2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

10u çatlama yarın 14. Gün

Merhabalar sat 10 Ocak bat 5 Şubat ovulasyon tarihi 21 Ocak beni de eklerseniz cok sevinirim şans getirir insallah

Olsaydı büyük ihtimalle çıkardı ozman cnm yinede tam kaptırmdan bir umut bekle bakalım belli mi olur duphaston biteli kac gün oldu peki pazartesiye kdar en geç regl olman lazım
Duphostandan sonra ki 3.günüm bekliyorum bir belirtim yok zaten

Ateşimiz ne kadar olması gerekiyor 36 benim

Olablr canım sabahları bakmadm gercı gun ıçi 36 7 flndı. Aya o atesolceri kaybetmek en sinir bozucu sey

Ayy tabi enerjin belli oluyor dusuk oldugu sen evine dön ora sana iyi gelmemişDöngümün 26.günündeyim canim 6gün kaldi reglime Beklemedeyim hayirlisi bakalm

Canım bugün dene yarın tekrar bak yumurta catladiktan sonra orada ne kadar cok sperm olursa dollenme orani o kadar yukselir yumurtlama oncesi bi kac gun onemli. Şansın artar
Haklisin kuzum. Dün olmustu bugunde olacak artık yarın da olur galiba bakalim
Birde teste bir ay boyunca devam et bende 5 gun once birbiriyle ayni renk bir testim oldu yumurtladım sanmıştım ama orda yumurtlamamışım mesela bugün daha koyu çıktı.
Ya o kadar uzun zaman test yapmaknbeni cok streslendiriyor ama haklisin bazen yalanci pozitifler de olabiliyor.
En ustteki 5 gün önceki tek resim olan bugünkü
Yaaa suna bakk nasil yaaa hangisine inancaksin simdi. Sanki sonuncu daha pik gibi

Şöyle düşün başardık hamile olduk anne olduk biz yine yaparız yine başarabiliriz. Böyle böyle motive edeceğiz kendimizi yaptık yine yapacağız
Aynen oyle kuzum. Yeniden başaracağız hamile de kalcaz anne de olcaz bebegimizi kucagimizda hoplatip ziplatip buyutcez saglikla hepsi olacak yeniden basarcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…