2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Teşekkür ederim

Insallah canim insallahm ilk kez duydum kaya tuzunu. Birde bu cikti simdi her yerde rahim soguklugu diye birsey dönüyor aslı astarı var mi belli degil. Bende hint yagi aldim onun icin kullanayim diye. Ama hala kullanmadim. Herseyden sifa umut ariyoruz Allahım insallah kolaylikla nasip eder bizlere hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi bebislerimizi...

Doktor iyi olmayinca ne yaparsak yap hersey bosa gidiyor. Bende ozelde oyle bir doktora denk gelmistim. Iyiydi aslinda ama yüzeysel bir doktordu... ne bileyim Allah görüyor birsey demekte istemiyorum...

Rahim filmim yok henüz çekilmedim bakalım eğer olmazsa bu ay çekilmeyi düşünüyorum biraz korkutuyor ama inşallah bu ay olur ve gerek kalmaz sol tarafımda ağrı hissediyorum bence o tarafta büyüyor yumurtam
Onu da aradan cikarirsan o zaman hemen aşılama yaparlar canim hic merak etme.
Ay büyüsünler büyüsünler yumurtalar. Bebis gelsin büyüsün de

Ay kuzu gölge var gibiii. Sen sabah dene testi bence. Insallah pozitiftir kuzucum. Bu golgeler falanlar pozitif olunca ciksa keske yaaa. Yanlis alarm olmasalar

Kızlar bir ley soracağum normalde benim reglim 5-7 gün sürerdi bugün 4.gün ve reglim bitti sebebi ne sizce babylovee eylulesma @eva0108 Evanora
Canim normal gayet. Bazen ilk günler daha yogun oluyor son gunlere dogru daha az geliyor regl. Hava degisimi vs de etki ediyor canim birden sogudu ya hava.
Birde bazi aylar daha az kanamamiz olur. Bunlari tamami normal.

Aynen öyle canım rabbim işini iyi yapan halden anlayan insanlara denk getirsin. Ne olursa olsun umutsuzluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…