2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende ısı ölçüyorum 4 gündür falan 36,4 dü ısım bugün 36.6 çıktı ümitlendiriyor meret
Öylede işte son güne kadar olan önemli adet gününe kadar düşmezse süphe ozman başlıyor inşallah hayırlısı bakalım

Anladm cnm ben sabah namaza kalkıp geri uyuyorum şimdi kalktım lekelenmem gelmiş oldum yani şükür Amin inşallah göndersin bakayım eğer gerçekten iyi gelirse sizlere de söylerim ismini

Her elti de war bu olay ne yazık ki benimki de aynı ama ben lafımı cuk söylüyorum bana şişeceğine onlara şişsin wala ayda yılda Bi ilçeye gidince görüyorum kvdemleri eltim neredeyse yürüyerek 20 dk ewi gidip gelmem mesafeliyim hep görünce s.a a.s bu

Sağlıkla ilerlesin inşallah belirtileriniz nelerdi?
Reglden 4-5 gün önce kasıkta batma ve ara ara hafif hafif ağrı,beyaz kremsi akıntı,göğsümde hassasiyet çok hafif varla yok arası daha çok kasıkta batma ve gerginlik…yerleşmeden kaynaklı oluyormuş…geçen haftalarda rüyamda beyaz kuzular gördüm rüya tabirine baktım hemen gebelik diyordu ve öyle de oldu,Allah tamamına erdirir inşallah,lütfen dua edin benim için sizlerin de tez zamanda güzel haberleri alması dileklerimle

Ya ne güzell rüya da çıkması ve bunun olması müthiş bişey maşallah canım içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerleyecek

Ya ne güzell rüya da çıkması ve bunun olması müthiş bişey maşallah canım içini ferah tut inşallah sağlıkla ilerleyecek
ayy inşallah inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah

Çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun tebrik ederim bu dediklerinin hepsini ve daha fazlasını yaşıyorum 2 ayda bir ortalama. O yüzden artık gebelik belirtisi niye inanmıyorum sadece denk geliyor bence Ben de geçen ay bir sürü serçe yavrusu gördüm İnşallah bu aya delalettir rüyalara inanırım ama belirti olduğuna inanmıyorum artık

Benim oğlumda da yumurtlamadan adet gününe kadar akıntı olmuştu. Bu seferkide öyle oldu. İçimde bir umut vardı ama boyle kolay olacağını tahmin etmiyordum. Benim bu gun anca ara ara sag kasık oluyor.
Bugün de yaptın mı canım test
Test yeptin mi iğne hariç 11 se çıkma olasılığı yüksek

Beni günceller misiniz
Sat: 20 Ocak, bat: 13 Şubat

Evet insan umutsuzluğa kapılıyor ama bence pozitif düşün,olacak diye evrene mesaj gönderelim ve Allahtan isteyelim bıkmadan usanmadan serçe çok iyiymiş benim 5 ay önce gebeliğim oldu ve 10 haftalıkken kalbi durdu…ve ilk denememde olmuştu…Allah bazen geciktiriyorsa vardır bir hayırHersey güzel olacak

Sabrın sonu selamet olmuş. Sağlıkla kucagına al bu sefer inşallah canım bir kızım var 6 yaşında. Ben de 5 aylık evliyken korunmayı bıraktım tek bildiğim kadının adeti geçerse öğrenebileceği idi. O hafta hamıle kaldım 5 gün kala yeni hamile olan arkadasmn ısrarı ile test yapmıştım. Hey gidi ne sevındım ama tutunamadı, üzerine tam 7.ayda geldi kıızım. Şimdi de olmuyor hazıran temmuz yumurtlama da denk gelemedi onları saymazsam 7 deneme oldu yine. Hıc olmayacak düşüncesi var içimde. İlk dogum sezaryen oldu buyuzden tüplerime vs baktırmam lazım bu ay 8. Deneme olacak. Ki bastakıleri de cok saymıyorum cok deneyememiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…