Endişe etme Rabbim nasip eder bende 30yasindaym ilk gebeligim daha Allahtan umut kesilmezAmin canım amin ama çok Yoruldum inan zaman aleyhime işliyor daha da strese gidiyorum.
Ya bide şu var aha geldi diyorum adetim WC ye gidiyorum bakıyorum hiçbişey yok
Evet sabah yapacağım hiç mutlu olmadım bile bakalım inşallah olmusturCanım hevesini mutluluğunu bozmak istemem ama o marka çoğu zaman yalancı pozitif çıkıyorgeçen ay bende öyle oldu ama inşallah senin gerçekten pozitiftir
Yarın başka marka test alıp yap istersen
12’sinde adetim kuzumAyy olsun yarin test yap bence yinede tabi istersen israr etmiyim
Kuzum iki gun sonra yine test yap istersen ben adete 4kala yapmistim kaset testte cikmisti kac gun var adetine
İnşallah canım inşallah vardırEvet sabah yapacağım hiç mutlu olmadım bile bakalım inşallah olmustur
Amenna ümit kesilmez tabi duana talibimEndişe etme Rabbim nasip eder bende 30yasindaym ilk gebeligim daha Allahtan umut kesilmez
Yapsan cikar aslinda varsa kesin12’sinde adetim kuzum
Sizin yorumlarınızı okudum da yerleşme kanaması sata kaç gün kala gelmiştiYapsan cikar aslinda varsa kesin
Haklısın canım. Bekliyorum bakalım sabaha test yaparımYa ben şeyden dedim adet günü negatif 15 gün sonra pozitif görenler var testte ondan biraz daha bekle
Testin orası ıslak kaldığı için gölgelenmiş canım şu an negatif maalesef. Sabah tekrarla istersen inşallah vardırKızlarımm bulanıkta olsa bi çizgi gören var mıyoksa ben mi görmek istediğimden görüyorum
Salı tekrarlayacağım umarım pozitifi görürüm dua edin lütfennnnnTestin orası ıslak kaldığı için gölgelenmiş canım şu an negatif maalesef. Sabah tekrarla istersen inşallah vardır
İnşallah vardır canım ederim tabiSalı tekrarlayacağım umarım pozitifi görürüm dua edin lütfennnnn
Yarın sabah tekrarlayacağım bakalımkac gun
O gun kan verırsenız cıkar12’sinde adetim kuzum
Bende yapacam ama bir iki gün sonra salıdan sonra işte belki bilmiyorumHaklısın canım. Bekliyorum bakalım sabaha test yaparım
Seninki inşallah pozitif çıkar sonucunHaklısın canım. Bekliyorum bakalım sabaha test yaparım
Ayy çok heyecanlı inşallah pozitif çıkar sonucu haber verHaklısın canım. Bekliyorum bakalım sabaha test yaparım
Benimde döngü sürelerim çok uzun bende 25 26 günde yumurtlama görüyorum faydası oluyor mu kullanım amacı tam olarak ne ve nerede satılıyor bilginiz var mıYaa öyle miinşallah uğurlu gelir döngümü düzenlese bile benim için müthiş bişey 25. 26. Günler yumurtluyorum çünkü hormonlarım alt üst oldu resmen
İnşallah canımSeninki inşallah pozitif çıkar sonucun
Sen de atarsın testini bakarız beraberBende yapacam ama bir iki gün sonra salıdan sonra işte belki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?