Evet kavuştuk geceee ahahhahahahKavuştunuzzz mu,söylediklerinin altına imzamı atıyorummmm.
Bazı dr.lar farkli yorumlarda bulunuyorlar yaa, bir tane instada dr.un videosu denk geldi, belli boyuta gelen yumurta patlar diyordu ahhahaEvet yumurtlama tarihine gore 15. Gun degilde 20.gunde yumurtlarsan reglin 5 gun gecikir o arada yerlesme olabilir
Rakamı ben telaffuz edemedim2 yumurtayida degerlendiricem ayni anda mi yumurta catlar bilmiyorumda 2.pikide gorurum heralde hangisi tutarsa artik
Yaptim evetBazı dr.lar farkli yorumlarda bulunuyorlar yaa, bir tane instada dr.un videosu denk geldi, belli boyuta gelen yumurta patlar diyordu ahhahabomba mı bu anacım ne patlamasi
Sen degerlendir kesinlikle. Sansin yüksek. Ayni anda catlamaz pek. Sen cizgi silinene kadar devam et birliktelige. Çünkü biri catlasa da digeri aktif oldugu icin hala pik gosterebilir testin.
Bu arada bugun yaptin mi ovülasyon testi varsa gorselini paylasir misin
Canim daha yumurta ile sperm icerde dans halindedir birlesip de tutunacak tüplerde birlesecek bunlar bir dur bir izin ver gariplereEvet kendim biliyorum ama işte ah ahevet test batağı çok kötü birşey çizgi aramak falan hahah tutabilirsem tutucam kendimi gerçi şuana kadar bile iyi dayandım bence ama denicem bakalım sağol canım
Teşekkür ederimCok
Çok tebrik ederimsaglikla gelsin büyüsün inşallah daha miniiikk bizlere de duani esirgeme olur mu
Inmovita mi testin canim. Baya yumurtlamadasin ama mesela test saticilarinin paylastigi o ekstra kopkoyu nerdeyse siyaha çalan renk olmamis. Iyi bari demek ki bu sekilde iken pik. Bende testlerimin bazen acaba cizgisi neden ince cikiyor gibi diyordum normalmisYaptim evet
Amiiiinnn isteyen herkese bu güzel mucizeyi nasip etsin inşallah AllahımTeşekkür ederimAllah gönlünüze göre tez vakitte nasip etsin inşallah
Amiiiinnn isteyen herkese bu güzel mucizeyi nasip etsin inşallah Allahımbir an önce bende isteyen herkes de hamilelik haberini alsin saglikla doguralim saglikla büyütelim inşallah amin
Aynen ben kop koyu gormedim ama ince bi cizgi daha kirmizi digerine gore fotograftada tam net cikmiyo olabilir tamamen kirmizi olmadı bugun esim doktora gidicek diye bende bi randevu alayim demistim. Tsh hafif yuksek cikiyodu benim hem onu soylerim dedim. Bugunde yumurtlamada boyle gorunce yumurtamada baktirayim dedim şansa denk geldiInmovita mi testin canim. Baya yumurtlamadasin ama mesela test saticilarinin paylastigi o ekstra kopkoyu nerdeyse siyaha çalan renk olmamis. Iyi bari demek ki bu sekilde iken pik. Bende testlerimin bazen acaba cizgisi neden ince cikiyor gibi diyordum normalmis
Kesinlikle koyulaşma var kuzucum gözün aydın allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinnn :*Bu gün yapmadım az sonra yapicam. Sen ne durumdasın canım
Şuan yaptım nasıl daha belirginleşmişmi dunku ye göre
Hahahsh ay valla asla yalnız bırakamıyorum benim yüzümden ya birleşmezlerseeCanim daha yumurta ile sperm icerde dans halindedir birlesip de tutunacak tüplerde birlesecek bunlar bir dur bir izin ver gariplere
Şaka bir yana cidden ne kadar gec yaparsan o kadar dogru sonuc alma sansin artar. Surekli test yapmak bence cok cok yorucu.
1 yılda bakılıyor sanırım ben batıdakı drum tüpe bakacagız dedi diyerek doğudaki sedan taşep edecegım zaten 2 kez boş gecen ayı da sayarsam az değil 9 ay ama sanırım 1 yıl da bakıyorlar kuzum.Canm doktor hormonlara bile 6 ay denedikten sonra baktı tirodin yüksek fln dedi il dışındayım dönüşte tekrar bakılacak ona göre tedaviye başlanacak tüplere hangi aşamada bakılıyo acaba söyleyince bakıyorlar mi
Bakmazlar o zmaan bana1 yılda bakılıyor sanırım ben batıdakı drum tüpe bakacagız dedi diyerek doğudaki sedan taşep edecegım zaten 2 kez boş gecen ayı da sayarsam az değil 9 ay ama sanırım 1 yıl da bakıyorlar kuzum.
Testin bana güzel fikir oldu canimAynen ben kop koyu gormedim ama ince bi cizgi daha kirmizi digerine gore fotograftada tam net cikmiyo olabilir tamamen kirmizi olmadı bugun esim doktora gidicek diye bende bi randevu alayim demistim. Tsh hafif yuksek cikiyodu benim hem onu soylerim dedim. Bugunde yumurtlamada boyle gorunce yumurtamada baktirayim dedim şansa denk gelditsh ı da 3ün altinda olmasini istiyolarmis sonuca gore dahiliyeye yonlendiricem dedi onun için bakalim testim bir gebenin gunlugu biraz erken saatte yaptim 9 da belki ondan tam netlesmemis olabilir.
Izin verrr zavallılaraHahahsh ay valla asla yalnız bırakamıyorum benim yüzümden ya birleşmezlerseetamam yapmıcam pazar günü yaparım 10. Gün oluyor varsa da silik de olsa çıkar zaten
Aynen benim 4.75 ti en son ama bazen 2 çıkıyor bazen 3.75 degisiyo cok 0.80 lerde hic gormedimTestin bana güzel fikir oldu canimbazen insan yanılgıya düşüyor çünkü pik mi degil mi diye. Bende basladim dün teste yeniden. Su an 1 saatim kaldi test yapmaya bakalm ne cikicak bugun.
Iyikide gitmissin bak görmüş öğrenmiş oldun yumurtlamada oldugunu.
Tsh onemli kuzu evet benim dr bana 2 altinda tutalim dedi hatta. Benimde 0.80e kadar düşmüştü en son ilac kullaniyorum. Bi ara biraktim biraz hemen 2.30 fln oldu. Aslinda gebelik düşünüyor olmasam benim degerimde bir sıkıntı yok ilaçta kullanmama gerek yok. Ama gebelik söz konusu olunca böyle tedbirli davraniyorlar. Gebelikte de kullanmaya devam zaten.
Neden ilac vermezler bende bunu anlamam. Sonucta yuksek bir deger daha önceden önlem alsalar ne olur sanki..Aynen benim 4.75 ti en son ama bazen 2 çıkıyor bazen 3.75 degisiyo cok 0.80 lerde hic gormedimhasimato baslangici demisti ultrason doktoru ama ilaç baslamadi doktorum o zaman gebelik dusunmuyodum. Gebelikte onemliymis.
Testleri eşime vereyim de saklasın hahshshsIzin verrr zavallılaraay hadi bakalim insallah pazara kadar dayanabilecek misin
Cok mantikliTestleri eşime vereyim de saklasın hahshshs
Ya kaybın için çok üzüldüm canım Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla kucağına al bu sefer inşallahCok mantikliben aşılama yaptırmıştım, o zaman 12.gun test ver diyordu dr.lar. tabi 12.gun yaklasirken bende ayni boyle oluyordum. Testleri onceden alip hazirlik yapiyordum. Sonra iste ust uste negatif gorunce test yapmaktan sogumustum. En son ay esime dedim direkt kanla bakalim dr.un dedigi günde. Gittik kan verdik pozitif cikmisti test pozitif haberini alınca evde 3 tane test pes pese yapmistik malesef erken sonlandi gebeligim ama o duygu muhtesemdi.. Allahım yeniden saglikla tattirsin inşallah hamile kalip saglikla sürsün hamileligimiz. Saglikli uzuuuuun ömürlü bebislerimizi doguralim büyütelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?