Canim çok sagol yazdığın için. Sana ne önerdi mesela ? Karışım mi yapiyor ?Canım ben ulusa gittim. İstanbul baharat yerin adı. Gidip sorununu anlatırsan yardımcı olacaktır oradaki yaşlı amca
Regl oldun mu peki canim ? Gecikmen kac gün olduKızlar sonucum negatif maalesef
Kızlar bu arada progestan hap veya fitil kullananız var mı ben yarın doktor kontrolüm var doktoruma sormak istiyorum oluşursa tutunması için galiba yarın reglimin 12. Günü olacak yumurtalarımın boyutuna bakacak menopur dan sonra ne kadar olmuş diye
Evet ben çok fazla sayıda sipariş ettim ama hepsi çöp oldu internetten almış olmama ayrı sinirlendim belki ondan hatalı geliyor bilmiyorum ama çizgi çıkmayınca insan tedirgin oluyor ben yumurtlamıyorum ya dedimLaboquik den bende memnun kalmamistim. Bide bir sürü almıştım bosa zaman kaybi oldu bana da onu kullandigim aylar.
Bana dedi ki esinde gelecek Ramazandan sonra vereceğim şeyleri ikiniz kullanacaksınız dediCanim çok sagol yazdığın için. Sana ne önerdi mesela ? Karışım mi yapiyor ?
Anladım canım. Çok teşekkürler. O zaman bende biraz akışına bırakayımHakkında hayırlısı olsun cnm
Amin cnm hayır bu ay hiçbir şekilde takip etmedim ve artık etmeyide düşünmüyorum dün sadce vücut ısıma baktım sabah sancim olduğu için Kasım ve Aralık ayında burdaki kızlardan görüp öğrenip bir heves alıp denemiştim ama bende işe yaramadı gebelik olmadı sadece cstladıgınm günleri görmekle yetindim çokta gerekli bişey değil ve insani strese ve beklentiye sokuyor ve ilişkini çok çok etkiliyor şahsen tavsiye etmiyorum zaten gün aşırı ilişki yasagimizda kaçırma şansımız yok illaki denk geliyor yeterki sağlıklı yumurta ve sperm olsun Rabbimde nasip ederse duamız gerçekleşiyor herşey bundan ibaret sabır ve dua başka yolu yok cnm
Keşke anında çekseydim biraz sıkışayım başka teste yapacağım atarımSoldaki olan test hiç yoktu yapar yapmaz kırmızı silik çıkmıştı sabaha silinmiş ama yine belli oluyor sen yaptınmı
Aynen aynen bende netten almistimEvet ben çok fazla sayıda sipariş ettim ama hepsi çöp oldu internetten almış olmama ayrı sinirlendim belki ondan hatalı geliyor bilmiyorum ama çizgi çıkmayınca insan tedirgin oluyor ben yumurtlamıyorum ya dedim
E niye simdi vermemis de sonraya veriyormus. Sen simdi kullanmayacak miydin alıp.Bana dedi ki esinde gelecek Ramazandan sonra vereceğim şeyleri ikiniz kullanacaksınız dedi
Valla canım bende dedim de. Adam bana dedi ki sende sıkıntı yok eşin gelsin bana spermini getirsin dedi şaşırdım nasıl yani dedim bana spermini getirsin dedi. Bende eşimin sonuçları temiz çıkmış dedim adam esime yıktı ihaleyiE niye simdi vermemis de sonraya veriyormus. Sen simdi kullanmayacak miydin alıp.
Ne fiyat veriyor peki ? Birde ismi neydi dükkanın?
Ay yok bacım ben gitmem o zaman ne yapacakmis eşin spermini sanki doktor muValla canım bende dedim de. Adam bana dedi ki sende sıkıntı yok eşin gelsin bana spermini getirsin dedi şaşırdım nasıl yani dedim bana spermini getirsin dedi. Bende eşimin sonuçları temiz çıkmış dedim adam esime yıktı ihaleyi
Aklımdan geçmedi değilAy yok bacım ben gitmem o zaman ne yapacakmis eşin spermini sanki doktor mutedirgin oldum yani. Sende sıkıntı olmadigini nerenden anlamis acaba korkarim ben boype tiplerden. Allah bilir spermi de katip karisim hazirlayacak hahahah
Gitmeyi düşünüyor musun peki tekrarAklımdan geçmedi değilbide sıkıntı bende yani
Ay yok bacım ben gitmem o zaman ne yapacakmis eşin spermini sanki doktor mutedirgin oldum yani. Sende sıkıntı olmadigini nerenden anlamis acaba korkarim ben boype tiplerden. Allah bilir spermi de katip karisim hazirlayacak hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?