2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Demedi canım ama arkadaşım babası için kür almış 6 lira istemis

İdrar da bende de öyle oldu. Gününü yanlış hesapladım galiba. 10. Gün idrarda hiç bir şey yoktu. Ertesü gün 11. Gün çıktı. Yumurta çatladıktan itibaren
Benimde 31 ocakda aşılama yapıldı.bugunkı ıdrar testınıde saat 5 de aksam yaptım negatıftı.15 şubatta da kan ver dedıler

İdrar da bende de öyle oldu. Gününü yanlış hesapladım galiba. 10. Gün idrarda hiç bir şey yoktu. Ertesü gün 11. Gün çıktı. Yumurta çatladıktan itibaren
Ne zaman kan verıceksin acaba.bıde benım gogusler şişlik yok ama kahverengı kısımlarda yeşıl damarlar gosterıyor ılk defa gordum testte negatıf anlamadım

Benm arkadaşım mikroçipli aşılamada gebe kaldı ilktee Chipbaby

Ne zaman kan verıceksin acaba.bıde benım gogusler şişlik yok ama kahverengı kısımlarda yeşıl damarlar gosterıyor ılk defa gordum testte negatıf anlamadım
Benim göğsüm şişti ama adetteki gibi aşırı değil orta halde ve damarlanma da var. Ama geçen ayda kimyasal olmuştu gene damarlanmıştı. O yüzden ona da belirti diyemiyorum. Benim tahmini 30 ocak çatladı bu arada. Aşılama hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…