- 19 Ocak 2025
- 40
- 27
- 3
- 34
Aynen hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olurBenim sonucum çıktı ve negatif maalesef. Erken gebelik testlerine olan güvensizliğimde haklı çıktım. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki
20.gün resimde belli olmuyor t cizgisi koyu uygulamada doruk gosterdi. Doktora gidiyorum zaten o yumurtam hakkında bilgi verir sanırımBu pik değil yumurtlamanın kaçıncı günü bugün
Bide erken cektim canım sonradan iyice koyulasti20.gün resimde belli olmuyor t cizgisi koyu uygulamada doruk gosterdi. Doktora gidiyorum zaten o yumurtam hakkında bilgi verir sanırım
Benim beta hcg 12 çıktıBenim sonucum çıktı ve negatif maalesef. Erken gebelik testlerine olan güvensizliğimde haklı çıktım. Biraz üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki
İnşallahduzenli oluyo iliski en son 21 inde olmustu bugun ve bir sonraki gunude degerlendiricem
Sonra heycanlı bekleyiş
Gözün aydın canım önemli olan artış canım çıkan değeri kafana takma iki gün sonra kan ver artışa bakİnşallahbenim sanırım oldu beta hcg 12 çıkmış
Teşekkür ederimGözün aydın canım önemli olan artış canım çıkan değeri kafana takma iki gün sonra kan ver artışa bak
Ovulasyon testi yapıyor muydunuzBenim beta hcg 12 çıktı
Canım regline kaç gün var?İnşallahbenim sanırım oldu beta hcg 12 çıkmış
3 gün kaldı Reglime,evde testi dün yapmıştım çok silikti ama predictor gerçekten iyi bir test,ovulasyon testi yapmıştım ilk kez bu ayCanım regline kaç gün var?
25 inde olacağımSenin adet gunune kac gun kaldi canm
Ne demekÇok sagol canim
Amiiinnn inşallah saglikla ilerleyen hamileliklerimiz olsun
Evet koyulaşmış şuan canım doktora da gidiyormuşsun zaten o zaman mutlaka bugün yarın diğer gün değerlendirBide erken cektim canım sonradan iyice koyulasti Eki Görüntüle 3541583
Sağlıkla ilerlesin inşallahBenim beta hcg 12 çıktı
3 gün kaldı Reglime,evde testi dün yapmıştım çok silikti ama predictor gerçekten iyi bir test,ovulasyon testi yapmıştım ilk kez bu ay
Doktora gittim 2 tane yumurtam varmis iki yumurtaliktadaEvet koyulaşmış şuan canım doktora da gidiyormuşsun zaten o zaman mutlaka bugün yarın diğer gün değerlendir
Vala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belkiAyy ne guzel senin suren azalmiş baya hadi hayirlisi hiç belirtin filan yok dimi benim yumurtlamadan sonraki donemde alt karnimda agri oluyor ara ara neden blmyrm
Hadi inşallah canım iki yumurtan da varsa o zaman bu hafta değerlendir sen ne olur ne olmaz biri tutmazsa diğeri tutar inşallahDoktora gittim 2 tane yumurtam varmis iki yumurtaliktadaikiside uygun dedi biri 1.82 cikti diger 2.50 çıktı ikiside olgun dedi önumuzdeki 3 gunu degerlendir dedi. Rahmimde guzel kalınlaşmış şartlar şuan çok uygun dedi hadi inşallah
Bende ısı ölçüyorum 4 gündür falan 36,4 dü ısım bugün 36.6 çıktı ümitlendiriyor meretVala beklemiyorum sanki olmadı ya bu seferde regl agrısı gelip gidiyor sürekli göğüslerimde agrıyor ateşim yüksek hala ama 2 gün daha bekleyip ateşim düşmezse test yaparım belki
14 ocagıdamı ekleyeyim yani cnm ozman bugün 10.gün oluyor 4 günüm KalıyorCanmm benm de 1 ocak 00. Sularında catladı 15.ocak sbah regl oldum. Sen 14 ocaga ekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?