2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar, adetime 5 gün kaldı. Pek umudum yok. Regli olursam 2. Günü muayene olmaya gideceğim. Amh değerine baktırmak istiyorum. Bunun için adetim kaçıncı günü gitmem gerekiyor yada ovulasyon zamanı mı gitmem gerekiyor? Bir zaman dilimi var mı bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Wooow 35.7 yumurta pik düşüşü kuzumm bol havuc ye canımm testini bidaha yükler msn bugun yaptın mı. Bak ben kv.ler var diye test aldım ya yakaladım 2 günde. Teste bacak agrım kasık Batmam uzayan akıntı varken basladım pikti ve o gün ısım dipti herzaman olduğu gibi. Çatladı üstüne 2.gun ısı arttı yumurta kaybolunca ( vallahi kocayı özledik ama konsantre 0. Ayrı trajikomik yatagım baza degl benim karyola. Ayaklar da demir. Aman nerden aldıysam altı acık olsun dıye aldım almaz olaydım gıcırdıyor. Diger evde baza var oh mis. Asaagıda elti ve kaynım. Dedim iyice eltilerin savaşına döndü benim iş hahahahahahah

Teşekkür ederim

Yok regl belirtim yok sadece çok akıntım var iki gündür bir de ara ara kasık batması oluyor çok ayakta falan kalınca. Arkadaşım yok burda ailemden çok uzağa gelim geldim ben

Reglime 11 gün var daha ayyy zaman geçmiyor bu zaman nasıl geçicek arkadaşlar sabırsız insan olmak cok zor

Reglime 11 gün var daha ayyy zaman geçmiyor bu zaman nasıl geçicek arkadaşlar sabırsız insan olmak cok zor
Rutinlerimizi yapabiliyorsak çok şanslıyız. Merak duygunu yenmek için bunu düşünebilirsin canım. Hastalar, yakınlarını kaybedenler şuanda bizim gecmıyor diye adlandırdığımız zamaanı yaşamak için emin ol ki can atıyorlar. Hamıleysen er ya da geç öğreneceksin. Nasıl ki tohumu ekince belli bir süre lazımsa bebiş için de o var. Tohum misali sakince bekle

Ben adete 3-4 gğn kala yapmıştım çıkmamıştı gecikmenin 2. Günü silik çıkmıştı
Benimde negatif yarın adet günüm bakalım olöazsam pzartesiye kadar bekleyip direkt kan vercem hiç belirtim yok bir de duphostan kullandım duphostan kullanınca normalda günümden önce olurdum

Benimde negatif yarın adet günüm bakalım olöazsam pzartesiye kadar bekleyip direkt kan vercem hiç belirtim yok bir de duphostan kullandım duphostan kullanınca normalda günümden önce olurdum
Benimde hiç belirtim olmadı sadece hafif kasık ağrıları ve akıntı oldu

Ben adete 3-4 gğn kala yapmıştım çıkmamıştı gecikmenin 2. Günü silik çıkmıştı
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah canım ya bende 10. Gün yapayım dedim ama böyle şeyler okuyunca da vazmıgeçsem beklesem mi diyorum negatif çıkarsa cidden modum düşer

Merhaba kızlar benim de sat 24 aralıktı hala adet olmadım 5 gün önce predictor test aldım negatifti şimdi de yaptım aynı testi yine negatif çıktı uç kapağını kapamadam beklemişim aceleyle pembe kapağı takmamışım ucuna ama sonucu etkilemez sanırım hala regl olmadım ama test yanlış değildir heralde,uyku halsizlik kasık ağrısı belirtilerim bir haftadır yoğun 2 gün geciktim bugün ile

Doğru söylüyorsun haklısın canım cok güzel söyledin gerçekten bazen insan pencerelerini kısarak açıp bakıyor bende biraz öyle yapıyorum bazen aslınd zaman denilen şey elde bile tutulmuyor akıyor gidiyor zamanın bukadar hızlı döngüğü bu devirde dert ettiğim şey cok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…