Amiiiinn canim aminnnHayırlı Kandiller herkese kalplerimizdeki tüm dualar kabul olsun bu mübarek günde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Benimde 1 veya 2 gün sürdü sanırımAynı şeyi dün yaşadım ama geçti şimdi o yüzden merak ettim teşekkür ederim
Canım sen araştırdın mı bir şey buldun mu bu konuyla alakalıİlk defa boyle oldu anlamdmki bnde
Maşallah canim güzel gidiyor koyulasmaKızlar ikinci çizgi koyulaşmiş mi
Gel gelllKizlar beni de alın aranıza 2.gebeligime karar verdik sat 22 ocak ins bitince başlayacağız
Hoş bulduk cnm 5 yaşında oğlum var aslında tek çocuk yeter demiştim ama asla öyle olmuyor ona haksızlık etmek istemedim ve anne olmayı 2.kez istiyorum arrik bir de kizcem olursa eli ayağı sağlıklı insGel gelllhosgeldin canım
Amin cnm herkezin kandili mübarek olsunMiraç kandili bu gün kandil hürmetine rabbim nasip etsin inşallah kandiliniz mübarek olsun kızlar
Böyle olmuş cnm canlıda ddaha cok görünüyor ama silik rengicanım son halini atarmısın biraz daha koyuldumu
Hadi inşallah canim Allah gönlüne göre versinHoş bulduk cnm 5 yaşında oğlum var aslında tek çocuk yeter demiştim ama asla öyle olmuyor ona haksızlık etmek istemedim ve anne olmayı 2.kez istiyorum arrik bir de kizcem olursa eli ayağı sağlıklı ins
Valla bilmiyorum cnm habire akıntı geldikçe tuvalette gidiyorum adet oldum diye günlük ped koydumAmin kuzucum amininşallah nasip eder Allahım yeniden bana da.. sana da.. isteyen hepimize de. Senin diğer testini de gördüm yine çizgi vaaaar. Ay 2 testte yaniliyor olamaz sankiiii
Evet artık daha koyu olmuş cnmKızlar ikinci çizgi koyulaşmiş mi
Iste bu güzel bir bilgiValla bilmiyorum cnm habire akıntı geldikçe tuvalette gidiyorum adet oldum diye günlük ped koydum
İnşallah öyledir ama adetten öncede böyle olurdu sanki cokta umutlanmiyorum yinede adetim gecmeden umut bağlanıyorum bekleyip göreceğiz bakalımIste bu güzel bir bilgibenim de akıntım cok olmustu hamile kaldigim ay. Sanki yeniden yumurtluyor gibi. Veya dedigin gibi kanama baslayacak gibi oluyordu. Sen pozitifsin bennceeeee
29 u muydu kuzu regl tarihin.İnşallah öyledir ama adetten öncede böyle olurdu sanki cokta umutlanmiyorum yinede adetim gecmeden umut bağlanıyorum bekleyip göreceğiz bakalım
Edelim edelim duanın gücüne bende inanırım rabbim bu duyguyu anne olmayı hak eden her kadına tattırsınAyy amin kuzumm aminninşallah Allahım saglikls nasip eder hamileligi , saglikla dogurup uuzuuun ömürlerle büyütmeyi. İnşallah isteyen herkese icinde de bana sana
Mutluluk gözyaşları döktürsün Allahım bize..
Kandilin mübarek olsun canim seninde
Birbirimize de dua edelim ben cok inaniyorum birbirimize edecegimiz duaların gücüne
Test yapsaydın bugun yeniden kuzu. Belli olmaz gec döllenme olma sansi oluyor yaKızlar reglim gecikti ama testlerim negatif bir şey takıldı aklıma dün ilşki de alt karnım çok ağrıdı devam edemedim taş varmışta karnım çarpıyor gibiydi bugün kalçamdan belime sancı atar gibi oldu bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?