Gez gez keyfini cikar tatil bitiyor bilee ne kaldi şurada. Bizde bugun az gezdik de insan korkuyor herkes hastaaa.
Sabah yine bakicam canim ısıya. Test yaptim cizgi silinmis ekleyeyim.
Catlamam oldu yani kuzum. Bugunu de degerlendirdik burdan sonrasi Allah ne derse o. Biz istiyoruz Allahım da nasip ederse bebegimizi dünya mutlusu oluruz
Dili sürçtü herhalde. Memnuniyet almadık demeliydiAhh cnm benmsağolasın İnşallah cnm hayırlısı olsun ya gercektende bu nasıl bir testmiş ve buna ragmen nasıl satışta anlamıyorum bende mersk ettim negatif diyenede hiç denk gelmedim keske de hiç almasaydım gitmiş bulundum diye aldım kızada söyledim alırken biz şikayet almadık dedi hermzanki savunuşlar bende internetten yapılan yorumlarına bakın dedim
Bende ilkdefa bu ay denedim ve tek ilişki bugün adet günüm olmadı ama gebelik belirtisi de yok yani sadece olacaksam olayım netlessin istiyorum arada kalmak kötü varmı yokmu bilmemek ama en doğru zamanda olsun inşallah isteyen herkese nasip etsinTabiki olabilir canim. Bir ayda 1 iliski ile gebe kalanlar var. Bize de nasip olacak inaniyorum. Dedigin gibi pozitif hikayeler insana umut veriyor. Bebegin dogacagi yiyecek ekmegi varsa doguyor oluyor bir sekilde. İnşallah bizlere de saglikla nasip olsun hamilelik sonra da dogurup büyütmek bebislerimizi. Bu ay ben ovülasyon testime göre degerlendirmis oldum bugunle birlikte. Bakalim bundan sonrasi nasip Allahım ne derse o.
Keşke farklı marka bulabilseydin canım 2 ay önce nerdeyse kıp kırmızı çikardı bende bilmeden aldık bi daha tövbe ettim almadım iki tane almistim ikiside pozitif cikti ama 2 gun sonra regl oldum yaniBilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor
Acele etmeyin 14-15. günü bekleyin daha 4-5 gün varGünaydın kızlar bugün 10. Günüm test yaptım ama negatif çıktı ya biraz üzüldüm ama bakalım adet günü tekrar yaparım artık
Heralde öyle olduBenim asıl tatilim güneydoğu2 ay olacak çekirdek ailemle kalamadım. Oradaki rutinlerimi çokkk özledim.
Dili sürçtü herhalde. Memnuniyet almadık demeliydibak ovulasyonda güzel. Cok iyi gösterdi benim gecen ay. Bu ay gecen aydan 2 testim var 5li aldım ya. Hafif yumurta akım geliyor pik herlde 2 test oldugu ıcın pik ve çatlamayı yakalamak istiyorum. Döngü 11. Çok aşırı ağğrım olunca bakablrm. Belki de hc bakmam sonraki aylara kalır. Anlıyorum ya zaten
Keşke bekleseydin bende yaptığıma pişman oldum birdaha asla böyle yapmiycam daha seninde günün varmış bekle bakalım belki testte cıkmamıştır cnmGünaydın kızlar bugün 10. Günüm test yaptım ama negatif çıktı ya biraz üzüldüm ama bakalım adet günü tekrar yaparım artık
Cnm hafta sonu diye yakınlarda bir tane eczane bulduk Ordada bunlar vardı biliyorum bunun kötü olduğunu sırf okdar gittim dye aldım yani tabikide o teste sonucuna güvenerek hareket etmem benm eczanemden ben albi alırım ondan baska teste güvenmiyorum zaten ama baska ama baska insanlar bu teste umut baglıyor cok üzücü bir durum keske toplasalar hepsini Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinKeşke farklı marka bulabilseydin canım 2 ay önce nerdeyse kıp kırmızı çikardı bende bilmeden aldık bi daha tövbe ettim almadım iki tane almistim ikiside pozitif cikti ama 2 gun sonra regl oldum yaniinşallah olmuştur ama kandil günü dua edicem senin için ve gruptaki arkadaşlarimiz için Rabbim her çocuk isteyene versin inşallah.
artımed kaset testte almışsın canım artımedin erken gebelik testinden daha iyi o bende negatif çıkarmıştı gölge bile yoktu onu bi dene ertesi günde adet olmuştumKeşke bekleseydin bende yaptığıma pişman oldum birdaha asla böyle yapmiycam daha seninde günün varmış bekle bakalım belki testte cıkmamıştır cnm
Evet ısım da bi düştü ama pek ümidim kalmadı canım hayırlısı olsun hakkımızda bugün kandil hepimizin duaları kabul olur inşallahAcele etmeyin 14-15. günü bekleyin daha 4-5 gün varo 4-5 günde bi çok şey değişebilir.
Bekleyemedim halbuki ısımda düştü test yapma dedi resmen ama duramadım işte kısmet artık canım en azından bi tık hevesim gitti belki böylesi daha hayırlıdırKeşke bekleseydin bende yaptığıma pişman oldum birdaha asla böyle yapmiycam daha seninde günün varmış bekle bakalım belki testte cıkmamıştır cnm
Dur onuda yapayımda kurtulayımartımed kaset testte almışsın canım artımedin erken gebelik testinden daha iyi o bende negatif çıkarmıştı gölge bile yoktu onu bi dene ertesi günde adet olmuştum
Aynen cizginin çıkacak yeri muhtemelen benimkide czginin cıkacak yeriydi bence o belli oluyor çünkü pozitif slikler genelde pembe cıkıyorEn sonda ki kurumuş hali kızlar ben ilk yaptığım da flaşla tuttuğumda arkada ince çizgi gördüm normal şekilde de çok silik çizgi gördüm ama fotoğrafta çıkmıyor testin kendi çizgisi mi yoksa değil mi negatif olarak kabul ettim zaten de size de bi sorayım dedim
Evet ya neyse hayırlısı olsun canım hakkımızdaAynen cizginin çıkacak yeri muhtemelen benimkide czginin cıkacak yeriydi bence o belli oluyor çünkü pozitif slikler genelde pembe cıkıyor
Ama daha bekle cnm senin günün var daha belli olmaz olmazsan birdaha yapEvet ya neyse hayırlısı olsun canım hakkımızda
Aynen öyle cnm kaç çıktı bugunBekleyemedim halbuki ısımda düştü test yapma dedi resmen ama duramadım işte kısmet artık canım en azından bi tık hevesim gitti belki böylesi daha hayırlıdır
Ayyy bunda bariz çizgi var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?