2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Digerinide yapsana kuzum 1saat sonra varsa ztn cikar sabahi beklemeye gerek yok ben oglen yapmistim
Diğeri big kit diye tuhaf bi marka arkasında 20 dakika bekleyin diyor sonuç için yani hassasiyeti düşük sanırım. İdrar tutup yapayım o zaman

Canim ilk attiğin fotoda var bence ikinci çizgi o beklemiş halimi ayy hadi inşallah gebesindirekim annelerinde hep gozum sizi ariyor özleniyorsunz hadii altin saci sacli kiza kardeş geliyo galiba
İlk olan beklemıs hali 2. Sıradakı 5.dk durdukça nwtleşti

İkincide tam göremedim kuzum belki fotoda gorunmez kac gun kalmisti regline senin
Evet onda acaba da kaldım canım telefonum odaklamıyor flaşla görüyordum telefonda çıkmıyordu sonraki telefonda çıkmaya başladı netleşince yani Çarşamba maksimum Perşembe adetim

canm bende ilkinde gördüm gölgeyi yarın sabah tekrar yap inşallah hamilesindir

Kızlar yarın regl günüm ama hiç bir belirtim yok kasık ağrım önceki günler vardı bugün hiç yok. Gögüslerde hassasiyet yok normalde regl öncesi hassasiyet olurdu. Sıfır regl belirtisi cok değişik.

Kızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_20250210_161305.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…