2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim asıl tatilim güneydoğu 2 ay olacak çekirdek ailemle kalamadım. Oradaki rutinlerimi çokkk özledim.

Dili sürçtü herhalde. Memnuniyet almadık demeliydi bak ovulasyonda güzel. Cok iyi gösterdi benim gecen ay. Bu ay gecen aydan 2 testim var 5li aldım ya. Hafif yumurta akım geliyor pik herlde 2 test oldugu ıcın pik ve çatlamayı yakalamak istiyorum. Döngü 11. Çok aşırı ağğrım olunca bakablrm. Belki de hc bakmam sonraki aylara kalır. Anlıyorum ya zaten

Bende ilkdefa bu ay denedim ve tek ilişki bugün adet günüm olmadı ama gebelik belirtisi de yok yani sadece olacaksam olayım netlessin istiyorum arada kalmak kötü varmı yokmu bilmemek ama en doğru zamanda olsun inşallah isteyen herkese nasip etsin

Bilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor
Keşke farklı marka bulabilseydin canım 2 ay önce nerdeyse kıp kırmızı çikardı bende bilmeden aldık bi daha tövbe ettim almadım iki tane almistim ikiside pozitif cikti ama 2 gun sonra regl oldum yani inşallah olmuştur ama kandil günü dua edicem senin için ve gruptaki arkadaşlarimiz için Rabbim her çocuk isteyene versin inşallah.

Günaydın kızlar bugün 10. Günüm test yaptım ama negatif çıktı ya biraz üzüldüm ama bakalım adet günü tekrar yaparım artık

Kızlar hayıt tohumu kullanan war mı nasıl kullanıyosunuz bende aldım bilgi werir misiniz

Heralde öyle oldu ay yap gitsin ben artık hiçbirsey yapmıycam bende anlıyorum artık oldugum günü . oyuzden kafamı valla bunlara yormuycam oldumu olmadı mı hadi ilişki vala banada sıkıcı geldi buda ay eski rutinime dönegm

Günaydın kızlar bugün 10. Günüm test yaptım ama negatif çıktı ya biraz üzüldüm ama bakalım adet günü tekrar yaparım artık
Keşke bekleseydin bende yaptığıma pişman oldum birdaha asla böyle yapmiycam daha seninde günün varmış bekle bakalım belki testte cıkmamıştır cnm

Cnm hafta sonu diye yakınlarda bir tane eczane bulduk Ordada bunlar vardı biliyorum bunun kötü olduğunu sırf okdar gittim dye aldım yani tabikide o teste sonucuna güvenerek hareket etmem benm eczanemden ben albi alırım ondan baska teste güvenmiyorum zaten ama baska ama baska insanlar bu teste umut baglıyor cok üzücü bir durum keske toplasalar hepsini Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sabırla dua edip bekloycez

Keşke bekleseydin bende yaptığıma pişman oldum birdaha asla böyle yapmiycam daha seninde günün varmış bekle bakalım belki testte cıkmamıştır cnm
artımed kaset testte almışsın canım artımedin erken gebelik testinden daha iyi o bende negatif çıkarmıştı gölge bile yoktu onu bi dene ertesi günde adet olmuştum

Bekleyemedim halbuki ısımda düştü test yapma dedi resmen ama duramadım işte kısmet artık canım en azından bi tık hevesim gitti belki böylesi daha hayırlıdır

En sonda ki kurumuş hali kızlar ben ilk yaptığım da flaşla tuttuğumda arkada ince çizgi gördüm normal şekilde de çok silik çizgi gördüm ama fotoğrafta çıkmıyor testin kendi çizgisi mi yoksa değil mi negatif olarak kabul ettim zaten de size de bi sorayım dedim

Eklentiler

• IMG_0087.jpeg
    284,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0090.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_0097.jpeg
    208,7 KB · Görüntüleme: 43
Aynen cizginin çıkacak yeri muhtemelen benimkide czginin cıkacak yeriydi bence o belli oluyor çünkü pozitif slikler genelde pembe cıkıyor

Lucky_16 yaptım cnm bundada cıktı gölge gibi test benle dalga geçiyor

Eklentiler

• IMG_20250126_111034.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250126_122958.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…