmıştı .umudu kesmiştim
zaten en umudu kestiğimizde güzel şeyler olur🥰 çok sevindim adınıza😍 darısı başımıza

Amın ınsAllah Rabbım ısteyen herkese saglıklı bır sekılde kolaylıkla nasıp etsın😊🌸sen ıdrarda yapmısmıydın gunun ne zaman canım
Amin canim benim amin inşallah 🙏🥰insallah kolaylıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
Kuzu ben regl olmustum iste simdi yumurtlama takibi yapicam canim yine yeniden deneyecegiz bakalim insallah bu ay nasip olur bebis haberimi almak 🙏

Kızlar bu ateş ölçmeyi nasıl yapıyorsunuz yumurtama gününde yüksek mi çıkması gerekiyor ben ovülasyon testi kullanmıyorum stres yapmıyım diye 2 gun de bir deniyoruz ateşime bakıyorum arada dün ateşim 36.5 idi
Bugün 36.4 iki gün önce yumurtlama akıntım oldu ağrım oldu ordan anlıyorum yumurtlama günümü.

Back
X