Umut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner miIste bu güzel bir bilgibenim de akıntım cok olmustu hamile kaldigim ay. Sanki yeniden yumurtluyor gibi. Veya dedigin gibi kanama baslayacak gibi oluyordu. Sen pozitifsin bennceeeee
Dün negatifti korkuyorum artık yapmaya duphostan bazen on günde etki ediyormuş dayanabilirsem on gün geçmesini bekleyevğim bugün duphostandan sonra 6. GünümTest yapsaydın bugun yeniden kuzu. Belli olmaz gec döllenme olma sansi oluyor ya
Biraz ılısın bence tadı biraz acı cünkü içemezsen bir kaşık bal karıştırabilirsin ben uyumadan önce içiyordum. Çok fazla su içiriyor sonrasında amaAmin çok saol kuzum tşk ederim ılık mı içiyorsun vi de aç mı tok mu
Amin cnm bakalım ne zaman tutacak ovulasyon günüm 3 subat gibi artik 14 şubatta güzel haberi aliriz ins siz ne yapıyorsunuzHadi inşallah canim Allah gönlüne göre versinhepimize saglikla nasip olsun hamilelikler dogumlar ve büyütmeler
Yine 2 kardes iyidir ilerde de birbirlerine dost olurlar anne babaya arkadaş olurlar
Canim pozitife dönebilir tabiki. Yani bircok belirti regl ve gebelik ayni zaten icini karartma nasip bu ne zaman olacak bilemiyoruz iste.Umut etmek istwmiyorım ama benimde reglime 2 gün kala çok fazla akıntım oluyordu bir de dün ilişki sırasında karnımın ağırmadı çok aklımı karıştırdı reglim bir hün gecikti dün bat günümdü test yaptım negatid çıktı sizce pozitife döner mi
O zmn bekle canim duphaston sebep olabilir tabiki. Ben daha once dr.um verdiginde 11.gün reglim baslamisti tam. Bence senin reglin duzenliyse bir daha duphaston da kullanma. Illa kullanmak istiyorsan progestan al onu kullan. Onun hic zarari yok regl düzenine de.Dün negatifti korkuyorum artık yapmaya duphostan bazen on günde etki ediyormuş dayanabilirsem on gün geçmesini bekleyevğim bugün duphostandan sonra 6. Günüm
Ovülasyon takip edip degerlendirebiliyorsan sansli grupta oluyorsun artik. Bende pcos oldugundan cok ovülasyon testini verimli kullanamazdim bu ay kürtajdan sonra ilk kez gorebildim ov.testinde cizgileri.Amin cnm bakalım ne zaman tutacak ovulasyon günüm 3 subat gibi artik 14 şubatta güzel haberi aliriz ins siz ne yapıyorsunuz
Yok ben akıntı için degil regl gelecek gbi oldugu için önlem amaclı koydum pazartesi yada salı günü engeç olmam lazım catlamdan sonra 12.gün bugün29 u muydu kuzu regl tarihin.
Canim adetten önce ped takacak kadar olmaz ama bilemedim. Güzel düşün Güzel olsun
Yok düzenli dwğildi diye aldım öncwki ay 4.gün regl olmuştumCanim pozitife dönebilir tabiki. Yani bircok belirti regl ve gebelik ayni zaten icini karartma nasip bu ne zaman olacak bilemiyoruz iste.
O zmn bekle canim duphaston sebep olabilir tabiki. Ben daha once dr.um verdiginde 11.gün reglim baslamisti tam. Bence senin reglin duzenliyse bir daha duphaston da kullanma. Illa kullanmak istiyorsan progestan al onu kullan. Onun hic zarari yok regl düzenine de.
Umutsuz görüyorum seni, ihtimalin var su an hala biraz umut olsun icinde iyi güzeli çağırYok ben akıntı için degil regl gelecek gbi oldugu için önlem amaclı koydum pazartesi yada salı günü engeç olmam lazım catlamdan sonra 12.gün bugün
Inanamazsin bedenimizin bu ilaclara hemen nasil alistigina.. 2 ay kullansan bile 3.ay farkli ilerliyor regl. O yüzden gecikmler de erkene gelmeler de normal canim. Bekle bakalim ilacin gününe kadsr o zmn netlesir bi daha test yaparsin regl gelmez iseYok düzenli dwğildi diye aldım öncwki ay 4.gün regl olmuştum
Nebilim cnm bosuna umut baglamayım dedim aynen csrsambaya kadar bekliyim bakimUmutsuz görüyorum seni, ihtimalin var su an hala biraz umut olsun icinde iyi güzeli çağırhadi bakalim regl olmazsan çarşamba günü bir test daha yaparsin o zaman
Ufff o kadar yorukdum ki dün ki ağrı çok aklımı kurcalıyor yaInanamazsin bedenimizin bu ilaclara hemen nasil alistigina.. 2 ay kullansan bile 3.ay farkli ilerliyor regl. O yüzden gecikmler de erkene gelmeler de normal canim. Bekle bakalim ilacin gününe kadsr o zmn netlesir bi daha test yaparsin regl gelmez ise
Canim tabiki kesin hamileyim diye bekleme. Ama hamile olma ihtimalin de var sonuçta. O yüzden diyorum iyiyi cagir istedigin sey neyse onun olacagina inan daha cok.Nebilim cnm bosuna umut baglamayım dedim aynen csrsambaya kadar bekliyim bakim
Sen neyden suphe ediyorsun o agri neden olmus olabilir senceUfff o kadar yorukdum ki dün ki ağrı çok aklımı kurcalıyor ya
Canim sen pozitifsinnnHanımlar ben 11. Ocakta ovitrelle vuruldum. Bugün 15. Günüm. Dün ve bugün idrar testi yaptım. Giderek koyulasan bir silik cizgim var. Ama pcos um. Adet döndüm 35 gün ve 30 ocak regl tarihim. Sizce kan için beklemelimiyim? Yoksa yarın vereyimmi ? Testimi yorumlarmisiniz? Kandiliniz mübarek olsun miraç günü tüm dualarım sizinleEki Görüntüle 3543311
Allah'ın izniyle var bebiş ya artimed de olsa kaset test sonuçta ayy inşallah gebesindirBöyle olmuş cnm canlıda ddaha cok görünüyor ama silik rengi
Insallah vardırCanim sen pozitifsinnn15.güne böyle bir igne etkisi olmaz. Cizgin de koyulasmis zaten. Kan verebilirsin pozitif.
Pcos olmanin igneden sonra cift cizgi gormekle pek bir alakasi yok. Silik de degil cizgin gayet net.
Seninde kandilin mübarek olsun bizlere de dua et bizler de gorelim pozitifleri
Ben kullanıyorum. 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koyup üzerine kaynamış su ekliyorum. Günde bir fincan içiyorum inşallah bir işe yarar.. idrar rengin değişiyor ilk şaşırmıştım bilgin olsun. Yumurtan büyüyene kadar kullan çatlamadan sonra kullanma burdan bir arkadaştan öğrendim bunuda.Kızlar hayıt tohumu kullanan war mı nasıl kullanıyosunuz bende aldım bilgi werir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?