Diğeri big kit diye tuhaf bi marka arkasında 20 dakika bekleyin diyor sonuç için yani hassasiyeti düşük sanırım. İdrar tutup yapayım o zamanDigerinide yapsana kuzum 1saat sonra varsa ztn cikar sabahi beklemeye gerek yok ben oglen yapmistim
İlk olan beklemıs hali 2. Sıradakı 5.dk durdukça nwtleştiCanim ilk attiğin fotoda var bence ikinci çizgi o beklemiş halimi ayy hadi inşallah gebesindirekim annelerinde hep gozum sizi ariyor özleniyorsunz hadii altin saci sacli kiza kardeş geliyo galiba
Ondada cizgi cikarsa kesin hamilesin bende iki tane yapmistm birini sabah birini oglen bide yanlis cikar diyeDiğeri big kit diye tuhaf bi marka arkasında 20 dakika bekleyin diyor sonuç için yani hassasiyeti düşük sanırım. İdrar tutup yapayım o zaman
İlk olan beklemıs hali 2. Sıradakı 5.dk durdukça nwtleşti
Bence sen kan ver canımKızlar artimed testin doğru sonuç vermesi mümkün mü
Benımde 15 şubat hem adet tarihim hem test tarıhımKaç gun kaldi canim senin adetine
Yarin yapsan kaset testte cikar aslinda olup olmadigi canimBenımde 15 şubat hem adet tarihim hem test tarıhım
Evet onda acaba da kaldım canım telefonum odaklamıyor flaşla görüyordum telefonda çıkmıyordu sonraki telefonda çıkmaya başladı netleşince yani Çarşamba maksimum Perşembe adetimİkincide tam göremedim kuzum belki fotoda gorunmez kac gun kalmisti regline senin
İlk fotoğrafta daha belli günlerdir laboquıck hiç böyle bir şey çıkarmadı şu anda şaşkınım bütün işin gücün kaldı kafam Karman çorman olduGölge görüyorum canım keşke sabah yapsaymışsın
Laboquick güvenilir bence sabah idrarıyla da yapsanaİlk fotoğrafta daha belli günlerdir laboquıck hiç böyle bir şey çıkarmadı şu anda şaşkınım bütün işin gücün kaldı kafam Karman çorman oldu
Yarın sabah vücut ısım düşmemiş olursa avoks bakacağım canımLaboquick güvenilir bence sabah idrarıyla da yapsana
Evet daha mantıklı canım. Ben de ölçtüm benim de daha düşmediYarın sabah vücut ısım düşmemiş olursa avoks bakacağım canım
canm bende ilkinde gördüm gölgeyi yarın sabah tekrar yap inşallah hamilesindirSunsun9 @babylovee eylulesma @eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
hangi eczaneye gitsem bu marka onyüzden test almayı bıraktım. İnşallah doğrudur.Kızlar artimed testin doğru sonuç vermesi mümkün m
Bu kadar netse vardır bence elindeki diğer kaste testi de yap bence bu kadar netse ondada cikarKızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var mı
Hiç tuvaletim yok onu bekleyeceğimBu kadar netse vardır bence elindeki diğer kaste testi de yap bence bu kadar netse ondada cikar
Olsun canım karamsarlık yok bende femara 3. Günündeyim kaç günde büyüdü yumurtalarDoktorda öyle dedi gebelik ihtimali hala war dedi kontrol altında olacağız dedi ama ne bileyim hemen karamsara bağladım
Bazen doğru da çıkartabiliyorBaya da kırmızı kırmızı çıktı keşke doğru olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?