2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Nasıl istersen cnm bu ay bende de oldu o catlamdan 4 gün sonra geldi sanırım sonu gelip bitiyor iki defa olduğunu hiç sanmıyorum ateşte takip etmiştim bir düşüş olmamıştı günündede regl olmuştum hayırdır ya niye kavga ettiniz
Klasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginlikleri😊 sabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye

Hormanlara bakılıyor ama yumurta takibi bende yapmadılar özele ilk gittiğim de bakmışlar kaç cm ne kadar büyüdü şu gün çatladı ilişki önerdi vs vs devlette devamlı kanlar rahim filmi sonuç gösterme sonra aşılama diyorlar onda yumurta takibi yapılıyordu

Hayır canım tam yakalıyorum bu konuda vucudumun uzmanı oldum🙈 tam catladıgında meme ucun hassaslasıyorr gecen ay misafr vardı kvler 1 ay ovülasyon testi aldım ilk kez. 3gunde pik ve catlamayı yakaladım 7 yıldır maşallah dyeym meme ucu artı 14 le adet olurum. Ondan suphem yok. 2 kere de yumurtlama olablr benm olmasa da neden olmasn ki. Isı da catlayınca dipte oluyor. ve yumurta omru btınce artıyor. İnan yuzde 1 milyon emınim catlamalarımdan. Allah'ın bir lutfu her detayı yasıyorum akıntı batma bacak uyusuklugı varken lh pik ince batmaya ve su gb aka dönunce catlıyor ve meme ucu anında hassaslasıyor dokunamyrm tırnagmla bile. Hatta ben 5.5 yıl Bu yöntemle korundum meme ucu hassaslaştığı an çatladığını biliyorum bazen 4-5 gün geç olurdu bu durum ve not ederdim 4-5 gün adetin gecikecek hamile sanıp tribe girme diye çünkü 5,5 yıl hiç istemedim. Her ay 2 kere yumurtladım dediğimi hatırlamıyorum asla acaba da kalmış olabilirim tabii ki ekstra akıntı geldiyse benim ablam 3 ve 4 çocuğuna adetine 2-3 gün kala 2.yumurtlayıp hamile kaldı yani bunlar olabilen doğal şeyler. Hatta eş tarafndan gelin olan akrabamızın kız kardeşi üçüzleri var 3 kere yumurtlamış maşallah Ama ben her zaman böyle olduğunu savunmadım ilk defa böyle bir gerçek şüphem oldu bu da teste göre yorum yaptım
Geçen ayda böyle birşey yazmıştın da o yüzden dedim. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım hepimiz gebe kalırız 🙏

Kızlar bel ağrısıda belirtiden sayılıyor mu hamıle olanlar cevap verebılırse sevinirim.benımde gecen ay goguslerım şısmişti dokunamıodum ve 1 hafta adet sancısı cekmıstım ve sonuc negatıf oldu.bu ayda adetıme 4 gun var adet sancılarım yok sadece kasıklarda agrı ve ıgne batması var hafıf bır bel agrısı var bırde gögüs uclarım sızlıyor boyle ama sertlesme yok

Kızlar bel ağrısıda belirtiden sayılıyor mu hamıle olanlar cevap verebılırse sevinirim.benımde gecen ay goguslerım şısmişti dokunamıodum ve 1 hafta adet sancısı cekmıstım ve sonuc negatıf oldu.bu ayda adetıme 4 gun var adet sancılarım yok sadece kasıklarda agrı ve ıgne batması var hafıf bır bel agrısı var bırde gögüs uclarım sızlıyor boyle ama sertlesme yok
Canim bende bel ağrisi hiç olmadi sadece alt karnim ćok ağridi goguslerim buyudu bide uclari hafif kahveye dönmüstü ama her gebelik farkli bel agrisi yasayan oldumu bilmiyorum🤗💜

Canim bende bel ağrisi hiç olmadi sadece alt karnim ćok ağridi goguslerim buyudu bide uclari hafif kahveye dönmüstü ama her gebelik farkli bel agrisi yasayan oldumu bilmiyorum🤗💜
Anladım canım.bende sadece adet sancım gelmedı dıye bırazcık şüpheye düstüm.ben olmadan 1 hafta once agrılarım baslıyor ozellıkle gece oluyo.Sımdı hıc bırsey yok

Geçen ayda böyle birşey yazmıştın da o yüzden dedim. Hakkında hayırlısı olsun canım umarım hepimiz gebe kalırız 🙏
Canım adete 1 gun kala o akıntı geldi saglıklı bir bireyız fln uzayan akıntım geldı ozman da aşırı ama sunu da dedim ısım düşük degıl demiştim. Bu doğal bir şüphe süreç bunu her ay dusuneblrz. Amin inşallah canm😍

Kızlar adete 15 gün kala yerleşme kanaması olur mu eltimin kahverengi akıntısı var ama dünden beri bir ped bile ıslanmamış beli de ağırıyor aklıma yerleşme kanaması geldi ama adetine 15 gün var

Klasik canım kadınlarınn mensturasyon gerginlikleri😊 sabah test yapacagm ısıtma gore. Burya da yazarım sonra da veda vaktı sıteye
Aşkııım nolur eşini takma şu an moralini bozma erkekler klasik can sıkıyorlar bazen. Senin modunu yüksek tutman lazım ne vedası nereye gidiyorsun☹️☹️☹️

Bende ilk denemede 2 gün varken regl oldum 2 denemede 3 gün varken regl oldum vücud uzun süre spremle karşılaşmadığı için tepki veriyormuş doktorum öyle söylemişti ve bundan sonrasi artık rahim spremlere alışıyor ve normale dönüyor bunlar normal şeyler takılma demişti gerçektende öyle şimdi normal düzeninde adetim şuan 3.denemedyiz bende 7 yıl korundum yumurtlama erken olduğu için reglde erken gelmiş oldu cnm üzülme sakın rabbim nezmana yazdıysa ozman gelicek biz sadce denemyle hükümlüyuz rabbim hayırlı zamanda nasip etsin dua et bol bol ve kafaya takmamaya çalış zor olsada🙏🏻
Sağol canım. Umarım sana da Allahım çok aratmadan nasip eder canım. Yumurtlama takibi yaptın mı yumurtlama var mı ben hiç denemedim.

Hayirli olsun canım uzun süredir uğraşıyorsun sanırım gebelik neler yapmıştın acaba. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aşkııım nolur eşini takma şu an moralini bozma erkekler klasik can sıkıyorlar bazen. Senin modunu yüksek tutman lazım ne vedası nereye gidiyorsun☹️☹️☹️
Kuzum her seferinde psman olyrm buraya yazdkca. Gerksz zaman kaybm oluyor buraya üye deglken anlamyrm günler nasl gecyr

Hayirli olsun canım uzun süredir uğraşıyorsun sanırım gebelik neler yapmıştın acaba. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yumurtlama takibi yaptim bide çörek otu bal tarçin karisimi yedim canim Evet canim 2.bucuk snedir olmuyordu
Simdi nasip oldu şükür amin Rabbim butun isteyenlere nasip etsin💕

Back
X