• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet canım kızımda da işe yaramıştı bunda da bir deneyeyim dedim hatta geçen ay da denedim böyle bir şey olmadı şu anda böyle çıktı Ben şok sonuçta mantıken kuruyunca da algılar diye düşündüm daha önce burada bir sitede öğrendim bunu yapıp pozitif görenler olmuş 2 testte odaklanmıyorum ama 4 saatlik idrarla kullanılmış test bile poz çıktı
Ayy elinde awox varsa bida yap ben cok merak ediyorum yarini beklme yarinda kan ver 🤗🥰

Ayy elinde awox varsa bida yap ben cok merak ediyorum yarini beklme yarinda kan ver 🤗🥰
Canım ben net pozitif görmeden kan vermem asla sabah yapacağım sabah bu akşam birkaç şey yapmam lazım kafamı daha fazla meşgul edemem yarın arkadaşlarım geliyor brunch gibi oturmam var 🙈🤣 bütün gün iş yaptım boynumda tutup daha fazla kafana deste veremeyeceğim sabah ama yaparım

@Sunsun9 @babylovee eylulesma eylulesma eva0108 eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
Ayy cnm sanki var gibi yaaaa inşallah test yanılmıyordur yada kuruma degildir sabah ilk idrarla birdaha yap hatta awoks yap cok heyecanlandım

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-10-18-03-02-903_com.niksoftware.snapseed.webp
    Screenshot_2025-02-10-18-03-02-903_com.niksoftware.snapseed.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 53
Ayy cnm sanki var gibi yaaaa inşallah test yanılmıyordur yada kuruma degildir sabah ilk idrarla birdaha yap hatta awoks yap cok heyecanlandım
Ah canım ben de şokumu gerçekten teşekkür ederim bak denenmiş testi denedim az önce yükledim onunla da oynar mısın resmen O da pozitif verdi ben kızımda da böyle yapmıştım O da pozitif çıkmıştı geçen ay denenmiş testi denedim hiçbir şekilde böyle çıkmamıştı denediğim testte 4 saatlik idrarla

Cnm o zmn daha buyuk oluyo hayal krikligi
Aşılama ya o yuzden test gunumle adet gunum aynı buyuk ıhtımalle o gun yapcam.cunku gecen ay tam teste gıdecegım saatte adet olmustum.hastaneden sonuc ıcın aradılar habrr vermem gerekıyordu pozıtıf veya negatif dıye. Bende adet oldum dedım ve yınede test yapmam gerektıgını soyledıler mecburen negatof cıkacagını bıle bıle gıdıp test verdım.o yuzden yıne bu sekılde gıtmek ıstemıyorum. 14 ndede verebılırım

Canım ben net pozitif görmeden kan vermem asla sabah yapacağım sabah bu akşam birkaç şey yapmam lazım kafamı daha fazla meşgul edemem yarın arkadaşlarım geliyor brunch gibi oturmam var 🙈🤣 bütün gün iş yaptım boynumda tutup daha fazla kafana deste veremeyeceğim sabah ama yaparım
Bekleyebliyorsan sabah yap canin ben olsam dayanamz bidaha yapardim tabi senin kararin hayirlisi olsun♥️🌸umarim dogru cikmiştr 🧿

Aşılama ya o yuzden test gunumle adet gunum aynı buyuk ıhtımalle o gun yapcam.cunku gecen ay tam teste gıdecegım saatte adet olmustum.hastaneden sonuc ıcın aradılar habrr vermem gerekıyordu pozıtıf veya negatif dıye. Bende adet oldum dedım ve yınede test yapmam gerektıgını soyledıler mecburen negatof cıkacagını bıle bıle gıdıp test verdım.o yuzden yıne bu sekılde gıtmek ıstemıyorum. 14 ndede verebılırım
Tamam canim nasil istersen Allah gonlune gore versin💜

Back
X