Ateşin kaç şuan canım?Evet canım aynı gündük. Adet olacagız belli oldu artık ısıya göre. Gunıcı de 36.6 laboquıck alma sakınbeni pozıtfmsı gosterdı s.lak test
Regle dönmüş zatenYumurtlama kanaması olabilir bazen oluyor yerleşme olması çok zor
Gercekten şaşkınım şuanda tövbe yarabbimAktar diye gittim ama adam sperm istedi yahadi götürdük diyelim labaratuvarda mi inceleyecek bide eşimin sperm testi iyi geldi. Direk bana sıkıntı eşinde dedi
Ümitlendirmekte istemiyorum ama benimde 3 gün kala negatif 2 gün kala pozitif olduBende 3 gün vardı normal kaset artımed yaptım bel agrım fazla oldu dıye yaptım yoksa yapmıycaktım o da tek cızgı var silik bıle yok yanında
Ay insallah balım. Allahım nasip etsin de o muhtesem haberi alayim bende Allahımmm amiiinnÇatlamayı doğru tahmin ettiysem ve denk gelirse o tarihte olacak inşallah Mart'ın başında da güzel haberi alırsın inşallah.
2 çok ben bir bardak zor içiyordum
Yok kuzum ben zaten gitmem de arkadasimiz sagolsun gidip bana da bilgi verecekti uzman aktar bey farkli isteklerde bulunmus tövbestAyy Allah korusun öyle şeylerden uzak durun cnm ya
Hahaha baska ülkede olsa olabilirdi ama bizim ülkede zorBide alıyormuş spermi sperm bankalarına satıyormuş ahahhahah
Millet delirmisAyy vallahi çok güldümherşey yapabilirler ilk defa duydum bunuda
Balım yaz tabiki beklemedeyimbabylovee cnm sana özelden bişey yazacam bakarmisin
Pcosun var mi canim. Bugun bir dr. Pcos oldugunda gebelik testlerinde yalanci pozitifler cok görüyoruz diyordu.Hayır olmadım henüz 41. Gün
Oh daha iyi ya. En iyi yöntem o zaten. Yumurta takibi de bu bahsettigin sekilde yapiliyor zaten. Ov.testleri ile ugrasmaktan iyidir.Ben artık almayı düşünmüyorum üzüldüm tedirgin oldum.hemşire olduğum için kendi hastanemde ultrason ile baktırıyorum doktoruma her ay yumurtamın cm kadar söylüyor o şekilde kafamda soru işaretinde kalmıyor
Yani canim bunun neyini anlatamadi acabaAdam izah edemedi diye düşünüyorum düşünmek istiyorum ama esim gitmem ben dedi. Bende sanmam ki gideyim
Diyor ki biz toplum olarak hemen kadina bahane buluruz ama sıkıntı erkekte diyor. Bende dedim ki amca tahlil yaptırdım sıkıntı bende dedim yok erkekte diyorGercekten şaşkınım şuanda tövbe yarabbimnerden anlamış hemen analiz etmiş sıkıntı eşinde olduğuna
Aklımıza kötü kötü şeyler getiriyor amcaYani canim bunun neyini anlatamadi acabaay sinirlerim bozuldu. Yok dese ki eşini goster bir goreyim kilosuna bakayim vs anlayacagim. Ama esin gelsin örnek getirsin ne demek. Cok garip geldi. Yani aldi diyelim örneği ne yapicak ? Tobe tobe
Vallahi amca bombaymis. Guzel guzel ver karışımı yolla ne karistiriyorsun yok kocan gelsin yok baska sey. Yorumlarina da baktim da azcik karışık yorumlari da elestiren de var öven de. Benimde duygularim karıştı.Aklımıza kötü kötü şeyler getiriyor amcaben sadece bitkisel kür için gittim başıma gelene bakın
Merhaba testin markası nedir acaba?
Sanki test yanlış mı? Hiç kan verdiniz mi.Merhaba kızlar benim testime de bakar mısınız Eki Görüntüle 3543602 Eki Görüntüle 3543603
Vermedim bi kaç gün daha bekleyeceğimSanki test yanlış mı? Hiç kan verdiniz mi.
ben yay burcuyum inşallahKızlar bakalım tutacak olan var mı içimizdeinsaalllahh hepimiz hamile oluruz hepimiiiz saglikla alalim benislerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?