2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Klasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginlikleri sabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye

Hormanlara bakılıyor ama yumurta takibi bende yapmadılar özele ilk gittiğim de bakmışlar kaç cm ne kadar büyüdü şu gün çatladı ilişki önerdi vs vs devlette devamlı kanlar rahim filmi sonuç gösterme sonra aşılama diyorlar onda yumurta takibi yapılıyordu

Geçen ayda böyle birşey yazmıştın da o yüzden dedim. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım hepimiz gebe kalırız

Kızlar bel ağrısıda belirtiden sayılıyor mu hamıle olanlar cevap verebılırse sevinirim.benımde gecen ay goguslerım şısmişti dokunamıodum ve 1 hafta adet sancısı cekmıstım ve sonuc negatıf oldu.bu ayda adetıme 4 gun var adet sancılarım yok sadece kasıklarda agrı ve ıgne batması var hafıf bır bel agrısı var bırde gögüs uclarım sızlıyor boyle ama sertlesme yok

Canim bende bel ağrisi hiç olmadi sadece alt karnim ćok ağridi goguslerim buyudu bide uclari hafif kahveye dönmüstü ama her gebelik farkli bel agrisi yasayan oldumu bilmiyorum

Canim bende bel ağrisi hiç olmadi sadece alt karnim ćok ağridi goguslerim buyudu bide uclari hafif kahveye dönmüstü ama her gebelik farkli bel agrisi yasayan oldumu bilmiyorum
Anladım canım.bende sadece adet sancım gelmedı dıye bırazcık şüpheye düstüm.ben olmadan 1 hafta once agrılarım baslıyor ozellıkle gece oluyo.Sımdı hıc bırsey yok

Geçen ayda böyle birşey yazmıştın da o yüzden dedim. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım hepimiz gebe kalırız
Canım adete 1 gun kala o akıntı geldi saglıklı bir bireyız fln uzayan akıntım geldı ozman da aşırı ama sunu da dedim ısım düşük degıl demiştim. Bu doğal bir şüphe süreç bunu her ay dusuneblrz. Amin inşallah canm

Kızlar adete 15 gün kala yerleşme kanaması olur mu eltimin kahverengi akıntısı var ama dünden beri bir ped bile ıslanmamış beli de ağırıyor aklıma yerleşme kanaması geldi ama adetine 15 gün var

Klasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginlikleri sabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye
Aşkııım nolur eşini takma şu an moralini bozma erkekler klasik can sıkıyorlar bazen. Senin modunu yüksek tutman lazım ne vedası nereye gidiyorsun

Sağol canım. Umarım sana da Allahım çok aratmadan nasip eder canım. Yumurtlama takibi yaptın mı yumurtlama var mı ben hiç denemedim.

Hayirli olsun canım uzun süredir uğraşıyorsun sanırım gebelik neler yapmıştın acaba. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aşkııım nolur eşini takma şu an moralini bozma erkekler klasik can sıkıyorlar bazen. Senin modunu yüksek tutman lazım ne vedası nereye gidiyorsun
Kuzum her seferinde psman olyrm buraya yazdkca. Gerksz zaman kaybm oluyor buraya üye deglken anlamyrm günler nasl gecyr

Hayirli olsun canım uzun süredir uğraşıyorsun sanırım gebelik neler yapmıştın acaba. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yumurtlama takibi yaptim bide çörek otu bal tarçin karisimi yedim canim Evet canim 2.bucuk snedir olmuyordu
Simdi nasip oldu şükür amin Rabbim butun isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…