2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim sonucum çıktı ve negatif maalesef. Erken gebelik testlerine olan güvensizliğimde haklı çıktım. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki
Aynen hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur ama o marka testler gercekten kotu seni anlayabiliyorum insan uzuluyor. Bidaki aya olur inşallah

3 gün kaldı Reglime,evde testi dün yapmıştım çok silikti ama predictor gerçekten iyi bir test,ovulasyon testi yapmıştım ilk kez bu ay

Evet koyulaşmış şuan canım doktora da gidiyormuşsun zaten o zaman mutlaka bugün yarın diğer gün değerlendir
Doktora gittim 2 tane yumurtam varmis iki yumurtaliktada ikiside uygun dedi biri 1.82 cikti diger 2.50 çıktı ikiside olgun dedi önumuzdeki 3 gunu degerlendir dedi. Rahmimde guzel kalınlaşmış şartlar şuan çok uygun dedi hadi inşallah

Ayy ne guzel senin suren azalmiş baya hadi hayirlisi hiç belirtin filan yok dimi benim yumurtlamadan sonraki donemde alt karnimda agri oluyor ara ara neden blmyrm
Vala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belki

Hadi inşallah canım iki yumurtan da varsa o zaman bu hafta değerlendir sen ne olur ne olmaz biri tutmazsa diğeri tutar inşallah

Vala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belki
Bende ısı ölçüyorum 4 gündür falan 36,4 dü ısım bugün 36.6 çıktı ümitlendiriyor meret

Kızlar bugün iğneden sonra 11. Günüm. Sabah kasığımdan dolayı yüz üstü bile yatamadım. Sabah sağ taraflı ağrıyodu şimdi sağlı sollu. Bir de bu benim ikinci iğne tedavim. İlkinde hiç belirti yaşamamıştım. İnşallah iyiye işarettir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…