Hayırlı olsun bencede pozitif benim testime çok benziyor Bende 4 haftalık gebeyim 3 farklı zamanda test yaptım regle 4 gün kala sancılarım başladı bat günümden bir gün sonra sancılarım kesildi başka belirtim yok bugün testim çok daha güzel netleşmişti yani belirtiniz olmayabilirAy inşallah inşallah sağlıkla hayırla olsun .heyecanla bekliyorum
15 şubat test vermem gerekıyorne zaman gününüz acaba
Oyle canim zaten her ay dikkat etmedigimiz seylere dikkat ediyoruz bebek denerken.Bende ılk defa dıkkat edınce gordum.belkıde her ay oluyor bu sefer bana boyle geldi
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahBen bile heyecan yaptim senin adina vallahi. Seni düşünemiyorum su anmutlaka yaz sonucunuu. Saglikla gelsin insallah kuzuuu
düşük yapmana üzüldüm ama düşükten sonra hamile kalma şansın yüksek. bir sıkıntın olmadığını gösteriyor yankın zamanda tekrar hamile kalacaksın bence. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunKuzum ben kasimda düşük yapmistim evet konusmustuk. Ilk denemem ocak ayinda oldu canim iste olmadi regl oldum bugun son gün artik. Subat ayı 2.denemem olacak. İnşallah pozitif haberin alacağım bir ay olurbir an evvel hamile olup saglikla kavusurum bebegime
Sen de denemelere devam ediyorsun anladigima göre
Oyle canim zaten her ay dikkat etmedigimiz seylere dikkat ediyoruz bebek denerkenn
Nasip artık zaten günü gecen biri degılım .cumartesı bellı olurOyle canim zaten her ay dikkat etmedigimiz seylere dikkat ediyoruz bebek denerken.
Amin canmİnşallahAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
O stres cok fena bilmem miiAllah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.E nabıza girip çıkıyorum .bir yandanda negatife hazırlıyorum kendimi artık hayırlısı
İnşallah canım .Gebeliğin hayırlı olsun .Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHayırlı olsun bencede pozitif benim testime çok benziyor Bende 4 haftalık gebeyim 3 farklı zamanda test yaptım regle 4 gün kala sancılarım başladı bat günümden bir gün sonra sancılarım kesildi başka belirtim yok bugün testim çok daha güzel netleşmişti yani belirtiniz olmayabilir
Amin hepimiz kavuşalım inşallahKuzum ben kasimda düşük yapmistim evet konusmustuk. Ilk denemem ocak ayinda oldu canim iste olmadi regl oldum bugun son gün artik. Subat ayı 2.denemem olacak. İnşallah pozitif haberin alacağım bir ay olurbir an evvel hamile olup saglikla kavusurum bebegime
Sen de denemelere devam ediyorsun anladigima göre
Insallah pozitif olursun canim benim. Allahım dualarimizi emeklerimizi duysun görsün inşallahNasip artık zaten günü gecen biri degılım .cumartesı bellı olur
Regl ın düzenli mi ?Sağol canım benim, bende öyle değerlendireyim ozaman. Hiç bilemiyorum 3. Ayım denemede.
Az kalmış sizinde 3 gün var. Sizinle şuan belirtilerimiz aynı merak ediyorum o yüzden15 şubat test vermem gerekıyor
Normalde benim göğüs hassasiyetim adet öncesi mutlaka olurdu ama bu ay hiç olmadı sadece gecikmemin 6. Gününde ufaktan başladı şuan 8-9. Günü göğüslerim hassas dokununca ağrı var birde bende zaten damarlar belli olurdu biraz o yüzden ona bağlayamıyorum .Test sonucum çıkarsa daha net diyebilirim aslında şu belirtim vardı diye .Amin canm
Belirtilerin var mıydı canm. Gögüsündeki damarlar belirginleşmiş miydi.
Amin canim inşallah inşallahAmin hepimiz kavuşalım inşallahben eylülde düşük yaptım ama biraz bekledim bizim de bu 2. aydı bakalım hayırlısı
Evet ikiside farklı marka biri erken gebelik biri normal kaset testO stres cok fena bilmem mii
Ama muthis bir seyin sonucunu bekliyorsun. Testlerin ikisi de farkli marka ikisi de yanılıyor olamaz diye düşünüyorum ama inşallah güzel bir beta sonucu gelir canim
Benimde aynen gögüs hassasiyetim adet öncesi olurdu ama bu ay yok.Testi gecikmeden 6 gün sonra mı yaptınız?Normalde benim göğüs hassasiyetim adet öncesi mutlaka olurdu ama bu ay hiç olmadı sadece gecikmemin 6. Gününde ufaktan başladı şuan 8-9. Günü göğüslerim hassas dokununca ağrı var birde bende zaten damarlar belli olurdu biraz o yüzden ona bağlayamıyorum .Test sonucum çıkarsa daha net diyebilirim aslında şu belirtim vardı diye .
Oy kuzum aminndüşük yapmana üzüldüm ama düşükten sonra hamile kalma şansın yüksek. bir sıkıntın olmadığını gösteriyor yankın zamanda tekrar hamile kalacaksın bence. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun
Benim göğsüm şişti ama adetteki gibi aşırı değil orta halde ve damarlanma da var. Ama geçen ayda kimyasal olmuştu gene damarlanmıştı. O yüzden ona da belirti diyemiyorum. Benim tahmini 30 ocak çatladı bu arada. Siz bugünNe zaman kan verıceksin acaba.bıde benım gogusler şişlik yok ama kahverengı kısımlarda yeşıl damarlar gosterıyor ılk defa gordum testte negatıf anlamadım
bilemedim canım kuruma çizgisi olabilir. Emin olmak için sabah yine yap
Evet canım düzenli. Tiroid sorunum vardı şükür oda artık değeri sabit. Yani 2 ayda bir hormon ve vitaminlere baktırıyorum. Artık olmuyorsa da nasip diyeceğim.Regl ın düzenli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?