- 7 Ekim 2024
- 1.420
- 502
- 38
- 21
Anladım canm haklısınYok cnm buay hiç birşey yapmıycam folik asit ve demiri alıyorum sadece ve takip etmek istemiyorum ben artık adet günümü bekleyene kdar bakmak bile istemiyorum zaten gecikirsem 2 gün bekler test yaparım geçikmede olmassa zaten adet gelecek
İnşallah canım ya onlarda çok istiyor .Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınOlabilr canim bazialrinda adet belirtisidr olabiliyormuş ama benim gogus ucum hafif rengi dönmüstü göğüs ucunda sivilce gbi seyler varsa hamiledir muhtemelen
Ümidim yok ki negatif çıkacak yineKiz nasil dayaniyosun ben dayanamam yap bence evde test varsa
Ağzın bal yesin emiAyy inşallah bebiş gelir
Yok canım çıkmadı. Sağlık ocağında vermiştim en geç kaça kadar çıkar acabaSunsun9 sonucun çıkmadı mı daha canım
Kızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedimMisafirleri gelecekti snaırım giremedi buralaraEvanora
Bizim sağlık ocağı sabah veriyoruz diğer gün öğlene çıkıyorduYok canım çıkmadı. Sağlık ocağında vermiştim en geç kaça kadar çıkar acaba
Evet bende öyle düşünüyorumİnşallah cnm doğru zamanda gelsin inşallah ben beklemeye razıyım sağlıklı hayırlı olsunlar yeterki normal artık HCG artikkca belirtilerin daha fazla olcak adet günün geçsin öyle ver bence kan testini hem tekrar tekrar vermenede gerek kalmaz
Aynen bir çay bardağı suya bir tutam şeklinde cezvede bir taşım kaynatıp içtim tadı baya acı bal ile tatlandırabilirsin. Gece uyumadan önce içiyordum ben.Hayit tohumunu mu canim ? Ac tok nasil kullanmistin ? Birde ne sekilde kullandin. Aktar bana kaynamis suda demle ic dedi ama.
Ben yaptım pozitif çıktı inşallah seninde pozitif çıkarBenimde bugün yarın bat test yapmaya korkuyorum ya
Akşam bakarsınız dedi doktor ama akşam dediği saat kaç ki. 6dan sonra belli olma ihtimali var mıdır? Keşke sorsaydım aklıma gelmediBizim sağlık ocağı sabah veriyoruz diğer gün öğlene çıkıyordu
Ama çizgi var gibi bunda sabah ilk idrarla tekrarla derimKızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedim
Ben de yemiştim ama bit işe yaramadıBende deneyeyim bu ay canim bir kac gun de olsa yiyim. Hayit tohumu aldim ona da baslamadim daha bir arastirayim onu ne zaman icmek dogruymus. Birde arı sütü önerilmişti onu kullanan oldu mu icinizde kizlar
Hiç belirtim yok memelerde bile o kadar normal ki anlatamam.. Bugün yarın adet olmam lazımBen yaptım pozitif çıktı inşallah seninde pozitif çıkar
Canim saglik ocaginda gec cikiyor benim ki gece çikmisti persembe gunu verdim en sonYok canım çıkmadı. Sağlık ocağında vermiştim en geç kaça kadar çıkar acaba
Her kadın için geçerli değil bence bu.ben ovülasyon testi yapıyorum iki aydır yumurtalar gözükmüyor korktum doktora gittim koskoca yumurtamı gösterdi bana at bu testleri dedi.ve takvimde yazan günüm benim yumurtlama günümdü.etrafımdaki çoğu kadın takvim kullanmayı öneriyorOvülasyon testi deneyin uygulamadaki günler doğru değil
Canım sıcaklığını tam olarak nasıl takip ediyorsunyani gün içindeki mi sabah mı artması mı önemli ya da tam olarak ne anlaşılıyor bu durumdan bilgi verir misin müsait olursan çok kısa benim normalde sıcaklığım 35.5lardadır da ona göre bi değerlendireyim kendimi diyorumKızlar Cook tatlısınız yaa o kadar yoğun ve zor bir gün oldu ki benim için kalktığımdan beri koşturma içerisindeyim. Deli gibi kar yağdı arkadaşlar gelecekti kar var dye Ben onları almaya gittim tabii öncesinde kızımı okula götürdüm ... sabah 07.00'de de vücut ısım 36.5 çıkınca benim sinirlerim tepeme çıktı duzenlı saat degldı blmyrm snra ne olurdu asla ve asla test yapmadım yarın adet günüm yarın sabah ısı mı yükselmiş olursa yaparım olmazsa da gecikme olursa yaparım . Dün öğlen yaptığım test yani 0 olan test su seklde hala. Yemin ederim ona bile az önce bakabildim Koca gün arkadaşlarım geldi bana doğum günü sürprizi yaptılar kendi evimdeydim burada değildim o zaman birlikte değildik diye Şimdi düşünmüşler çok hızlı geçti anca girebildim Sabah ilk idrarla yapmadığım için bir daha da yapmak istemedim
Evet baya acı canim ya. Bal ve limon ekledim ictim valla cigerim yandıAynen bir çay bardağı suya bir tutam şeklinde cezvede bir taşım kaynatıp içtim tadı baya acı bal ile tatlandırabilirsin. Gece uyumadan önce içiyordum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?