2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet malesef bize cok acımasız geliyor bunları duymak bende hemen araştırma yaptı doktprum sağolsun patolojiye gönderildi sonuçta bişey cıkmadı tamemen doğa geregi olması gereken sağlıksız bebek dediler büyüse bile sakat olabilirdi dediler ve bu durum benim için iyiye bir işaret oldugunu söylemişti 9 haftalıkken gittim 7.haftada kalbi durdugunu ve çürümeye başladığını söylemişti yani kanamam gelmese benide zehirliycekti yani o çürümüş minicik bedenini bile benden almasınlar istedim ama biliyorum ki ahirette bu dünyada kaybettigimiz bebeklerimiz bize şefaatçi olacak orda onlara kavuşacağız lütfen o güzel yüreğini ferahlat hersey cok güzel olacak bir bebegin daha olcak ve cok güzel bir anne olacaksın
Amin cnm benim vardır bundada bir hayır diyoruz cok şükür bu günümüze rabbim bize bir hayat daha bağışladı kıymetini bilmek lazım
Ay maşallh canim ne guzel inşallh namazini hiç birakmazsin 40gun kilinca daha hiç birakamzsn zaten inan dunya hayati geçici bi heves Burda yaşadigimiz kotu iyi hersey bizim sinavimiz Allah gönlüne göre versin kuzum
Ayy cnm benim inşallah layığıyla yapabilirim Rabbimde kabul eder inşallah
Yaa yazdıkalrın Cok güzell inşallah bende yapabilirim. Yenebilirim niye bilmyorum ama bendede o utangaçlık var işte nasıl dışarı cıkarım diye hep böyle düşünyorum cok saçma bir düşünce biliyorum ama elimde değil niyet edip girdim bir yola rabbim utandırmasın inşallah layık olabilirim
Ben senide açık sanıyordum ne güzel bir yola girmişşsin hepimize nasip olsun inşallah ya
Ahh cnm benim sizlerde okdar iyisinizki inşallah rsbbimde huzuruna kabul eyler bizleri Allah'a yakın olmak kadar huzurlu hiçbirsey yokk Rabbimden ne istersek koşulsuz nasip eden o inşallah layık bir kul olabilirim
Bugün günlerden cuma. Rabb'im mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Cumanız mübarek olsun canlar.
Hayırlı Cumalar
Amin cnm hayırlı cumalar herkeze
Gittim bugün doktor böyle seyler olabilir dedi normal karsıladı pozitif konuştu gebelik olarak değerlendirdi haftaya cuma gidicem inşallah o gün kese kalp atışı falan duyarız inşallah
Ya şuan şok oldum cnm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün rabbim okdar büyükki biz imkansız deriz rabbim ol der ve olur bu negüzel bir mucize işte cok duygulandım şuam

Ne kadar garip değil mi Yani aslında olması gereken şeyi utanç verici gibi bakmak tabii ki de açık olduğun zamanlarda hep saygı duydum ama kapanınca Çok utanmıştım şimdi utanıyorum öyle düşündüğüm için İnan bana öyle değil yani Allah'ın istediği bir şeyden utanmak bizim ne haddimize benim ablam biri açık biri tesettürlü ama hepimiz aynı ailede büyüdük keşke her şeyi doğruca yapabilsek Ama Allah'ın en büyük en önemli emri namaz kılmak değil mi zaten benim içime de namazla geldi bu düşünce İnan namaz birçok şeyi beraberinde getiriyor gönlündeki gibi olsun canım böyle değil gerçekten içinden gelince yap zaten. Bak işte ben çok süslü biri olduğum için profilime bile süslü bir fotoğraf koymuşum maalesef ne kapalılar var giyinikk çıplak şu anda açıklığında çok afedersin şeyi çıktı kapalılığında Yani şu anda açıklık yok çıplaklık var ülkemizde Allah hidayet versin hepimize

Aman Yok ya ne testi bugün yapmayacağım diyen Ben kahvaltıda 2-3 bardak çay içtikten yarım saat sonra test yaptım sanki gölge gibi var gibi geldi ama emin olamadım

Eklentiler

• IMG_20250207_133515.webp
    72 KB · Görüntüleme: 89
Canım ben de şoktayım valla hala aklım almıyor hamilelik gerçekten çok mucizelerle dolu bir süreç doktorum kendini kimseyle kıyaslama dedi zaten herkesin bambaşka dedi neler duyuyorum ben dedi Aminn canım inşallah bekleyen isteyen herkese Allah nasip etsin bu mübarek cuma gününde

Aman Yok ya ne testi bugün yapmayacağım diyen Ben kahvaltıda 2-3 bardak çay içtikten yarım saat sonra test yaptım sanki gölge gibi var gibi geldi ama emin olamadım
Varsa bile yanlış negatif verebilir dilüe idrarla. Sabah yapmak için testin var mı sabahkinde net çıkar. Kaçıncı gündesin

Varsa bile yanlış negatif verebilir dilüe idrarla. Sabah yapmak için testin var mı sabahkinde net çıkar. Kaçıncı gündesin
Olmaz olur mu awox var 3 adet hadi dedim 4 kala yapayım. Bugun yumurtlamadan snra 9. Gün.. bir de laboquıck var suan 3 tane. Muhtemelen yok zten umudum yok

Benim dr da yapti gereken testleri falan ama ilk cümleleri bu oluyor. Ve cok kisiyi geri seviriyorlar ilk düşük deyip yolluyorlar. Biz israrci olduk da yapıldı. Ama boyle olmamali yani insanlar bir evlat kaybediyor oraya bir umut gidiyor ve karsiliginda git bi daha düşsün gel diyorlar sinir oluyorum bu sisteme..
Insallah canim benim amiiin amiiinn cok sagol Allahım saglikla hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi mis kokuluma kavusmayi nasip etsin en kisa zamanda inşallah ay bir olsa saglikla gelse ona elimizden geldigince iyi anne baba olcaz inşallah

Bebişim haklısın göğüslermin kahve
Yerleri cokagryo sütyen takınca da ucları tek belrtı saydığım şey oluyor oyuzden acaba da kakalıyrm
Test yaptikca hizlanmayacak balım surec ama. Ben test yaptıkça stres yapiyorum vallahi size helal olsun 5 6 gün kala basliyorsunuz

Ben 9. Gün negatif 12. Gün pozitif görmüştüm umudunu diri tut
Yaaaa badi bakalımm. Her ay göguserime öyle içten ağrılar giriyor ki anlatamam şu an eklenen tek şey o agrıya halka kısmı çok hassas bazen uçlara vuruyor gece yatarken basladı gece boyu sızladı. Smdı yne var onun dışında göğüslerim normal ekstra büyümedi ve diğer belirtilerimde her ay olan belirtiler yani o yüzden aslında regl olacağımı düşünüyorum kafamı kurcalayan tek şey canım meme ucu. Bir gün bakacağım tek belirti bu olur diyordum umarm beynim oyun oynamıyordur

Test yaptikca hizlanmayacak balım surec ama. Ben test yaptıkça stres yapiyorum vallahi size helal olsun 5 6 gün kala basliyorsunuz
Yok ben hiç stres yapmıyorum hatta şu anda sabah arkadaşıma verdiğim örneği sana da vereyim mesela hissettiğim şey ne biliyor musun. Cips paketinden para kuponu çıkmış gibi para çıkarsa seviniyorsun çıkmazsa üzülmüyorsun Ben tam bu noktadayım yani bana hava durumu bakmak gibi bir şey oldu bu durum, mesela iki üç gün kala negatif görürsem de kendime alıştırıyorum onun için beklentiye girmiyorum çünkü birden adet olunca ben üzülüyorum böyle testlerle çok iyiyim farkına vardım

Bende tam tersiyim yiaa o test cubugundaki sonuc cikana kadsr on yil yaşlanıyorum basinda
Bide moralim bozuluyor haliylr negatif olunca. Diger türlü bir umut bekliyor insan.
Insallah herkes pozitifi görür de kurtuluruz su test yapma islerinden de

Canım Ben de öyleydim şurada iki üç aya kadar ama inşallah bu sakinliğe ermezsin yani sürekli yapıp yapıp negatif görmezsin pozitif görürsün inşallah canım benim

Haha ben iki hamileliği de böyle anlamıştım meme ucu diyip geçme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…