2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yani kasık ağrısı olduğu gün çatlama mı diyosun canm ısıdan çok anlamıyorum ben ya ölçmüyorum ama bügün çok sıcaklanıyorum nedense ve aşırı derece de kasıkda dolgunluk ve yanma hissediyorum bugün senin yumurtlamadan önceki günde mi gebelik olmuştu günü önemli değil yani

İnşallah ya ikimizin de saldığı bı ay oldu canm senin ilişkiden sonra uyguladığın bi yöntem var mı ?

Ben kan vermedim daha ilk gebeliğimde de veremedim deprem bölgesi sorunsalı yeni hastanenin açılmasını bekledik mecbur 10 gün geçmiş oldum direk kese ve kalp atışı gördük ama küçük dedi daha bir hafta sonra net gördük ama nasibi yokmuş onun dünyada inşallah bu defa sağlıkla doğacak minnoşum

Senin bat ne zamandı var mı belirti

Ölçmeye gerek yok sen ya çatladın yada üzeresin benim çatlama öncesi ve sonrası oldu. Bir önce ve sonra olunca zaten içerde sperm oluyor illa denk gelir

Eger doğruysa bu da ispatı olur inşallah bu gün yaptım akşam üzeri

Eklentiler

• IMG_20250210_222352.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 61
Ölçmeye gerek yok sen ya çatladın yada üzeresin benim çatlama öncesi ve sonrası oldu. Bir önce ve sonra olunca zaten içerde sperm oluyor illa denk gelir
İnşallah canm çok iyi geldi söylediklerin Allah razı olsun inşallah bu ay müjdeli haberi alırım çok ihtiyacım var bu habere

Kuzummmmm tebrik ederimmmm sonundaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…