- 15 Mayıs 2022
- 961
- 907
- 33
- 30
Yap bence canımm bat bugünse 1 gün gecikmen olmuş oluyor zatenBenimde sızlardı ama şimdi yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap bence canımm bat bugünse 1 gün gecikmen olmuş oluyor zatenBenimde sızlardı ama şimdi yok![]()
Ben folik asit içiyordum 2 aydır. Omega 3 , b12 ile birlikte. Şimdi ocean mummy aldım, gebelik önceside kullanılıyor. Vitamin mineral açısından bir eksiğim yok diye sürekli kullanmıyorum. Tek bildiğim folik asit, sadece onu kullanıyorum şuan.Kızlar pharma supra life diye bir vitamin varmış. Duyan ya da kullanan var mı bilgi verir misiniz? Arkadaşım kullandığı ay hamile kalmış ama fiyatları çok yüksek. Sizce doktora danışıp da mı alınmalı?
Belki belirtidir günün geçerse test yapBenimde sızlardı ama şimdi yok![]()
Ben folik asit içiyordum 2 aydır. Omega 3 , b12 ile birlikte. Şimdi ocean mummy aldım, gebelik önceside kullanılıyor. Vitamin mineral açısından bir eksiğim yok diye sürekli kullanmıyorum. Tek bildiğim folik asit, sadece onu kullanıyorum şuan.Kızlar pharma supra life diye bir vitamin varmış. Duyan ya da kullanan var mı bilgi verir misiniz? Arkadaşım kullandığı ay hamile kalmış ama fiyatları çok yüksek. Sizce doktora danışıp da mı alınmalı?
Yarın olmam lazım ama hafta sonuna kadar bekleyim bakalım gelmezse dua et banaBelki belirtidir günün geçerse test yap
Bugün ya da yarın başlar canım hiç belirtim yok ki test yapayımYap bence canımm bat bugünse 1 gün gecikmen olmuş oluyor zaten
Gece kalkmiştim bi bakim dedim 3te çikmiştiAa gece çıkabileceğini bilmiyordum ben mesai saatleri içinde çıkar diye düşündüm saat kaçtı senin çıktığında
Canım her ay iki kere yumurtlayamazsın ki bence sen günlerini tam yakalayamıyor olabilir misin çünkü benim de öncesinde geliyor yumurtladım sanıyorum ama ovüyle bakınca arada 3 gün falan oynuyor çatlayana kadar.Yok kuzum yapmayacağım ateşim düşünce biraz moralim bozuldu ama laboquıck nasıl bu kadar yalancıysa yalancı verır mı anlamadm awox 2 testim var. Olur da yarın olmazsam gecikmeye kalsın Çünkü internetten söylesem de asla gelmez güneydoğudayım ya 4 günde geliyor kargolar. Ne olur ne olmaz geç döllenme gibi bir şey varsa diye kalsın diye düşünüyorum belki yerleşme düşüşüyse. Bu arada ben yumurtladıktan 2-3 gün sonra tekrar yumurta akı geldi benden bildiğiniz yumurta aküyü Şok olmuştum acaba 2 kere yumurtladım da onu tuttu kafamda Deli senaryolar hahhaah. Eşimle de büyük kavga ettim bugün yani şu anda gebelik düşünecek durumda da değilim canımı Çok sıktı konuşmuyorum da o benimle konuşmaya çalışıyor ama inan bebek fikir aklıma gelmiyor ona sinirimden
Bana bu gece uyku yok deseneGece kalkmiştim bi bakim dedim 3te çikmişti
Hayır canım tam yakalıyorum bu konuda vucudumun uzmanı oldumCanım her ay iki kere yumurtlayamazsın ki bence sen günlerini tam yakalayamıyor olabilir misin çünkü benim de öncesinde geliyor yumurtladım sanıyorum ama ovüyle bakınca arada 3 gün falan oynuyor çatlayana kadar.
Yanlış anlamanı istemem ama dikkat ettim 2 kere mi yumurtladım acaba diyorsun o her ay olacak bişey değil he zaten gün aşırı ya da her gün değerlendiriyorsan illa ki denk gelir umarım kaçırmamışsındır günleri![]()
Kuzu benim daha reglin 6.gunu bugun. Kanamam bitti gerci de. Son leke geliyordu bugun en son. Bakaim insallah bana da faydasi olurBet ne zamandı senin ben bir çay bardağı için bir çay kaşığı içiyordum. Bu ay da içtim ama sadece iki defa üçüncü defa içmek istedim 3 defa taştı yandı içemedim dedim bu bir işaret kızım çatlama yakın
Bi git bakalım canim yapsin baksin hormonlarina iyi olur. Canim 1 yil dersen tüm testleri yapar bakar herseyine canim. Devlette yumurta takibi pek yapilmiyor. Ama sen durumu anlatip gelsem takip yapsaniz fln desen hastane seyrekse yapabilir. Ama yogun bir hastane ise biraz zor canim.Ben 20sıne randevu aldım iyi bir Dr buldum bana adette hc hormon ıstemediler. ama bu sfer bu drdan ısrarla ısteyecegm. Sil bastan baslarm. Devlette bir Dr burda bir özel hastane var o da pek guvenlr degl asla guvenemyrm kar zarar hesabı yaptık. Sonunda randevu cıktı. Bayramda gdnce Sakarya'da kendı drmun klınıgne de gıdecegm. Bakalm bu dra 1 yıl dıcem neler yapacak yumurtlama takıbı istersem yapar mı ya hız ıstesek oluyor mu
Kuzum cok kısıı yaptırıyorBi git bakalım canim yapsin baksin hormonlarina iyi olur. Canim 1 yil dersen tüm testleri yapar bakar herseyine canim. Devlette yumurta takibi pek yapilmiyor. Ama sen durumu anlatip gelsem takip yapsaniz fln desen hastane seyrekse yapabilir. Ama yogun bir hastane ise biraz zor canim.
yaptırıyor burada da okudum aslında ama bakaym Özel hastanede tanıdıklarımız var eşimin de benim de hiçbir şekilde istemiyorum buradaki hastaneye gitmek özele kendi evime bir an önce dönseydim keşke Temelli zaten kendi doktorumdan başka doktora gitmekten de nefret ediyorum
Canim özelde yaptiriyorlar. Devlet hastanesi yumurta takibi yapmiyor. Aşılama yapiyor direkt.Kuzum cok kısıı yaptırıyor
Bir sorayım. SağolCanim özelde yaptiriyorlar. Devlet hastanesi yumurta takibi yapmiyor. Aşılama yapiyor direkt.
Ben yanlış okudum sanırım özür dilerim ben çörekıtu bal karışımını kullandımArı sütü mü fayda etmemisti ?
Herseyden bir umut deniyoruz iste.
Ben inolac kullanmaya basladim bu ay yumurta gelisimini desteklesin diye. Bakalim nasip
Nasıl istersen cnm bu ay bende de oldu o catlamdan 4 gün sonra geldi sanırım sonu gelip bitiyor iki defa olduğunu hiç sanmıyorum ateşte takip etmiştim bir düşüş olmamıştı günündede regl olmuştum hayırdır ya niye kavga ettinizYok kuzum yapmayacağım ateşim düşünce biraz moralim bozuldu ama laboquıck nasıl bu kadar yalancıysa yalancı verır mı anlamadm awox 2 testim var. Olur da yarın olmazsam gecikmeye kalsın Çünkü internetten söylesem de asla gelmez güneydoğudayım ya 4 günde geliyor kargolar. Ne olur ne olmaz geç döllenme gibi bir şey varsa diye kalsın diye düşünüyorum belki yerleşme düşüşüyse. Bu arada ben yumurtladıktan 2-3 gün sonra tekrar yumurta akı geldi benden bildiğiniz yumurta aküyü Şok olmuştum acaba 2 kere yumurtladım da onu tuttu kafamda Deli senaryolar hahhaah. Eşimle de büyük kavga ettim bugün yani şu anda gebelik düşünecek durumda da değilim canımı Çok sıktı konuşmuyorum da o benimle konuşmaya çalışıyor ama inan bebek fikir aklıma gelmiyor ona sinirimden
1 yıl dolunca yapılıyormuş canım devletteDevlette takip yapmıyor ama asen yumurtladığın zmanı biliyorsun randevunu o Güne getr gelmişken bi yumurtalarıma bakarmısnuz de bakıyorlar ben öyle yapmıştım