2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ah bu nobetci eczaneler Ama testin pozitif cikmasi henuz negatif oldugu anlamina gelmiyor.

Kızlar innovita ovülasyon testi aldım doktor bu ayda yumurta takibi yapıp iğne werecek sizce ne zaman başlamalıyım teste iğne den sonra mı önce mi

Cnm başka test olsa heycanlanırdım ama malum adı çıkmış bir test gercekten bozuk kılım bile kıpırdamadı cizgi oluşurken inşallah pozitif tir ama gercekten hiç sanmıyorum
Ay inşallah pozitiftir balım haklısın test biraz mimli ama belki sende dogruyu gösteriyordur
Ay cnm hadi inşallah olumlu geçer senden güzel haber alırız buay
Aminn kuzucum amin inşallah Allahım kolaylikla nasip etsin inşallah inşallah olur hamileligim... saglikla dogar büyür. Allahım ne derse o ama biz cok istiyoruz inşallah bizi duyar

Amin canım olucak inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Miraç kandili bu gün kandil hürmetine rabbim nasip etsin inşallah kandiliniz mübarek olsun kızlar

Kızlar hayıt tohumu kullanan war mı nasıl kullanıyosunuz bende aldım bilgi werir misiniz
Bir cezveye bir tutam hayıt bir çay bardağı su ekle bir taşım kaynat. Hani tam kaynama noktasıda baloncuklar olumca kapat ve ic ben bunu yaptığım ay gebe kaldım inşallah sana da iyi gelir sende hamiş olursun

O kadar sevindim ki anlatamam uzun zaman sabrettinız ve bunun sonu sağlıklı bir evlatla sonuclansınnn yaaa
Allah razı olsun kuzuumm amin inşallah aminnnn. Bizde çok istiyoruz insallah Allahım herkese tattirsin evlat sahibi olma duygusunu bugunde test yapicam yine sonra daha yapmiycam yapmama gerek yok diye düşünüyorum.

Bi bitsin de evine dön sende canim benim insan evinde düzeninde kendi sessizligini rahatligini özlüyor.

Miraç kandili bu gün kandil hürmetine rabbim nasip etsin inşallah kandiliniz mübarek olsun kızlar
Ayy amin kuzumm aminn inşallah Allahım saglikls nasip eder hamileligi , saglikla dogurup uuzuuun ömürlerle büyütmeyi. İnşallah isteyen herkese icinde de bana sana
Mutluluk gözyaşları döktürsün Allahım bize..
Kandilin mübarek olsun canim seninde
Birbirimize de dua edelim ben cok inaniyorum birbirimize edecegimiz duaların gücüne

Bir cezveye bir tutam hayıt bir çay bardağı su ekle bir taşım kaynat. Hani tam kaynama noktasıda baloncuklar olumca kapat ve ic ben bunu yaptığım ay gebe kaldım inşallah sana da iyi gelir sende hamiş olursun
Amin çok saol kuzum tşk ederim ılık mı içiyorsun vi de aç mı tok mu

Kuzum senin first böyle miydi? Bugün 10. Gün böyle çıktı okuyunca sevinemedim

Eklentiler

• IMG_6734.jpeg
    375 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6741.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6736.jpeg
    125,7 KB · Görüntüleme: 28
Amiiinn canim aminn. Cok haklisin o arada kalmak daha zor. Adet mi olacak yoksa bebis haberi mi gelecek diye. İnşallah guzel haberler gelir hepimizden bu ay
Tek iliski ile olursa seninde harika bir haber olur yaa

Amin canım olucak inşallah sende bu güzel duyguyu tadacaksın rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah
Amin kuzucum amin inşallah nasip eder Allahım yeniden bana da.. sana da.. isteyen hepimize de. Senin diğer testini de gördüm yine çizgi vaaaar. Ay 2 testte yaniliyor olamaz sankiiii

Kızlar innovita ovülasyon testi aldım doktor bu ayda yumurta takibi yapıp iğne werecek sizce ne zaman başlamalıyım teste iğne den sonra mı önce mi
Canim tabiki igneden önce baslamalisin. Igne zzaten yumurtanin catlayacagi zaman veriliyor. Dr takip yaparken mesela yumurtan 15 mm falsn oldugunda basla bence teste. Sonra catlama gorene kadar devam edersin. Hem cok fazla test harcamamis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…