2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Herkese Merhaba beni de ekler misiniz regl 10 Şubat 20 yada 21 Şubat'ta Allah nasip ederse mikroçip aşılama olucam amh 1.69 fsh12.64 e2 75,87 solda 4 fakül saydı doktor sağda 2 falukül yalnız sağ tarafta 2 cm çikolata kistimde var sizce ilk aşılama da mikroçiple hamile kalma şansım nedir

Aktar diye gittim ama adam sperm istedi ya hadi götürdük diyelim labaratuvarda mi inceleyecek bide eşimin sperm testi iyi geldi. Direk bana sıkıntı eşinde dedi
Gercekten şaşkınım şuanda tövbe yarabbim nerden anlamış hemen analiz etmiş sıkıntı eşinde olduğuna

Çatlamayı doğru tahmin ettiysem ve denk gelirse o tarihte olacak inşallah Mart'ın başında da güzel haberi alırsın inşallah.
2 çok ben bir bardak zor içiyordum
Ay insallah balım. Allahım nasip etsin de o muhtesem haberi alayim bende Allahımmm amiiinn
Aynen kuzu ya bende 1 bardak zor iciyorum bal limon falan acı epey

Ayy Allah korusun öyle şeylerden uzak durun cnm ya
Yok kuzum ben zaten gitmem de arkadasimiz sagolsun gidip bana da bilgi verecekti uzman aktar bey farkli isteklerde bulunmus tövbest
Bide alıyormuş spermi sperm bankalarına satıyormuş ahahhahah
Hahaha baska ülkede olsa olabilirdi ama bizim ülkede zor allam ne hallere geldik.
Ayy vallahi çok güldüm herşey yapabilirler ilk defa duydum bunuda
Millet delirmis gercekten hersey mümkün

Oh daha iyi ya. En iyi yöntem o zaten. Yumurta takibi de bu bahsettigin sekilde yapiliyor zaten. Ov.testleri ile ugrasmaktan iyidir.

Adam izah edemedi diye düşünüyorum düşünmek istiyorum ama esim gitmem ben dedi. Bende sanmam ki gideyim
Yani canim bunun neyini anlatamadi acaba ay sinirlerim bozuldu. Yok dese ki eşini goster bir goreyim kilosuna bakayim vs anlayacagim. Ama esin gelsin örnek getirsin ne demek. Cok garip geldi. Yani aldi diyelim örneği ne yapicak ? Tobe tobe

Gercekten şaşkınım şuanda tövbe yarabbim nerden anlamış hemen analiz etmiş sıkıntı eşinde olduğuna
Diyor ki biz toplum olarak hemen kadina bahane buluruz ama sıkıntı erkekte diyor. Bende dedim ki amca tahlil yaptırdım sıkıntı bende dedim yok erkekte diyor

Aklımıza kötü kötü şeyler getiriyor amca ben sadece bitkisel kür için gittim başıma gelene bakın

Aklımıza kötü kötü şeyler getiriyor amca ben sadece bitkisel kür için gittim başıma gelene bakın
Vallahi amca bombaymis. Guzel guzel ver karışımı yolla ne karistiriyorsun yok kocan gelsin yok baska sey. Yorumlarina da baktim da azcik karışık yorumlari da elestiren de var öven de. Benimde duygularim karıştı.
Birde aşırı pahali diyenler olmus. Sana maddi kısım ile alakali birsey dedi mi

Kızlar lütfen acil yardım istiyorum. Ben 02.01.2025 tarihinde aşılama yaptırdım ve reglim çok erken geldi(13.01.2025regl tarihi)ve çok açık bir renkteydi. Bu ay ise halen regl olmadım. Hastanelerde de randevu ancak haftaya var gidip kan da veremedim. Benim midem felaket bulanıyor ama ihtimal vermek istemiyorum, belim ağrıyor, ağzımda da tükürük çokalfığını fark ettim yemek fazlasıyla yiyorum. Ama yine de hiç ihtimal vermek istemiyorum adet tarihine az bir vakit kala tüm testlerim pozitifken şimdi negatif aranızda böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…