2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar moralim çok bozuldu
18 Ocak beta 11
20 Ocak beta 46
22 Ocak beta 100
24 Ocak beta 184
Bugüne kadar hep güzel artı ama en son ikiye katlamadı kimyasal mı sizce

Kızlar moralim çok bozuldu
18 Ocak beta 11
20 Ocak beta 46
22 Ocak beta 100
24 Ocak beta 184
Bugüne kadar hep güzel artı ama en son ikiye katlamadı kimyasal mı sizce

CAnım en az %60 artımış olması yeterli. Seninki de %84 artımış

Hayırlı olsun cnm tekrardan rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah

Merhabalar benimde sat 3 ocak bat 31 ocak 6 7 gündür kasık ağrısı özellikle sol kasığımda batan bir ağrı vardı çok yoğun değil ama hissediyordum bugün hiç ağrı sızı yok alakasız ama diş ağrısı var arada dün gece sıcak bastı ateş ölçerim olmadığı için hiç ölçmedim eminim psikolojik yaşıyorum bunları çok heyecanlıyım ama benzer belirtiler yaşayan oldu mu hiç

Sat 24 Ocak .Bat 23 Şubat günceller misin

Kızlar kaç kere beta ya baktırmamız gerekiyor 2 kere baktırdım artık baktırmayım diyorum haftaya başka doktordan randevu alayım diyorum

Kuzum gecen ay bende cok belirti yaşadim bazen psikolojik oluyor bzen yumrtma sonrasi luteal evrede cok belirti olabiliyor adet gununu bekle en garanti bendede bu ay yine bisuru belirti var ama gunumu bekleyp test yapcm

Maşallah canim tebrik ederim belirtilerin neydi kuzum gcikmeden sonrami kan verdin
Çok teşekkür ederim canım. Adet gecikmesi ve göğüs ucu hassasiyeti oldu. Evet gecikince kan verdim. 1 yıldır istiyorduk. Rahim filmi çektirdim, hormon testi verdim, eşim test verdi her şey normal dedi. Adet düzenli. Yine de olmadı sonra letu kullandım birkaç ay olmadı, daha üst aşamaya geçmek istiyoruz dedik gonal f kullandım bir ay çatlatma iğnesi falan yine olmadı. 2 ay önce aşılama denedik tutmadı. Geçen ay tüp bebek fiyat almak için doktora bile gittik. Bu ay artık dedim ne iğne ne ilaç kullanıcam dinlenicem bu ay. Bu ay kendiliğinden bişey kullanmadan oldu şoktayım o kadar şey denemiştik. Gerçekten herşeyin vakti zamanı varmış o vakit gelince kendiliğinden oluyor

Kuzum adetin 3.gunu bakmsti benimkine doktor

Kesinlikle katılıyorum zamanı gelmeden biz ne yapsak boş deneyip beklemekten baska care Yok eger sorun yoksa

Biz her ne kadar yumurtlama takip edip birliktelik yaşayip butun kurallara uysakta tibbi acidan hic bir problem yokken olmuyorsa belkide herseyin bi vakti saati var vaktin den önce cicek acmaz derler hic ummadigmz anda umarim çicekler açar hayatimzda Rabbimin izni ile zor bi sinav ama eminim hepimz sabrimizin meyvelerini yicez inşallah

Kuzum gecen ay bende cok belirti yaşadim bazen psikolojik oluyor bzen yumrtma sonrasi luteal evrede cok belirti olabiliyor adet gununu bekle en garanti bendede bu ay yine bisuru belirti var ama gunumu bekleyp test yapcm
Çok teşekkür ederim ben de farkındayım psikolojik olduğumunun inşallah bu ay gebelik haberinizi verirsiniz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…