2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Diyor ki biz toplum olarak hemen kadina bahane buluruz ama sıkıntı erkekte diyor. Bende dedim ki amca tahlil yaptırdım sıkıntı bende dedim yok erkekte diyor
Amca baya emin kendinden komedi resmen ya
Kızlar bakalım tutacak olan var mı içimizde insaalllahh hepimiz hamile oluruz hepimiiiz saglikla alalim benislerimizi kucağımıza
Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrar
Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişin
Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnm rabbim ummadıgımız anda yolluyor hediyesini çok sevindim senin adına

Ben gözümü yumup burnumu tıkayarak içiyordum. Meryem suresi de oku
Bende hergun okuyorum kızlar deneyın bence .41 gun boyunca hergun bı kere meryem suresını okuyup nıyet edın 41 gune tamamlayın ben oğlumda yapmıstım.hergun okudum 17. Gune geldiğimde hamile olduğumu ogrenmıstım

Canım hemen mı ıkıncı cıkmıstı sen yaptığında

Ben kesinlikle inanıyorum buay bende çok okuyorum rabbim yeterki siz isteyin diyor bu seferki bebeğim dualarla gelecek inşallah

İnşallah canım .Bu defa negatifle karşılaşmam umarım .

O ağrılar hayla arada bana gelir canım gebesin canım pozitif bu stres yapma sabah kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…