15 i test günüm kan vermek icin.varsa cıkar mı kiBilemedim ki kuzum kaset test yap şüphen varsa
Onu da deneyecegim canimBen yanlış okudum sanırım özür dilerim ben çörekıtu bal karışımını kullandım
Laboquik den bende memnun kalmamistim. Bide bir sürü almıştım bosa zaman kaybi oldu bana da onu kullandigim aylar.laboquick ovulasyon testi
Eski negatif testimi denedim şimdi gerçekten pozitife döndü şimdi söylemiştin ya bi deneyeyim dedim atmadanKlasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginliklerisabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye
Ciddi msn bi foto cekermsnEski negatif testimi denedim şimdi gerçekten pozitife döndü şimdi söylemiştin ya bi deneyeyim dedim atmadan
Bunu büyük harflerle yazalım atmayın kullanılmış testleriCiddi msn bi foto cekermsn
Hadi inşallah olmazsın da hamiş olursun,Yarın olmam lazım ama hafta sonuna kadar bekleyim bakalım gelmezse dua et bana
O zaman hafta cuma'dan sonra yumurtlama haftana gireceksin reğlin düzenliyse 20'sinden sonra senin çatlama 20 25 arası gibiKuzu benim daha reglin 6.gunu bugun. Kanamam bitti gerci de. Son leke geliyordu bugun en son. Bakaim insallah bana da faydasi oluryumurtlama olduktan sonra mi icilmiyor artik hayit
Bu dediklerini yaşıyorum ve idrar testlerim pozitif çıkıyor kan vermedim henüz inşallah sende pozitif görürsünKızlar bel ağrısıda belirtiden sayılıyor mu hamıle olanlar cevap verebılırse sevinirim.benımde gecen ay goguslerım şısmişti dokunamıodum ve 1 hafta adet sancısı cekmıstım ve sonuc negatıf oldu.bu ayda adetıme 4 gun var adet sancılarım yok sadece kasıklarda agrı ve ıgne batması var hafıf bır bel agrısı var bırde gögüs uclarım sızlıyor boyle ama sertlesme yok
Sen mi sordun yumurtlamadan sonra mı bıraktın hayıtı diye evet içmedim. İçemedim yani yaptım bardağa dökerken bardak ortasından yarıldıLaboquik den bende memnun kalmamistim. Bide bir sürü almıştım bosa zaman kaybi oldu bana da onu kullandigim aylar.
Bunu büyük harflerle yazalım atmayın kullanılmış testleri
InsAllah canım ya Rabbım duysun sesiniBu dediklerini yaşıyorum ve idrar testlerim pozitif çıkıyor kan vermedim henüz inşallah sende pozitif görürsün
Hakkında hayırlısı olsun cnmKlasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginliklerisabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye
Amin cnm hayır bu ay hiçbir şekilde takip etmedim ve artık etmeyide düşünmüyorum dün sadce vücut ısıma baktım sabah sancim olduğu için Kasım ve Aralık ayında burdaki kızlardan görüp öğrenip bir heves alıp denemiştim ama bende işe yaramadı gebelik olmadı sadece cstladıgınm günleri görmekle yetindim çokta gerekli bişey değil ve insani strese ve beklentiye sokuyor ve ilişkini çok çok etkiliyor şahsen tavsiye etmiyorum zaten gün aşırı ilişki yasagimizda kaçırma şansımız yok illaki denk geliyor yeterki sağlıklı yumurta ve sperm olsun Rabbimde nasip ederse duamız gerçekleşiyor herşey bundan ibaret sabır ve dua başka yolu yok cnmSağol canım. Umarım sana da Allahım çok aratmadan nasip eder canım. Yumurtlama takibi yaptın mı yumurtlama var mı ben hiç denemedim.
Canım ben ulusa gittim. İstanbul baharat yerin adı. Gidip sorununu anlatırsan yardımcı olacaktır oradaki yaşlı amcaYumurtlama baslasiginda birakmak mi gerekiyor o zaman canim demek ki. Bir kac gün yesem mi acaba diye düşünüyorum da bende. Regl bitti sayilir benimde
Amin canım benim.. İnan çok zaman kaybı oluyor benim içinHadi inşallah olmazsın da hamiş olursun,
Tabiki. Varsa çikar15 i test günüm kan vermek icin.varsa cıkar mı ki
Bakalim canim insallah hersey düzenli sekilde ilerlemeye devam eder. Allahim geciktirmeden saglikla hamile kalip dogurup buyutmeyi nasip eder insallah.O zaman hafta cuma'dan sonra yumurtlama haftana gireceksin reğlin düzenliyse 20'sinden sonra senin çatlama 20 25 arası gibi
Evet cnm ben yazmistim. Varmis bir hayir bakSen mi sordun yumurtlamadan sonra mı bıraktın hayıtı diye evet içmedim. İçemedim yani yaptım bardağa dökerken bardak ortasından yarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?