2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim de sezaryen oldu ilk doğumum bir oğlum var ama bunun sorun olduğunu duymamıştım

Anladm cnm ben sabah namaza kalkıp geri uyuyorum şimdi kalktım lekelenmem gelmiş oldum yani şükür Amin inşallah göndersin bakayım eğer gerçekten iyi gelirse sizlere de söylerim ismini

İnşallah aynen oyle canım inşallah tutar

Yokkk kız 14 Ocak üstüne 14 gün ekle

Cnm gözün aydın yeni yerleşmiş minnoş daha çatlamanin kaçıncı günündesin

Bugün de yaptın mı canım test

Test yeptin mi iğne hariç 11 se çıkma olasılığı yüksek

Geçen ay tedavimde testten biraz dilim yandı da bekliyorum bu sefer :)
Reglin 29.günündeyim .Beyaz Kremsi akıntı var göğüste yanma ,gogus ucu dokununca ağrı var .Kasiklarimda ara ara batmalar var henüz test yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum .PCOS var bazen 33. Günü bile bulabiliyor.Gebelik olabilir mi bilen var mı kızlar ?

Olabilir,benzer belirtilerle hamile olduğumu öğrendim bugün

Merhabalar arkadaşlar ben ocak ayında 18 inde catlatma ignesi oldum ve fitil verdi doktor ilişkiden sonra fitili kullanacaksın dedi tarih verdi onları değerlendiriyoruz
Ama iğnenin etkisi kaçıncı gün bitiyor ve ne zaman test yapabilirim

Kızlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmayı düşünmüyorum az çok tahmin edebiliyorum illa olsun diye uğraşmıycam kafamdan çıkarıp aticam her zamanki gibi ilişkiyi istegime göre devam edicem az çok sancımla da yumurtlma günümü biliyorum o günlerde de ilişkiye girerim belki başka bişi yapmiycam rabbim nasip ederse olur olmazsa da vardır bir bildiği düşünmüyorum artık

Ne fitili canım? ismi ne. Doktorum bana da çatlama iğnesinden sonra fitil vericem demişti kontrole gittim çatlama iğnesi vuruldum. Ama o da fitili söylemeyi unuttu ben de eve gelince aklıma geldi 21 inde vuruldum bende iğneyi

Evet yumurtlama tarihine gore 15. Gun degilde 20.gunde yumurtlarsan reglin 5 gun gecikir o arada yerlesme olabilir.

progesteron diye bir fitil

Catlama günü sayılmıyormuş heralde bugun 13.gün senin 12.günde tam yerleşmiş bebek demekki
bilmem dün sabah test yaptım predictor testte çok silik ikinci çizgi çıkmıştı,bugünde kanda beta hcg 12 çıktı daha çok yeni demekki ne zaman yerleştiğini nasıl anlıyoruz?

Korunmadıgımız heran hamilelik süphesi olur ben belirtilere bakmıyorum cnm test yap istersen en dogrusu o

bilmem dün sabah test yaptım predictor testte çok silik ikinci çizgi çıkmıştı,bugünde kanda beta hcg 12 çıktı daha çok yeni demekki ne zaman yerleştiğini nasıl anlıyoruz?
Kan Testin sonucundan cnm zaten döllenme olduktan sonra bebek 7. Günden 12.güne ksdsr yerleşiyor sonra kanda HCG salgılanıyor sonrada idrara geçiyor bazen testlerde günümüzden önce yapınca oyuzden silik cıkıyor biz beklemiyoruz günümüz geçincede 4 haftayı tamamladıktan sonra daha kırmızı cıkıyor testler 100ml hcgyi aşıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…