Hayır canım tam yakalıyorum bu konuda vucudumun uzmanı oldum

tam catladıgında meme ucun hassaslasıyorr gecen ay misafr vardı kvler 1 ay ovülasyon testi aldım ilk kez. 3gunde pik ve catlamayı yakaladım 7 yıldır maşallah dyeym meme ucu artı 14 le adet olurum. Ondan suphem yok. 2 kere de yumurtlama olablr benm olmasa da neden olmasn ki. Isı da catlayınca dipte oluyor. ve yumurta omru btınce artıyor. İnan yuzde 1 milyon emınim catlamalarımdan. Allah'ın bir lutfu her detayı yasıyorum akıntı batma bacak uyusuklugı varken lh pik ince batmaya ve su gb aka dönunce catlıyor ve meme ucu anında hassaslasıyor dokunamyrm tırnagmla bile. Hatta ben 5.5 yıl Bu yöntemle korundum meme ucu hassaslaştığı an çatladığını biliyorum bazen 4-5 gün geç olurdu bu durum ve not ederdim 4-5 gün adetin gecikecek hamile sanıp tribe girme diye çünkü 5,5 yıl hiç istemedim. Her ay 2 kere yumurtladım dediğimi hatırlamıyorum asla acaba da kalmış olabilirim tabii ki ekstra akıntı geldiyse benim ablam 3 ve 4 çocuğuna adetine 2-3 gün kala 2.yumurtlayıp hamile kaldı yani bunlar olabilen doğal şeyler. Hatta eş tarafndan gelin olan akrabamızın kız kardeşi üçüzleri var 3 kere yumurtlamış maşallah Ama ben her zaman böyle olduğunu savunmadım ilk defa böyle bir gerçek şüphem oldu bu da teste göre yorum yaptım