2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aa anladım evet Allah’ın bir hikmeti ya 3 kere de taşması resmen bir işaretmiş evet ya da yemeklerden 2 saat sonra ama ben ona çok dikkat edemiyorum özellikle sabah ama çok bişey farkedeceğini de sanmıyorum umarım bana da uğur getirir

İnşallah aşkım ya ama benim kendimden umudum yok
Canım neden umudun yok. Zaten normalde gebeliğin bir sürü belirtisi olmaz hamile değilsen daha yeni vücudunda HCG yükseliyor yani diğer yaşadıkların progesterondansa bu adet olacağın anlamına da gelmiyor

Canım neden umudun yok. Zaten normalde gebeliğin bir sürü belirtisi olmaz hamile değilsen daha yeni vücudunda HCG yükseliyor yani diğer yaşadıkların progesterondansa bu adet olacağın anlamına da gelmiyor
Bilmiyorum ya benim her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var. Amh 0,41 tüplerim açıktı ve bu ay yumurtam çatlamıştı. Doktorum her şey bu ay yolunda olmaması için bi sebep yok demişti. Eşime baktırmadık ama. Dün bi aydınlanma geldi senin hamile kalman çok zor umutlanıp durma diye

Gerçekten öyle rabbim kimseyi bununla sınamasın kan da verdim şimdi o da negatif
Allah en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
Bende salı veya Çarşamba günü kan vereceğim eğer regl olmazsam .Bugün bir ara regl oldum sandım ama devamı gelmedi bakalım yarına sökülecek mi

Göğüslerde en ufak değişiklik bile yok ne büyüme ne sızlama
Ayy olsun yarin test yap bence yinede tabi istersen israr etmiyim
Kuzum iki gun sonra yine test yap istersen ben adete 4kala yapmistim kaset testte cikmisti kac gun var adetine

Günüm geçmedi,artimed yarın işten izin alabilirsem sabah aile hekimine gidip kan vereceğim olmazsa başka marka test alacağım 3 gün var reglime
Canım hevesini mutluluğunu bozmak istemem ama o marka çoğu zaman yalancı pozitif çıkıyor geçen ay bende öyle oldu ama inşallah senin gerçekten pozitiftir
Yarın başka marka test alıp yap istersen

O zman bekle kuzum sabret bakalm duruma gore Yapmak istersen yaparsn hayirlisi olsun hakkinda
Amin canım amin ama çok Yoruldum inan zaman aleyhime işliyor daha da strese gidiyorum.
Ya bide şu var aha geldi diyorum adetim WC ye gidiyorum bakıyorum hiçbişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…