Demedi canım ama arkadaşım babası için kür almış 6 lira istemisVallahi amca bombaymis. Guzel guzel ver karışımı yolla ne karistiriyorsun yok kocan gelsin yok baska sey. Yorumlarina da baktim da azcik karışık yorumlari da elestiren de var öven de. Benimde duygularim karıştı.
Birde aşırı pahali diyenler olmus. Sana maddi kısım ile alakali birsey dedi mi
Idrarda mı canım.silik bile yok ama onuda soylımÜmitlendirmekte istemiyorum ama benimde 3 gün kala negatif 2 gün kala pozitif oldu
İdrar da bende de öyle oldu. Gününü yanlış hesapladım galiba. 10. Gün idrarda hiç bir şey yoktu. Ertesü gün 11. Gün çıktı. Yumurta çatladıktan itibarenIdrarda mı canım.silik bile yok ama onuda soylım
Benimde 31 ocakda aşılama yapıldı.bugunkı ıdrar testınıde saat 5 de aksam yaptım negatıftı.15 şubatta da kan ver dedılerİdrar da bende de öyle oldu. Gününü yanlış hesapladım galiba. 10. Gün idrarda hiç bir şey yoktu. Ertesü gün 11. Gün çıktı. Yumurta çatladıktan itibaren
Ne zaman kan verıceksin acaba.bıde benım gogusler şişlik yok ama kahverengı kısımlarda yeşıl damarlar gosterıyor ılk defa gordum testte negatıf anlamadımİdrar da bende de öyle oldu. Gününü yanlış hesapladım galiba. 10. Gün idrarda hiç bir şey yoktu. Ertesü gün 11. Gün çıktı. Yumurta çatladıktan itibaren
Burcum yengeç yükselenim balık hadi inşallahhhhKızlar bakalım tutacak olan var mı içimizdeinsaalllahh hepimiz hamile oluruz hepimiiiz saglikla alalim benislerimizi kucağımıza
Yes canım ben üzülmedim kızlar hiç. Biliyorsunuz az CK 2 şehir arası yaşıyoruz daha da 1.5 yıl böyle olacak kışın doğuda yazın batıdayım evimde bu süre zarfında olmasa da nötrmOfff ne diyim yaoldun mu sen?
Yes canım ben üzülmedim kızlar hiç. Biliyorsunuz az CK 2 şehir arası yaşıyoruz daha da 1.5 yıl böyle olacak kışın doğuda yazın batıdayım evimde bu süre zarfında olmasa da nötrmOfff ne diyim yaoldun mu sen?
29u çatlaman demiştim. Sen beni dinle yumurta çatlama uzmanı oldum artıkRegl oldum bugün çok şükür
Benm arkadaşım mikroçipli aşılamada gebe kaldı ilkteeHerkese Merhaba beni de ekler misiniz regl 10 Şubat 20 yada 21 Şubat'ta Allah nasip ederse mikroçip aşılama olucam amh 1.69 fsh12.64 e2 75,87 solda 4 fakül saydı doktor sağda 2 falukül yalnız sağ tarafta 2 cm çikolata kistimde var sizce ilk aşılama da mikroçiple hamile kalma şansım nedir
İnş bende ilkte kalırımBenm arkadaşım mikroçipli aşılamada gebe kaldı ilkteeChipbaby
Ben dün verdim 70 çıktı yarın tekrar vereceğmNe zaman kan verıceksin acaba.bıde benım gogusler şişlik yok ama kahverengı kısımlarda yeşıl damarlar gosterıyor ılk defa gordum testte negatıf anlamadım
Benim göğsüm şişti ama adetteki gibi aşırı değil orta halde ve damarlanma da var. Ama geçen ayda kimyasal olmuştu gene damarlanmıştı. O yüzden ona da belirti diyemiyorum. Benim tahmini 30 ocak çatladı bu arada. Aşılama hiç bilmiyorumNe zaman kan verıceksin acaba.bıde benım gogusler şişlik yok ama kahverengı kısımlarda yeşıl damarlar gosterıyor ılk defa gordum testte negatıf anlamadım
MasAllah canım darısı başımıza.canım saat 5 de ıkıncı cızgı hıc yoktu sımdı gttık baktım yanında gozukuyor kuruma cızgısımıdır senceBen dün verdim 70 çıktı yarın tekrar vereceğm
Benim göğsüm şişti ama adetteki gibi aşırı değil orta halde ve damarlanma da var. Ama geçen ayda kimyasal olmuştu gene damarlanmıştı. O yüzden ona da belirti diyemiyorum. Benim tahmini 30 ocak çatladı bu arada. Siz bugün test yaptınız mı
Ay hadi inşallah canim benim bende aslan burcuyum. Bakalim inşallah tutarrrben yay burcuyum inşallah
İnşallah ya mübarek günlerde Allahım hepimizin yüzünü bebek haberi ile güldürsün inşallahAy hadi inşallah canim benim bende aslan burcuyum. Bakalim inşallah tutarrr
hangi test markası canm bu
Epey de pahaliymis. Bakalim senin alacagin küre ne fiyat verecekti.Demedi canım ama arkadaşım babası için kür almış 6 lira istemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?