2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba bende gebe kalmak için uğraşıyorum. Eşimde varikosel vardı bir yıl önce ameliyat oldu değerleri normale döndü sayılır. Geçen ay adetim 4 gün gecikti ama adet oldum. Normalde bu kadar gecikmelerim olmaz. Bu ay bugünle beraber 5. Gün gecikmesi. İçime sürekli umut doğuyor ama korkuyorum da açıkçası. Zaman bana beklemeyi ve sabretmeyi çok iyi öğretti. Ama olmadıkça insan sürekli acaba mi da diyor. Beşinci gün gecikmem ve adet tarihim geçince kasik ağrılarım başladı ha şimdi oldum ha olucam derken hala olmadım. Arada bir öğürme değil ama çok hafif mide bulantım var. Kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Göğüslerim de çok hafif dolgunlssti ama çok hafif. Onun dışında uçları biraz koyulasmis gibi. Yani yine pskolojik kendimi mi kandiriyorum . Oysa bu ay hiç umudum yoktu çünkü yumurtlama gününde birliktelik olmadı sanırım. Ama içimde de sanki geç yumurtladiysam diye düşüncelerim var. Yarın test yapmayı düşünüyorum şuan elimde yok. Uzun uzun yazdım birbirimize dua edelim olur mu ? Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattirsin inşallah

Birde bu adet ağrısı ve hamilelik ağrısı nasıl anlaşılıyor acaba yani o kadar çok şey okudum ki çoğu kişi bir fark yok demiş. Minicikte olsa bir detayı yokmu anlayabilecegimiz

Kuzu benim daha reglin 6.gunu bugun. Kanamam bitti gerci de. Son leke geliyordu bugun en son. Bakaim insallah bana da faydasi olur yumurtlama olduktan sonra mi icilmiyor artik hayit
O zaman hafta cuma'dan sonra yumurtlama haftana gireceksin reğlin düzenliyse 20'sinden sonra senin çatlama 20 25 arası gibi

Bu dediklerini yaşıyorum ve idrar testlerim pozitif çıkıyor kan vermedim henüz inşallah sende pozitif görürsün

Klasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginlikleri sabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye
Hakkında hayırlısı olsun cnm
Sağol canım. Umarım sana da Allahım çok aratmadan nasip eder canım. Yumurtlama takibi yaptın mı yumurtlama var mı ben hiç denemedim.
Amin cnm hayır bu ay hiçbir şekilde takip etmedim ve artık etmeyide düşünmüyorum dün sadce vücut ısıma baktım sabah sancim olduğu için Kasım ve Aralık ayında burdaki kızlardan görüp öğrenip bir heves alıp denemiştim ama bende işe yaramadı gebelik olmadı sadece cstladıgınm günleri görmekle yetindim çokta gerekli bişey değil ve insani strese ve beklentiye sokuyor ve ilişkini çok çok etkiliyor şahsen tavsiye etmiyorum zaten gün aşırı ilişki yasagimizda kaçırma şansımız yok illaki denk geliyor yeterki sağlıklı yumurta ve sperm olsun Rabbimde nasip ederse duamız gerçekleşiyor herşey bundan ibaret sabır ve dua başka yolu yok cnm

O zaman hafta cuma'dan sonra yumurtlama haftana gireceksin reğlin düzenliyse 20'sinden sonra senin çatlama 20 25 arası gibi
Bakalim canim insallah hersey düzenli sekilde ilerlemeye devam eder. Allahim geciktirmeden saglikla hamile kalip dogurup buyutmeyi nasip eder insallah.
Ben sana bebisim ne zaman gelecek bana onunla ilgili bir tahminde bulun demek istemistim askinda
Sen mi sordun yumurtlamadan sonra mı bıraktın hayıtı diye evet içmedim. İçemedim yani yaptım bardağa dökerken bardak ortasından yarıldı
Evet cnm ben yazmistim. Varmis bir hayir bak günde 2 kez kullanin diyorlar hayit tohumunu ama cok mu olur iyi mi olur bilemedim bende tadi da acı zaten 2 kez nasil icilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…