2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

O zaman 3gun bkliyim bklmhayirlisi be canim

Niye bence suan eşinden gelecek sprem olgunlaşmış olan gelecek işte belki şansın yaver gider belli mi olur

Bi yaşıma daha girdim iyi mi 72 gün nedir yahu. O zaman nasil yapacaz biz bu bebeleri. Valla o zmn biz pes pese değerlendiriyoruz ya ust uste ya gunasiri mesela bunda da tutma sansi yok ona bakarsak yok ya ben reddediyorum bu yazanlari
Yok ya öyle degil yine var spremi adamın şimdiki gelen spremde 2.5 ay önce hazırlanıp gelen yani ay ne güldüm ya gece gece,

Anladım canım evet. Kesinlikle öyle bende hep öyle dua ediyorum doğru zamanda sağlıklı şekilde bulsun beni diye Allah bilir en doğru zamanı diyorum hep en güzel teslimiyet

Niye bence suan eşinden gelecek sprem olgunlaşmış olan gelecek işte belki şansın yaver gider belli mi olur
O zaman hadi ben gidiyorum denemeye ya su konusmalari kimle yapabiliriz Allah aşkına burasi iyiki var ve biz kizlar da iyiki variz hepimize kocaman kalpten sarılıyorum inşallah olgun yakışıklı bir bey veya olgun güzel çıtı pıtı bir kiz cocugu gelsin bu geceeee aminn
Yok ya öyle degil yine var spremi adamın şimdiki gelen spremde 2.5 ay önce hazırlanıp gelen yani ay ne güldüm ya gece gece,
Tamam canim simdi oldu. Bi an ben cok yanlis anladim olayi tansiyonum düştü iyice kafalar nanaaaayyy

Vallahi kocalar yakında pes edecek. İnşallah en kisa zamanda nasip olsun bebis sahibi olmak sağlıkla da burda artik gerçekten daha renkli sohbetler ederiz.
Vallahi birbirimizle ilgili yasimizi nerde yasadigimizi bile bilmiyoruz ama yumurtlama gunlerimizi hangi gece sevistigimizi biliyoruz hahahaha dedigin gibi ne çektik beee

Ama en azından olmasığını bileyim istemsizce insan umut bağlıyor
Kuzum biraz kafani bosalt yaa. Senin stresten olmuyor regl olmuyorsa da bence. Bak sabahta konustuk ama üzülüyorum ben böyle konustugunda birimiz bile olsa. Modunu yukselt azicik. Esin ne zaman geliyor görevden?

Kuzum biraz kafani bosalt yaa. Senin stresten olmuyor regl olmuyorsa da bence. Bak sabahta konustuk ama üzülüyorum ben böyle konustugunda birimiz bile olsa. Modunu yukselt azicik. Esin ne zaman geliyor görevden?
Yarın. Balım olmadıkça acabalar daha çok yoruyor

Yarın. Balım olmadıkça acabalar daha çok yoruyor
Iyi kuzum geliyor eşinde bak. Yarin bir güzel çıkın hava alın el ele gezin yürüyün biraz cocuklasin sana pamuk seker ismarlasin. Bende esimden istedim bu hafta sonu pamuk seker alcak bana içimizdeki cocuk hep kalsin bizimle ki cocuklarimiz oldugunda onlarla güzel mutlu zamanlar gecirelim.
Üzülme ve stres yapma canim olur mu. Stres gebelige de regle de engel

Kocam gecen ay isyan etti zatenyumrtlama gunu yptik bide catlama gunude neymis dedi valla vurdu kafayi yatti oyy oyy tk basina nsil ypcksam çocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…