İnsAllah canım Rabbim gönlune gore versınAmin canim benim amin inşallahinsallah kolaylıkla gelsin bebeklerimiz
Kuzu ben regl olmustum iste simdi yumurtlama takibi yapicam canim yine yeniden deneyecegiz bakalim insallah bu ay nasip olur bebis haberimi almak
Bende beklım bıraz o zmnHayırrr
Diyor ki biz toplum olarak hemen kadina bahane buluruz ama sıkıntı erkekte diyor. Bende dedim ki amca tahlil yaptırdım sıkıntı bende dedim yok erkekte diyor
Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrarKızlar bakalım tutacak olan var mı içimizdeinsaalllahh hepimiz hamile oluruz hepimiiiz saglikla alalim benislerimizi kucağımıza
Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişinArtimed
Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnmArkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Bende hergun okuyorum kızlar deneyın bence .41 gun boyunca hergun bı kere meryem suresını okuyup nıyet edın 41 gune tamamlayın ben oğlumda yapmıstım.hergun okudum 17. Gune geldiğimde hamile olduğumu ogrenmıstımBen gözümü yumup burnumu tıkayarak içiyordum. Meryem suresi de oku
Bende bu ay içtim tadı acı ama sonunda bebek olma ihtimalini düşününceBen gözümü yumup burnumu tıkayarak içiyordum. Meryem suresi de oku
Canım hemen mı ıkıncı cıkmıstı sen yaptığındaAmca baya emin kendinden komedi resmen ya
Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrar
Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişin
Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnmrabbim ummadıgımız anda yolluyor hediyesini çok sevindim senin adına
Ben kesinlikle inanıyorum buay bende çok okuyorum rabbim yeterki siz isteyin diyor bu seferki bebeğim dualarla gelecek inşallahBende hergun okuyorum kızlar deneyın bence .41 gun boyunca hergun bı kere meryem suresını okuyup nıyet edın 41 gune tamamlayın ben oğlumda yapmıstım.hergun okudum 17. Gune geldiğimde hamile olduğumu ogrenmıstım
Evet cnm 1 dakikada belirginlestiCanım hemen mı ıkıncı cıkmıstı sen yaptığında
InsAllah canımBen kesinlikle inanıyorum buay bende çok okuyorum rabbim yeterki siz isteyin diyor bu seferki bebeğim dualarla gelecek inşallah
Benımkı 4 saat sonra cıktıEvet cnm 1 dakikada belirginlesti
İnşallah canım .Bu defa negatifle karşılaşmam umarım .Amca baya emin kendinden komedi resmen ya
Ayy inşallah olcak ya ben hissediyorum bende aslan burcuyum çok az kaldı inşaallah rabbim nasip edecek tekrar
Ayy cnm vallhi bu markayı asla almayın geçen ay bende hem erken hemde kaset testini aldım ikisde byle çıktı regl oldum herkeze çizgi cıkartyor hatalı testleri bekle bakalım az kalmış inşallah gelmiştir bebişin
Ya net pozitif bu gelmiss bebişin hayırlı olsun cnmrabbim ummadıgımız anda yolluyor hediyesini çok sevindim senin adına
O ağrılar hayla arada bana gelir canım gebesin canım pozitif bu stres yapma sabah kan verArkadaşlar test yaptım .Bu şekilde çıktı.Biri normal test biri erken gebelik testi .Erken gebelik testim daha silik çıktı acaba gebelik var mıdır ya .Adet olacak gibi karnım ağrıdı randevum vardı ona bile gitmedim , umudu kestim ama test böyle çıkınca gidip acilden kan verdim bekliyorum .Sizce nedir
Csnım senın ıdrar testın kac gun kala pozıtıf cıkmıstıO ağrılar hayla arada bana gelir canım gebesin canım pozitif bu stres yapma sabah kan ver
İnşallah ya .O ağrılar hayla arada bana gelir canım gebesin canım pozitif bu stres yapma sabah kan ver
Canım büyük ihtimal geç döllenme oğlumda bende de öyle olmuştuBenimde aklıma geç döllenme mi oldu acaba diye geliyor .Çok bilgim olmadığı içim eminde olamıyorum .Artık 1 saate belli olur varsada yoksara
Güzel haber alırsın inşallahİnşallah ya .Acilden kan verdim şuan sonucu bekliyorum
Hayırlı pozıtıf sonuc alırsın ınsAllah canım sonucunu bızede yazİnşallah ya .Acilden kan verdim şuan sonucu bekliyorum
Test hatalı cnm burda çıkmayan kalmadı hiç yapmamış say bekle bakalımBenımkı 4 saat sonra cıktıtam ümidimi kesim o zmn
Oyle yapcamTest hatalı cnm burda çıkmayan kalmadı hiç yapmamış say bekle bakalım
Sanmıyorum ben iki farklı test pozitif ve gecikmende var var yani büyük ihtimalle inşallah bukdar net hatalı olamaz heralde markası neydi testlerinİnşallah canım .Bu defa negatifle karşılaşmam umarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?