2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızzz hangisi c hangisi t
Askim deme oyle seyler gaza gelirim bak valla ben alışkın değilim pek koyulasmalara belki koyulasmalari hic görmüyorum nerdeyse.
Dogru bakayim kuzum vucut ısıma haklisin az sonra bakcam. Seninde yumurtlama o zamaaan. Neden degerlendirmek istemiyorsun ama. Hevesin kırılıyor anliyorum seni deneyip olmadiginda. Ama napalim bir zamani var iste biz elimizden geleni yapıp olmasini bekleyebiliyoruz ancak. Bide ust uste negatif görünce o heves bi kaciyor gorev gibi geliyor fln insana. Güzel güzel yumurtlama oluyor madem bos gecmeee enerjini topla birsey olmaz.

Yok canım en fazla şoka girer biz çocuk düşüncesine girince bile annelik yükleniyor bize ama erkekler bebek doğunca baba oluyorlar diyorlar ya bence çok doğru

Yok daha yumurtlama degıldır canım bence. Agrı yogunlasmadı gogus agrım da olurdu uzayan akıntı da ama basları olgunlasmaya bellı. Bazen4gun fln ısı dusuk oluyor muhtemelen 2,3 güne pik olur anlarım zten. Bide ayıptır söylemesi ıslaklık da özleme ıslaklıgıydı yumurtlama ıslaklıgı degl bence haahhaa. Sbaahları bak kuzuum ısına

Az çok fark ediyorum bu ısı değişimlerini ben direk yüzüme vuruyor ateşim benim anlıyorum biraz yükselince o günlerde yapmışız ama yine tutmadı bizde şimid saldım gitti

Seni küçük sapık normal aşko böyle seyler. Kocamizi özlüyoruz istiyoruz ne olmus yani. Hatta bence mük bir olay
Az once baktim 35.7 cikti atesim kolaltindan. Sabah yine bakayim.
Sen vucudundan anliyorsun yine sanslisin ben testlerle anca.
Ay benim su an bir siskinligim bir gaz sancim var ayiptir soylemesi. Anlamadim yaaa. Kasiklarim da sanciyor catlayacak mi galiba birseyler olacak yada yumurta iyice büyüyor. İcerde birseyler oluyor

Kızlar adete 3-4 gün kala negatif görüp gecikmede pozitif gören var mı
Ben adetime 9 gün kala test yaptım silik pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim doktor hamile değilsin diyip antibiyotik yazdı yolladı ama hamile olduğuma çok emindim ilacı kullanmadım adetimin 6/7 gün gecikmesinde hastaneye başka bir doktor gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 5 haftalık hamileydim doktorum adet bitimine yumurtlamamın denk geldiğini %3 bile olsa adet sonra tutunma olabildiğini söylemişti ve benim o ay 2 korunmasız ilişkim olmuştu adetimin bittiği gün ve ertesi günü ne olursa olsun hiçbir zaman ümidinizi kesmeyin moralinizi bozmayın bence sabırla bekleyin

Evet 22 sinde yaprım negatifti 25 i regl günüm hem ondan hem de eşim uzağa gitti ualnız kaldım biraz da ondan
Sıkma canini kuzum ama daha regl olmadin. Regl belirtin var mi ? Hic belli olmaz valla pozitif de olabilir hala. Üzülme ama ya. Hep beklenti içinde oluyoruz cok haklisin ama napalim..
Bide bu dönemde yalniz kalmak seni üzüyor galiba canim. Arkadas cevren varsa biraz onlara vakit ayirsan kuzu olmaz mı. Kafan dağılırdı

Günaydın canim. Nasil ya bugün de mi pik
Ama bu defa tamam yabi tam pik olmus canim. Keske bir muayene olma sansin olsaydi aslinda belkide senin 1den fazla yumurtan vardir bu ay
Evet 2 yumurtam var dün muayene olmuştum 2 yumurtan var demisti biri sagda biri solda biri 25mm gozukuyodu biri 18.2 mm dedi ama dun tam pik olmamista olabilir. Uygulamada yuzde 114 gozukuyodu bugun yuzde 174 cikti doruk olarak femometerde bi gunde 18 mm olan catlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…